Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 71.050
Nepristojan si!Preciziraj koliko vode?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nepristojan si!Preciziraj koliko vode?![]()

Još da možeš sam "nageti" ih, gdje bi ti bio krajIz moje vala, može se flaša vode piti.

pa sve to i one mogu posedovati a žene su.čist, zdrav i tvrd ku rac kad poseduješ, nema ništa lepše. Hvala Bogu što sam muškarac.
Imam koficu i lanac pa zavatim, ne mora naginjem!Još da možeš sam "nageti" ih, gdje bi ti bio kraj![]()
Ulepša mi dan ovom ispravkom. HvalaNisi ni zero pametniji za sve ove godine
I da..i ja se čuvam samo za tebe![]()

za tebe ..uvekUlepša mi dan ovom ispravkom. Hvala![]()

откуд знашInace i muška mukica se leti oznoji u gacicama, zajedno sa jajima

Pa jel istina ili nije ..aj da te cujemоткуд знаш
![]()
јесте, него како ти знашPa jel istina ili nije ..aj da te cujem
Znam brate Sale..od mušakaraca, koji se ne folirajuјесте, него како ти знаш
(раније) пицку не пипам док је не опере![]()
напољу 40 степени а јаја му свежаZnam brate Sale..od mušakaraca, koji se ne foliraju

Jaja ne ubacujemo u picu i ne mora da ih lize ako su oznojena,sve do jaja moze da se opere na cesmiTo je prirodno... upekla zvezda 40 stepeni leti
Moraš na posao na primer..gace , pantalone majca, košulja, žuriš
Znojiš se,što je prirodno, pa kako se ne bi vaš ponos oznojio zajedno sa dlakavim jajima
kad bi birao, odabro bi kitu?Zar ne ?
leto , zega... a ona zneska mucenica u odeci u gacicama upari se da ne smes ni pomisliti ...
pa jos ako imaju tad periodu...
penis se lako opere i pdo mlazom vode u lavabou ...
Ubacujemo. Mora da liže.Jaja ne ubacujemo u picu i ne mora da ih lize ako su oznojena,sve do jaja moze da se opere na cesmi
...što jes...jes...Pa to vama sa malim, mi što imamo enormnu kurčhekanju baš patimo.
Naci nesh jebatUbacujemo. Mora da liže.

Lepši ti onaj avatar sa Tomom RidlijemA to je ništa.![]()