Разлог зашто је Путин прогнао Јеховине сведоке

Ti si Bog koji ne može da gleda namerne prestupnike u pavoslavnoj crkvi?
Al Bog ih gleda.

Ne možeš da mešaš učenje sa tim kako pojedinac to učenje razume, praktikuje
ili ne praktikuje. U svakoj religiji ima najrazličitijih mogućih ljudi i to je sasvim
normalno, jer religija i jeste potrebna sasvim običnim ljudima, a ne svecima.

Šta Bog kaže na ove tvoje osude?
Jel može tolike osude da gleda?
Ljubomorni bog

Kajin Abel arhetip je program da se ljudi pobiju za boziju naklonost koji ne voli ni jednog ni drugog.
Tako je nazalost i stvarni zivot,ljudi se bave onima koji ih ne vole a tko ih voli guraju od sebe sto dalje.Zato crna zemlja destinacija koju ne vole.
na ovoj temi se takmiče ko Kain i Avelj pripadnici različitih hrišćanskih denominacija za Božiju naklonost...ko da će ocrnjivanjem i spuštanjem drugih da postanu belji i bolji...ideologija grupe...ko nije drug član i ne sledi verovanje grupe taj ne može biti u pravu...

na ovoj temi se takmiče ko Kain i Avelj pripadnici različitih hrišćanskih denominacija za Božiju naklonost...ko da će ocrnjivanjem i spuštanjem drugih da postanu belji i bolji...ideologija grupe...ko nije drug član i ne sledi verovanje grupe taj ne može biti u pravu...
Ne, ovde imamo jednog takmičara koji pokušava da se predstavi kao beo (đs) a svi ostali se zaebavaju.

Jeste ti ces nekome da prisijes zlocin iako ga nema
hajde ne pisi visi lazi
sramotis se
Ne znam kako sebi možeš da daš za pravo da mi ovako nešto
kažeš. Lepo sam postavila link sa izvorom informacija. Niti sam
ja nešto nekome prišila, niti izmišljam, niti tebe lično vređam.

Ne vređam ni jehovine svedoke. Samo mislim da su vernici
kao i svi drugi i da nisu po nečemu posebni. To da su posebni je
lažna slika zato što se zločini prijavljuju starešinama, a ne
vlastima.

Pročitaj ponovo šta sam gore napisao! Ako je Toma negde to rekao molim te pokaži mi.
👇
20:27 Потом рече Томи: Пружи прст свој амо и види руке моје; и пружи руку своју и метни у ребра моја, и не буди неверан него веран.
20:28 Ја одговарам Тома и рече Му: Господ мој и Бог мој.
20:29 Исус му рече: Пошто ме виде веровао си; благо онима који не видеше и вероваше

jel treba da čitamo između redova?

Naravno. Zato te i pitam za osuđivanje.
Šta ti vredi i da znaš Bibliju napamet, kad ne radiš tako kako piše?
Vidiš tu i jeste problem, što ne znaš šta treba da poštuješ! Jer ne čitaš da Vidiš šta tvoj stvoritelj traži od tebe.
Jasna se razlika pravi između greha i grešnika! Zapamti to.
Ja mrzim greh i to ne mogu da gledam a ne ljude, izvini ako sam se gora možda pogrešno izrazio.
Ranije sam rekao da čak ni Bog ne sudi nikom, pa čak ni u sudnjem danu! Svako je svoj sudija i bira put kojim će da ide. Bog će svakom dati po delima njegovim.
I još nešto, postoje smrtni gresi. Pročitaj na vreme da znaš koji su. Tu za namerne prestupnike opraštaju nema!

Od koga si ti naucio, to sto si naucio...od Vrhovnog Tijela, od nekih desetak ljudi koji odredjuju sta je ispravno, a sta ne...mene bi bilo sramota, kao covjeka sa razumom, da mi istinu odredjuje nesto sto sebe naziva Vrhovnim Tijelom...danas ce za neko pitanje imati jedan stav, a za mjesec dana drugi...pojma nemas o toj organizaciji, pojma nemas ko i sta stoji iza njih...JS su vecinski vlasnici jedne od najvecih kozmetickih korporacija na svijetu, raspolazu sa basnoslovnim sredstvima...najveca dva tiraza na planeti Zemlji imaju dva izdanja JS, Kula Strazara i onaj drugi, zaboravio sam ime ...uopste nisi svjestan pozadine, ali prihvatas sve sto oni proglase kao ispravno...ali kako zabludjelom pokazati da bludi, kad ne vidi ni ono ocigledno...
Vidi se da nemaš pojma o JS. a ipak baljezgaš neistine.
Sve što sam naučio, naučio sam od Hrista! Ne od nekih ljudi. On se predstavio kao Božiji sin, ko sam ja ili bilo ko drugi da to okrene i kaže ne nisi ti Božiji Sin ti si Bog Sin!
Dakle tu se mumoilazimo, ja verujem Samo Hristu a vi brkate pojmove.
I ne samo to, već me i osuđuješ što samo I isključivo verujem Hristu.

Nije samo biviš js, nego je rođen u porodici jehovinih svedoka. Vaspitavan
po metodama koje ti veličaš. Ako ja budem počela da analiziram šta je tvoj
problem, ovo će postati izuzetno neprijatan razgovor za tebe.

Ne pljujem ja jehovine svedoke, samo kažem da su ljudi kao i svi ostali ljudi.
Ono što kritikujem je doktrina koju slede i to nikako nema sa Hristom veze,
već sa njihovim tumačenjem Biblije.
Neko ko je isključen iz JS nema nikakve veze sa JS. Znaš ti to dobro.
Evo ja te molim da izanaliziraš šta je moj problem. Dakle molim te!

Drugo. Jel te ja zamolih da mi kažeš jednu stvar ili jednu zapovest koju je Hrist ostavio a da je JS ne poštuju! Ili da rade nešto što Hrist nije rekao!
Hajde potrudi se molim te!

A ko si ti da osuđuješ onog ko čak nije tebi zgrešio..to je između njega i Boga...možda psuje Boga a voli ga više od tebe...i ovaj nega...nemoj da si formalista...dovoljno je da ti ne psuješ i da ukažeš čoveku da to nije u redu i da nije dobro za njega...
Čitaj čitaj i čitaj Sveto Pismo.
Nema ni jednog Biblijskog pisca koji ne osuđuje i ne mrzi greh, bilo kakav, bio ličan ili ne.
Hiljadu puta sam kolegama rekao i šta imaš od toga što si sada opsovao lebac ili sunce. Miiš da je prestao? Ne. Samo kaže pa jes ružno majku mu ali posle sat vremena isto.
Ne mrzim ja njih ali meni to para uši i mrzim te postupke.
Ko si ti da opsuješ sunce a ne smeš ni da ga pogledaš. Jedeš hleb i umesto da se zahvališ Bogu što ti taj hleb dao ti ga psuješ. Za mene je to strašno.

Neko ko je isključen iz JS nema nikakve veze sa JS. Znaš ti to dobro.
Evo ja te molim da izanaliziraš šta je moj problem. Dakle molim te!

Drugo. Jel te ja zamolih da mi kažeš jednu stvar ili jednu zapovest koju je Hrist ostavio a da je JS ne poštuju! Ili da rade nešto što Hrist nije rekao!
Hajde potrudi se molim te!
20е по сату..

Не можеш да кажеш да неко ко је рођен у породици јеховиних сведока
и ко је крштен као јеховин сведок нема никакве везе са јеховиним
сведоцима. Ти си величао васпитање деце по доктрини јеховиних
сведока. Како је онда то дете постало такав човек да изврши масовно
убиство?

👇
20:27 Потом рече Томи: Пружи прст свој амо и види руке моје; и пружи руку своју и метни у ребра моја, и не буди неверан него веран.
20:28 Ја одговарам Тома и рече Му: Господ мој и Бог мој.
20:29 Исус му рече: Пошто ме виде веровао си; благо онима који не видеше и вероваше

jel treba da čitamo između redova?
Ovde nije rekao Bog Sin! Nije ni rekao Bog Hrist!
I to u SP nećeš naći! Zašto? Pa jednostavno zato što nisu tako verovali!
Ali ćeš uvek naći Bog Otac i Božiji Sin. Uvek i nikako drugačije.
Dakle verovali su u JEDNOG Boga, Jehovu i u Božije sina Isusa Hrista. Ne kažem to ja mogu ti navesti hiljadu primera i to za svako ime koje se pominje u SP.
Pročitaj ako ti nije teško samo uvodni pozdrav svake poslanice, nije ti teško to je samo par redova. Tu ćeš jasno videti tu razliku između Boga I njegovog Sina.
E sad Toma je to dobro znao. I kada kaže Gospod moj, misli na Hrista, kada kaže i Bog moj misli na Jehovu. Jer on poštuje 'obadvojicu'. I jasno zna i svedoči da je Jehova vaskrsao Hrista. Pročitaj dela 3 poglavlje.
A i ovo što si citirao je napisano za svedočanstvo da je Hrist Sin Božiji. Pročitaj zadnji stih.

Ovde nije rekao Bog Sin! Nije ni rekao Bog Hrist!
I to u SP nećeš naći! Zašto? Pa jednostavno zato što nisu tako verovali!
Ali ćeš uvek naći Bog Otac i Božiji Sin. Uvek i nikako drugačije.
Dakle verovali su u JEDNOG Boga, Jehovu i u Božije sina Isusa Hrista. Ne kažem to ja mogu ti navesti hiljadu primera i to za svako ime koje se pominje u SP.
Pročitaj ako ti nije teško samo uvodni pozdrav svake poslanice, nije ti teško to je samo par redova. Tu ćeš jasno videti tu razliku između Boga I njegovog Sina.
E sad Toma je to dobro znao. I kada kaže Gospod moj, misli na Hrista, kada kaže i Bog moj misli na Jehovu. Jer on poštuje 'obadvojicu'. I jasno zna i svedoči da je Jehova vaskrsao Hrista. Pročitaj dela 3 poglavlje.
A i ovo što si citirao je napisano za svedočanstvo da je Hrist Sin Božiji. Pročitaj zadnji stih.
:rotf:

Па ово је генијално.

Back