- Poruka
- 5.887
Realno, da nadjes osobu koja ti ful odgovara, bolelo bi te uvo koliko ima godina.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Realno, da nadjes osobu koja ti ful odgovara, bolelo bi te uvo koliko ima godina.
ma slicnosti ti ti se odbijaju vec sam dovoljan samome sebi
Mlađa može i poželjno je samo da nije neka balavica ili nemač pojma, a starija isto može al ne mngo recimo da je parametar da joj pićka nije do te mere suha pa dok spavate da se čuje ko kad šetaš Tpčiderskim parkom u jesen. Ovo ako misliš na sex, a ako misliš na vezu tu nema granica.Znamo da postoji splet okolnosti kada se parovi svide jedno drugom uprkos razlici u godinama koja nije društveno "prihvatljiva", premda je okej. Koja bi to razlika u godinama po vama bila "normalna" ? I pogledajmo to sa oba aspekta. Kada je žena starija od muškarca i kada je muškarac stariji od žene. Aj, pucajte.
Na vezu sam mislio, da.Mlađa može i poželjno je samo da nije neka balavica ili nemač pojma, a starija isto može al ne mngo recimo da je parametar da joj pićka nije do te mere suha pa dok spavate da se čuje ko kad šetaš Tpčiderskim parkom u jesen. Ovo ako misliš na sex, a ako misliš na vezu tu nema granica.
Ne znam ništa o vezama.Na vezu sam mislio, da.
pričaš samo bez veze?Ne znam ništa o vezama.
U stvari uopste nisam ni mislila na drugu polovinu.Osoba koja bi mi sad ful odgovarala i od pre deset godina su dve razlicite osobe.
Čula sam to već od nekog.ma slicnosti ti ti se odbijaju vec sam dovoljan samome sebi
I to isti ciljevi, ne da bi ih zajedno ostvarivali, nego da ne moram da slusam salve nerazumevanja, negacija i nezainteresovanosti dok pijem kafu.
Zasto za brak sto slicnije? Zar to ne dosadi brzo i brak postane monoton?Za seks kako ko voli, za vezu i brak dobro je što sličnije. Ukratko. I to ne zbog šta će ko da kaže, već zbog sličnijeg razumevanja svega.
pa to mi ne deluje kao nepromostiva razlikaPa ne ide stvarno da ona cirka pivo on sokic,ona u kladzu i na kuglanje on u pozoriste
E, napisah ja gore peshi nešto detaljnije o tome.Zasto za brak sto slicnije? Zar to ne dosadi brzo i brak postane monoton?
pitajte Leonarda Di Kaprija kako se snalazi...Ako ti npr imas 40, a ona 25, za deset godina morace da je udara mladji komsija klempa jer tebi ni africka sljiva ni hidraulicna dizalica ne pomaze.
društveno prihvatljiva razlika koju je odredilo društvo ili razlika koju neko sam smisli? ko kaže da će meni odgovarati razlika u godinama koju je smislio neko?Znamo da postoji splet okolnosti kada se parovi svide jedno drugom uprkos razlici u godinama koja nije društveno "prihvatljiva", premda je okej. Koja bi to razlika u godinama po vama bila "normalna" ? I pogledajmo to sa oba aspekta. Kada je žena starija od muškarca i kada je muškarac stariji od žene. Aj, pucajte.
Kako drustveno prihvatljiva kategorija nije nesto sto je definisano, ostaje samo licna. Normalno, i jedino ispravna kao takva.društveno prihvatljiva razlika koju je odredilo društvo ili razlika koju neko sam smisli? ko kaže da će meni odgovarati razlika u godinama koju je smislio neko?
možda ja volim ekstremno starije ili ekstremno mlađe osobe od sebe a moram da se ravnam prema društvenoj prihvatljivosti!
Kako bez postovanja sa nekim u brak, to se valjda podrazumeva.E, napisah ja gore peshi nešto detaljnije o tome.
A slažem se, treba da bude dinamike,a li pre svega poštovanja.
Većini ljudi smeta ukoliko njihova veza nije društveno prihvatljiva, što je i razumljivo.društveno prihvatljiva razlika koju je odredilo društvo ili razlika koju neko sam smisli? ko kaže da će meni odgovarati razlika u godinama koju je smislio neko?
možda ja volim ekstremno starije ili ekstremno mlađe osobe od sebe a moram da se ravnam prema društvenoj prihvatljivosti!
Neka im smeta, ne zive oni tvoj zivot.Većini ljudi smeta ukoliko njihova veza nije društveno prihvatljiva, što je i razumljivo.
Kada sam ja bila u vezi sa stariji a imala sam 30 (doduše izgledala sam kao da imam 20), nekoliko njih je njemu reklo " a šta želi vaša ćerka?" pa nije baš prijatno. Sa druge strane, ja sam decu dobila sa tipom koji je 7 god mlađi ali mi izgledamo kao vršnjaci. Kada me je on upoznao sa svojom mamom, mada sam ja tada već imala 35, ona ga je pitala sine da li ide da se zabavljaš sa studentkinjama (pošto je on bio asistent). Dakle, njoj se učinilo da sam još mlađa od njega. U takvoj situaciji meni nikada nije padalo na pamet da sam starija. To se videlo po nekim drugim pitanjima.
Međutim, ja u poslednje vreme volim da budem u nekom kontaktu sa vršnjacima. Ima tu nečega. Slična sećanja, detinjstvo. Posebno što smo u ovoj našoj zemlji prošli kroz slične stvari 80tih i 90tih.
Mislim, ko kako hoće, nema tu pravila.
Za seks smatram da razlika u godinama nije bitna, za brak ipak bi trebale postojati neke granice.društveno prihvatljiva razlika koju je odredilo društvo ili razlika koju neko sam smisli? ko kaže da će meni odgovarati razlika u godinama koju je smislio neko?