Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.193
Na te delove znojenja i mislio..Ima ženska pica bolju ventilacijuTema je o intimnom delu tela.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na te delove znojenja i mislio..Ima ženska pica bolju ventilacijuTema je o intimnom delu tela.

E pa nisi realno mislio, očito.Na te delove znojenja i mislio..
Milslim u proseku oneKo je čistiji?
Ja sam muzičar ja radim noću xD al vazda se istusiram i ore i posleNe tušira se stalno tokom dana... I posle tuširanja pa do sledećeg tuširanja prođe i radni dan, pogotovo leti na plus 40...
Kako da ne. Dlake u lavabou, zapišana daska, a nekada i oko šolje. Opušak cigarete u šolji. Peškir na podu. Kaladonta i šampona na sve strane.да не причамо о тоалетима у фирмама где је отприлике исти број жена и мушкараца.
ма нек су и мушкарци у већини.
лично сам чуо неколико пута спремачице или хигијеничарке , како говоре :
МУШКИ ТОАЛЕТ НАСПРАМ ЖЕНСКОГ ЈЕ АПОТЕКА!
Nismo te pitali za detalje iz tvog životaKako da ne. Dlake u lavabou, zapišana daska, a nekada i oko šolje. Opušak cigarete u šolji. Peškir na podu. Kaladonta i šampona na sve strane.
A osjeti se kao u poljoprivrenoj apoteci.
Vidi. I ti se obrušio na mene.Nismo te pitali za detalje iz tvog života

Ništa lično, wc mora da se glanca i ja se saosecamVidi. I ti se obrušio na mene
у каквој ти то фирми онда радиш ???Kako da ne. Dlake u lavabou, zapišana daska, a nekada i oko šolje. Opušak cigarete u šolji. Peškir na podu. Kaladonta i šampona na sve strane.
јадна ти, сви се само на тебе ''обруше''Vidi. I ti se obrušio na mene.
Izjava spremačica?!у каквој ти то фирми онда радиш ???
ја сам пренео иѕјаве неколико спремачица које сам чуо у њиховом коментарисању о тоалетима у фирмама , мушким и женским. по њиховим речима су мушки толаети у фирмама наспрам женских - АПОТЕКА
нисам још видео у мушким толаетима по фирмама длаке у лавабоу ...
хигијеничарке веле мушки тоалети су апотека наспрам женских у фирмама.
чак и то запишавање у тоалетима на послу много чешће чине жене кажу хигијеничарке, јер не седају на даску као код куће... а плус што рекоше да не говоре што буде и крви на све стране а ''бинде'' онако крваве убаце у канту за смеће па смрди и по ходницима..
фуј

у интимној регији ? таман послаMilslim u proseku one
добро музичарJa sam muzičar ja radim noću xD al vazda se istusiram i ore i posle
па ******* , тоалете одржавају хигијеничарке на послу, у фирмама, у школама, банкама ђе год...Izjava spremačica?!
Dobro je Kapetane.![]()
Sta fali javnom prevozu?у интимној регији ? таман посла
добро музичар
да радиш даљу и истушираш се ујутру пре посла током лета и жеге од 40 плус... па радни дан на послу... па доста њих иде и јавним превоѕом кући после посла...
упурњају се и муда а камоли мученица тад. па још рецимо дани периоде...
говорим само о интимној регији или о пичкки и кур.р.цу
нису свугде чистије и миришљавије! колко се праве...
а и то миришљавије... кад за време лета после посла око 15 часова или 16 часова улете у јавни превоз па им се са знојем измеша сва она хемија коју трпају на себе дезодоранси парфеми ово и оно...
фуј
три мушкарца им тад не могу прић по томе...
Чудна искуства имаш.па ******* , тоалете одржавају хигијеничарке на послу, у фирмама, у школама, банкама ђе год...
хигијеночарке веле каква је ситуација. чуо сам их како тамо причају.
не подцењуј туђи посао.
а оне веле да по мушки тоалети у фирмама нису ни прићи по неуредности и смраду женским тоалетима у фирми и да су наспрам женских -апотека!
веле, жене тек што запишавају! да да...
не седну на даску као код куће..
па стојећи полустојећи с висине шорлају само тако не брини се...а плус веле тако буде и крви , јер имају и периоде...
па плус што знају бачит и ''поховану бинду'' (уложак крвави кад га промене) тек тако у корпу поред
фуј
све су то чињенице
ма фуј!
Жена није род. Ни свастика.јадна ти, сви се само на тебе ''обруше''
мада нисам видео да ти у том обрушавању ико вређао и помињао породицу као што ти чиниш својим лажима

лети ? зависи од гужве ... и количине напарфемисаних жена...Sta fali javnom prevozu?
Ja to sve obozavamлети ? зависи од гужве ... и количине напарфемисаних жена...
кад се ти парфеми у 15 часова (ти не знаш како је то јер си ноћна тица и посао редован уобичајени дневни ти је страни појам) помешају са напиљу плус 40 па потом са плу 50 у јавном превозу... а у новом саду буде и оних бусева који немају климу...
е онда... комбинација те жеге , врућине јел и зноја са парфемима дезодорансима овим оним доводи до осећаја да ти џигерица пожели искочит...
супруга је моај породица.Жена није род.
не сери и не прависе наивнаНи свастика.![]()
па доброJa to sve obozavamSrća me na dane srednje skole
Нисам рекла чија жена. Уопштено.супруга је моај породица.
и не сери да није.
и мајка моје дјеце!
не једи говна и не прави се навина.
лагала си и пљувала је и ако је не познајеш и никакаве везе са њом немаш ***** једно!
не сери и не прависе наивна
а видим да је намерно и даље помињеш. (ено горе твој први пост на ову тему) просто је избаци из речника фукаро мизерна која границе и поштовања ни мало немаш па мешаш породицу овде врађјући лажима
само еј избаци из свог речника никакво помињање ни у каквом контексту!
јер то правилник не допушта.
jesi, moju suprugu si lagajuci vredjala najgorim lazima i uvredama mizerijo od ljudskog stvora.Нисам рекла чија жена.