Razlika u godinama

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Znamo da postoji splet okolnosti kada se parovi svide jedno drugom uprkos razlici u godinama koja nije društveno "prihvatljiva", premda je okej. Koja bi to razlika u godinama po vama bila "normalna" ? I pogledajmo to sa oba aspekta. Kada je žena starija od muškarca i kada je muškarac stariji od žene. Aj, pucajte. 🔫

Znamo da postoji splet okolnosti kada se parovi svide jedno drugom uprkos razlici u godinama koja nije društveno "prihvatljiva", premda je okej. Koja bi to razlika u godinama po vama bila "normalna" ? I pogledajmo to sa oba aspekta. Kada je žena starija od muškarca i kada je muškarac stariji od žene. Aj, pucajte. 🔫
Nas pitaš šta je po nama normalno 🤣
Ovde niko normalan nema, ali hajde da se igramo 😜
Sećam se jednog primera moj drug 1976. pita jednu zajedničku našu drugaricu za neku ribu, pošto se njih dve znaju.

E, sad- što je meni normalno i ok, nekome je ŠOK:
Drugarica, dakle kaže:
"Nemoj sa njom ona je dosta starija"
Drug: "Pa koliko?"
Drugarica: "Pa dosta"
Drug: "Pa dobro više ajde reci, koje može da bude godište?"
Drugarica: "74-to"
Drug: "SAMO 2 godine??? E, svašta sa tobom!"

Eto.
Sto ljudi, sto ćudi. Normalno ne postoji, a šta se koga tiče naš izbor.

Океј ми је разлика до 5 година када је сценарио да је мушкарац старији од жене. Знам парове који су и до 10 година разлике и сасвим добро функционишу, зависи од људи.

Што се тиче сценарија да је дама старија, пар месеци до година ми је прихватљиво. Изнад тога се не бих упуштао.

Šta mi se keslate vas dvojica na postove
236e17a73d0ae54a7fa423ee156c3dd5.png

• Haha
Reactions: DUH

Back