A
Aleksej_BASO
Gost
Devilishgirl:nije, najbolji su iz obdanishta..
To je donekle tacno...
Zene najvise vole muskarce na sto niizen stepenu intelektualnog razvoja, jer tada lakse mogu da manipulisu njima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devilishgirl:nije, najbolji su iz obdanishta..
Aleksej_BASO:PA da oni nemaju kesh!![]()
DOC HOLLIDAY:Tacno.
A i sexualno su agresivni.
Ovako zena podmiri muza i moze na miru da svrlja.
David Coverdale:Ovako, ja najvise volim da jasem ove malo starije jer mislim da su iskusnije.
David Coverdale:Ovako, ja najvise volim da jasem ove malo starije jer mislim da su iskusnije.
hemicarka:Ova tema me veoma zainteresovala jer i sama ispitujem sta ljudi misle o razlici u godinama i kolika bi mogla da se "tolerise". Uvek su mi se svidjali stariji momci jer su moji vrsnjaci uglavnom neozbiljni, mada ni godine ne mogu uvek da garantuju ozbiljnost. Imam 23 godine i sigurno se ne bih upustila u vezu sa nekim ko je od mene stariji 30 godina, ali 10-15 godina je OK. Vec 4 godine sam u vezi sa momkom koji je 12 godina stariji od mene i fenomenalno se slazemo. A novac nije presudan. Nisu sve zene sponzoruse. Ako je covek dobar, pazljiv i posten ne mora da kupuje ljubav, moze i da je zasluzi.
Kada ce neko umreti nije pitanje samo godina vec i nacina zivota. Moze neki mlad tata od 30-ak godina umreti (bolest, saobracajna nesreca i sl.) i ostaviti dete, a neko ce doziveti da vidi i odrasle praunucice (mislim moze ziveti i 100 god). Moj tata je imao 34 godine kada sam se ja rodila, ali su mnogi mislili da mi je deda kada nas prvi put vide jer izgleda starije. Nikad mu nisam rekla da me je kasno napravio niti mi je smetalo sto misle da mi je deda.
Moje misljenje je da nije kasno ni u 55 godini imati decu ako mozes da im obezbedis normalan zivot.
Aleksej_BASO:JAo ne seri da su ti vrsnjaci neozbilji, sve je samo u keshu....:wink:
Ili "Elektra kompleks".
Jedno od ta dva pa ti zaki....
sinnke:Samo to i nista drugo. Stariji tipovi su uvek bili ustvari izgovor za kesh. Ne secam se da je ijedna bila sa starijim a da nije imao kesha.
Aleksej_BASO:JAo ne seri da su ti vrsnjaci neozbilji, sve je samo u keshu....:wink:
Ili "Elektra kompleks".
Jedno od ta dva pa ti zaki....