Razlika u godinama?

• Začetnik teme Začetnik teme Zuco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
feles:
evo nekoliko reci bez ikakvih zadnjih namera, al' da stvarno odgovoris (ako hoces..):
*sta si do sada cekao?
*da li je bitno da ostvaris sa zenom odnos koji te emotivno ispunjava, ili je dovoljno da je pristojna, postena i hoce da radja?.. :roll:

Feles, odje ja pitam a ti ako zelis odgovori. Nijesi ti odje da postavljas pitanja, ali ajde de.
1. Sta te briga sta sam cekao. AUTOBUS!
2.Sta te briga i za ovo. Odgovara mi oboje :D
Pozdrav za felesa. Vozdra!

Aleksej_BASO:
HAhaha ima veze jre kada ga vidis na TV ti se odmah napalis, a da ga vidis uzivo da kupuje WC papir u lokalnoj radnji ne bi ga ni pogledala.

Takve su zene nije to nista cudno.
istina, tako sam ja mislila da je Sir Anthony Hopkins bas onako sexy, al kad pogledas takve cicice prolaze gradom svaki dan pa nista. dobar si za wc papir, umirem od smeha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tuzni_patak:
Greška....
Zavisi od pojedinaca...
Današnje dede i babe su više debili nego dede i babe....isprani mozgovi šokovima , nemaju ličnost, jer su izgubili autoritet pred sobom, pa su eto samo emotivne kutije....(zbog ludih vremena)

Moji deda i baba i babe u komšiluku su svi bili itekako da vaspitavaju, samo su znali više caka, iskustvo....
I sada isto znam dede i babe koje vaspitavaju svoje unuke, pa znaju i da ih istuku....

Наравно да зависи од појединаца....
Али болдована реченица ти је потпуно идиотска и у контрадикцији са првом!

То што бабе и деде туку децу понекад то није доказ да се осећају одговорним за њихово васпитавање!

Кажем да су бабе и деде попустљивије јер осећају да нису ОНИ ти који морају свугде и на сваком месту да делују васпитно, јер знају да је то посао родитеља! Зато бабе и деде често унуцима дозвољавају оно што својој деци никад нису, јер су ослобођени те стеге родитељске одговорности!

tweet-tweet:
istina, tako sam ja mislila da je Sir Anthony Hopkins bas onako sexy, al kad pogledas takve cicice prolaze gradom svaki dan pa nista. dobar si za wc papir, umirem od smeha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

HAha pa da. :) :) :)

Ljudi se zanose televizijom i javnim licnostima, a tu pored tebe imas isto tako dobr tipove i ribe.

Zuco:
Feles, odje ja pitam a ti ako zelis odgovori. Nijesi ti odje da postavljas pitanja, ali ajde de.
1. Sta te briga sta sam cekao. AUTOBUS!
2.Sta te briga i za ovo. Odgovara mi oboje :D
Pozdrav za felesa. Vozdra!
al' ti autobusi umeju da kasne....
pa brate kad tako gledas na zene nije ni cudo sto nemas srece..............
s' takvim stavom mozes da maznes samo neku sponzorusicu, al' da je mnogo glupa i uz to plodna (ako ti uopste jos mozes da okines nesto osim corka), a ti da imas mnogo para.........
sta ces, vremenom poskupluje karta za autobus, a ako ne dodje moraces i taxi da platis
8-)

Devilishgirl:
pa znash kako, ima momaka kojima reproduktivna sposobnost stane veoma rano, chak su neki i sterilni, a imash ljudi u 70tim, vitalni, zdravi i mogu da prave decu, i treba!! live and let live!
ja mislim (ne znam ko je dokazao ono za zdravlje hm...) da tu glavnu ulogu igraju mladjani kucni prijatelji, i dobronamerni slucajni prolaznici.. :roll: onako usput ja sam devojcica, u slucaju da se ono "mali" odnosilo na mene... :wink:

Pazi mene cale napravio u 47, i sada im 74, a ja 27. a keva mi ima 55, mada je cale malo slagao za god. A brat od strica mi se razveo u 40, i capio klinku sa 20, doduse sa sela je ona, ali on nema neku lovu.JA CU TEK DECU DA PRAVIM U 40, ALI DO TADA PLANIRAM DA SLOZIM DOSTA KESA U BANKU, PA POSLE DA JURIM KLINKE OD 20.
NEMOJ SAMO DA SE SMORIS, VEC TRAZI ONO STO ZELIS.

GROF79:
Pazi mene cale napravio u 47, i sada im 74, a ja 27. a keva mi ima 55, mada je cale malo slagao za god. A brat od strica mi se razveo u 40, i capio klinku sa 20, doduse sa sela je ona, ali on nema neku lovu.JA CU TEK DECU DA PRAVIM U 40, ALI DO TADA PLANIRAM DA SLOZIM DOSTA KESA U BANKU, PA POSLE DA JURIM KLINKE OD 20.

Eee ovo je pametno!!! ;)

Aleksej_BASO:
GROF79:
Eee ovo je pametno!!! ;)
Jeste, ali ukoliko skupiš možda još malo više keša, onda nećeš morati da juriš, već ćeš biti (na)juren? ;)

Back