Razlika u godinama

Ma jok, više ni ne znam ko mi je poslao...
Uglavnom, radi se o baki i deki u staračkom domu, 80+, baka sedi u kolicima i daje deki oralac, a deka je nežno miluje po glavi dok negovateljica krišom snima i kikoće se :)
davanje orala u stvarnosti ovako zvuci
baka deki zvace viršlicu i tako češe desni jer je žuljaproteza.

tako su krisom snimili klinci onog jadnog profesora sto je u kabinetu lizao koleginici pticku
pa je covek posto je zavrsio na internetu i bio obrukan izvrsio samoubistvo

ta krisom snimanja bi trebalo ostro kaznjavati

Napisaste eseje...I sve nesto mislim da ce da kad upoznate nekog ko ja za vas fatalan/na da racunate-u jbt,stariji/ja si 5 god i dva meseca-otpadas.
Sve je prvenstveno u glavi,bio sam i sa 9 starijom i sa 16 mladjom.Neke drasticne razlike nisam primetio,zato sto su bile slicne u nekim osnovnim karakteristikama, koje i meni leze.Ta mlada je bila dosta zrelija od svih svojih vrsnjaka,ta koja je bila starija od mene,delovala je da je i te kako mladja.
Jednostavno se pogodi,neko ti legne (ne mislim bukvalno,da se odmah ogradim,do leganja dodje kasnije),neko ne.
Mada slazem se donekle sa nekim kolegama,nije isto ako je 25-45 i 40-60,muskarci u 40im su jos u znazi,zene takodje.A ljudi u 60 su jako retki koji su vitalni,jos mogu sve sta hoce i najvaznije nisu senilni.To je velika krivica naseg odnosa prema starenju,cim covek predje 50 sam sebe zakopava na otpad,ne bavi se sportom,prestaje da se druzi,zapuste se...I ocas posla deda ili baba pred ogledalom.

Napisaste eseje...I sve nesto mislim da ce da kad upoznate nekog ko ja za vas fatalan/na da racunate-u jbt,stariji/ja si 5 god i dva meseca-otpadas.

Potpuno tačno jer u takvum slučajevima svi stavovi o tome šta je ispravno i prihvatljivo padnu u vodu.

I ko nije imao iskustva te vrste može samo da filozofira.
Naravno da je za stvaranje porodice, dece, važno da budu biološki približni.

Back