Razlike u intimnoj higijeni izmedju muškarca i žene

Na te delove znojenja i mislio..
E pa nisi realno mislio, očito.
Evo recimo jul avgust. Upeče od 9 ujutru . Gori zemlja beton.

Da ne govorim o onim damama koje kući sa posla idu pešice ili javnim prevozom...
Pa ako nisu u letnjim kraćim haljinama a nisu tokom posla jel, Moš misliti kako se tek mučenica upurnja...u gaćicama farmerkama ili zenskim pantalonama...
Da ne spominjemo kad tokom leta tokom posla, šetnje do kuće il javnog prevoza budu dani menzisa...

Pi

да не причамо о тоалетима у фирмама где је отприлике исти број жена и мушкараца.
ма нек су и мушкарци у већини.

лично сам чуо неколико пута спремачице или хигијеничарке , како говоре :
МУШКИ ТОАЛЕТ НАСПРАМ ЖЕНСКОГ ЈЕ АПОТЕКА!
Kako da ne. Dlake u lavabou, zapišana daska, a nekada i oko šolje. Opušak cigarete u šolji. Peškir na podu. Kaladonta i šampona na sve strane.
A osjeti se kao u poljoprivrenoj apoteci.

Kako da ne. Dlake u lavabou, zapišana daska, a nekada i oko šolje. Opušak cigarete u šolji. Peškir na podu. Kaladonta i šampona na sve strane.
у каквој ти то фирми онда радиш ???

ја сам пренео иѕјаве неколико спремачица које сам чуо у њиховом коментарисању о тоалетима у фирмама , мушким и женским. по њиховим речима су мушки толаети у фирмама наспрам женских - АПОТЕКА

нисам још видео у мушким толаетима по фирмама длаке у лавабоу ...

хигијеничарке веле мушки тоалети су апотека наспрам женских у фирмама.

чак и то запишавање у тоалетима на послу много чешће чине жене кажу хигијеничарке, јер не седају на даску као код куће... а плус што рекоше да не говоре што буде и крви на све стране а ''бинде'' онако крваве убаце у канту за смеће па смрди и по ходницима..
фуј

у каквој ти то фирми онда радиш ???

ја сам пренео иѕјаве неколико спремачица које сам чуо у њиховом коментарисању о тоалетима у фирмама , мушким и женским. по њиховим речима су мушки толаети у фирмама наспрам женских - АПОТЕКА

нисам још видео у мушким толаетима по фирмама длаке у лавабоу ...

хигијеничарке веле мушки тоалети су апотека наспрам женских у фирмама.

чак и то запишавање у тоалетима на послу много чешће чине жене кажу хигијеничарке, јер не седају на даску као код куће... а плус што рекоше да не говоре што буде и крви на све стране а ''бинде'' онако крваве убаце у канту за смеће па смрди и по ходницима..
фуј
Izjava spremačica?!
Dobro je Kapetane.:hvala:

Milslim u proseku one
у интимној регији ? таман посла
Ja sam muzičar ja radim noću xD al vazda se istusiram i ore i posle
добро музичар

да радиш даљу и истушираш се ујутру пре посла током лета и жеге од 40 плус... па радни дан на послу... па доста њих иде и јавним превоѕом кући после посла...

упурњају се и муда а камоли мученица тад. па још рецимо дани периоде...

говорим само о интимној регији или о пичкки и кур.р.цу

нису свугде чистије и миришљавије! колко се праве...

а и то миришљавије... кад за време лета после посла око 15 часова или 16 часова улете у јавни превоз па им се са знојем измеша сва она хемија коју трпају на себе дезодоранси парфеми ово и оно...

фуј

три мушкарца им тад не могу прић по томе...

Izjava spremačica?!
Dobro je Kapetane.:hvala:
па ******* , тоалете одржавају хигијеничарке на послу, у фирмама, у школама, банкама ђе год...

хигијеночарке веле каква је ситуација. чуо сам их како тамо причају.

не подцењуј туђи посао.

а оне веле да по мушки тоалети у фирмама нису ни прићи по неуредности и смраду женским тоалетима у фирми и да су наспрам женских -апотека!

веле, жене тек што запишавају! да да...
не седну на даску као код куће..
па стојећи полустојећи с висине шорлају само тако не брини се...а плус веле тако буде и крви , јер имају и периоде...
па плус што знају бачит и ''поховану бинду'' (уложак крвави кад га промене) тек тако у корпу поред

фуј

све су то чињенице

ма фуј!

у интимној регији ? таман посла

добро музичар

да радиш даљу и истушираш се ујутру пре посла током лета и жеге од 40 плус... па радни дан на послу... па доста њих иде и јавним превоѕом кући после посла...

упурњају се и муда а камоли мученица тад. па још рецимо дани периоде...

говорим само о интимној регији или о пичкки и кур.р.цу

нису свугде чистије и миришљавије! колко се праве...

а и то миришљавије... кад за време лета после посла око 15 часова или 16 часова улете у јавни превоз па им се са знојем измеша сва она хемија коју трпају на себе дезодоранси парфеми ово и оно...

фуј

три мушкарца им тад не могу прић по томе...
Sta fali javnom prevozu?

па ******* , тоалете одржавају хигијеничарке на послу, у фирмама, у школама, банкама ђе год...

хигијеночарке веле каква је ситуација. чуо сам их како тамо причају.

не подцењуј туђи посао.

а оне веле да по мушки тоалети у фирмама нису ни прићи по неуредности и смраду женским тоалетима у фирми и да су наспрам женских -апотека!

веле, жене тек што запишавају! да да...
не седну на даску као код куће..
па стојећи полустојећи с висине шорлају само тако не брини се...а плус веле тако буде и крви , јер имају и периоде...
па плус што знају бачит и ''поховану бинду'' (уложак крвави кад га промене) тек тако у корпу поред

фуј

све су то чињенице

ма фуј!
Чудна искуства имаш.

Sta fali javnom prevozu?
лети ? зависи од гужве ... и количине напарфемисаних жена...

кад се ти парфеми у 15 часова (ти не знаш како је то јер си ноћна тица и посао редован уобичајени дневни ти је страни појам) помешају са напиљу плус 40 па потом са плу 50 у јавном превозу... а у новом саду буде и оних бусева који немају климу...

е онда... комбинација те жеге , врућине јел и зноја са парфемима дезодорансима овим оним доводи до осећаја да ти џигерица пожели искочит...

лети ? зависи од гужве ... и количине напарфемисаних жена...

кад се ти парфеми у 15 часова (ти не знаш како је то јер си ноћна тица и посао редован уобичајени дневни ти је страни појам) помешају са напиљу плус 40 па потом са плу 50 у јавном превозу... а у новом саду буде и оних бусева који немају климу...

е онда... комбинација те жеге , врућине јел и зноја са парфемима дезодорансима овим оним доводи до осећаја да ти џигерица пожели искочит...
Ja to sve obozavam 😅😄 Srća me na dane srednje skole

Жена није род.
супруга је моај породица.
и не сери да није.
и мајка моје дјеце!

не једи говна и не прави се навина.
лагала си и пљувала је и ако је не познајеш и никакаве везе са њом немаш ***** једно!
Ни свастика. :cistinaocare:
не сери и не прависе наивна

а видим да је намерно и даље помињеш. (ено горе твој први пост на ову тему) просто је избаци из речника фукаро мизерна која границе и поштовања ни мало немаш па мешаш породицу овде врађјући лажима

само еј избаци из свог речника никакво помињање ни у каквом контексту!

јер то правилник не допушта.

Ja to sve obozavam 😅😄 Srća me na dane srednje skole
па добро

не можемо ми без њих

али , да су баш свуђе чистије и уредније - то није тачно . а воле да каке какпо смо ми скрндељи у глобалу јел...

ај само пођи по фирмама у тоалете па да видиш како оне шорлањем запишају тоалете, изненадићеш се. и да видиш како улошке крваве убаце хладно у корпу уместо прво у најлон врећицу и слично...

ма фуј

супруга је моај породица.
и не сери да није.
и мајка моје дјеце!

не једи говна и не прави се навина.
лагала си и пљувала је и ако је не познајеш и никакаве везе са њом немаш ***** једно!

не сери и не прависе наивна

а видим да је намерно и даље помињеш. (ено горе твој први пост на ову тему) просто је избаци из речника фукаро мизерна која границе и поштовања ни мало немаш па мешаш породицу овде врађјући лажима

само еј избаци из свог речника никакво помињање ни у каквом контексту!

јер то правилник не допушта.
Нисам рекла чија жена. Уопштено.
Тамо некаква жентурача.
Шта си запјенио? Имаш ли бар марамицу при себи?

Back