brick5:Covek se ponadao da ce ga neko razumeti ,,kada ono medjutim"
Ma, svi njega razumemo, samo da li mu je zelja razumna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brick5:Covek se ponadao da ce ga neko razumeti ,,kada ono medjutim"
@glasnik:Ma, svi njega razumemo, samo da li mu je zelja razumna?
Zuco:Molio bih tuznog patka da ako moze, konkretno i precizno koliko je to moguce, odgovori na
precizno postavljeno pitanje ove teme. Pa da zakljucavamo, jer se Forum pretvorilo u pijacu. :|
A ne mozes ni zakljucati temu...:razz: 'El ti oces da se prozivas samnom ili sta?Zuco:Ovaj lik ima odgovarajuci nik
limunada:Mislim da ti je zelja nemoguca...A ne mozes ni zakljucati temu...:razz:
Sala,sala...nastavite...
Nije o tome tema.topmodelsica:Za devojke je najbolje da imaju starijeg dechka do 10 godina a za dechka je najbolje da ima mladju devojku do 10 godina.To je od mene doprinos da ne zatvore temu.
topmodelsica:Za devojke je najbolje da imaju starijeg dechka do 10 godina a za dechka je najbolje da ima mladju devojku do 10 godina.To je od mene doprinos da ne zatvore temu.
topmodelsica:Za devojke je najbolje da imaju starijeg dechka do 10 godina a za dechka je najbolje da ima mladju devojku do 10 godina.To je od mene doprinos da ne zatvore temu.
Aleksej_BASO:MA kakvi najbolje je da je jedno 10.000 e stariji od nje.
U pravu si, povlacim rijec.Kad_LupimLupim:'El ti oces da se prozivas samnom ili sta?
Pitao si i dobio si misljenje, ako ti se ne svidja ti cuti.
Devilishgirl:Aleksej sine, digni gotovinski kredit i budi frajer neko vreme..
Mackic:Pa onda idi i pravi dete u 100toj ako hoces, pa kad ti se rodi degenerik, nemoj drugima da se zalis. A vrlo je moguce da ces i umreti pre detetovog 3. rodjendana.
I nauka je dokazala da se i muskarcima takodje smanjuje mogucnost da naprave dete sa godinama isto kao i zenama.
Kako me nerviraju tako sebicni ljudi kao sto si ti. Bas te boli uvo sta ce biti sa tim detetom tebi je bitno da se zabavis pod stare dane. I sirota ta glupaca koja ce tebi da rodi dete.
Ja...lara#1:Nisu bitne godine kad vodis racuna o sebi... Tj. bezveze je ako izgledas ko "cika". Son Koneri izgleda strava za svoje godine. A ko bi reko da Bred Pit ima 43?
lara#1:Nisu bitne godine kad vodis racuna o sebi... Tj. bezveze je ako izgledas ko "cika". Son Koneri izgleda strava za svoje godine. A ko bi reko da Bred Pit ima 43?
evo nekoliko reci bez ikakvih zadnjih namera, al' da stvarno odgovoris (ako hoces..):Zuco:Od skora sam na Forumu, zaista sam mislio da je ovo Forum, ali kao sto cesto biva covjek se prevari. Ja sam postavio pitanje ocekujuci odgovore, savjete, rasprave u okviru teme i sl. a to je uradilo svega dvoje troje.
Vi ostali, imam utisak zelite posto poto da budete duhoviti, lucidni, mudri i td i tsl.
Jako se varate, nijeste vi ni Monti pajtonovci ni njima slicni, mada Tema dobija Montipajtonovsku formu. Evo izdvajam ovaj biser iznad. E, dog, ili doguso, (dajte bar avatarom pokazite makar POL) RAZMNOZAVA kazes, e bas u sridu. Samo jedno ne mogu dokuciti. Zasto ovako pisete. Mislim da na Forumu ima puno boljih forumasa pa ih molim da kazu rijec dvije. Pozdrav i jednima i drugima :-|
Hellen:Не слажем се. Бабе и деде се не понашају толерантније, него ПОПУСТЉИВИЈЕ!...Јер не морају да их васпитавају...

Silent Bob:
Revolveras:Vala, i ja...
lara#1:E pa ja bih mu dala 30. Vi mozete da pricate sta 'ocete.
Cika autor teme moze slobodno da se ugleda na njega, a i vi odozgo.
P.S. Kakve veze ima super izgled sa lakim keshom? Pa nije on zena da mu treba dobar frizer, kozmeticar, garderoba... Secate se onda kad je Bred dosao na dodelu oskara (cini mi se da je ta prilika) sav zarasto s bradom ko pop. Znaci, njemu ni brijac ne treba da bi bio frajercina (with or without money).