Razlika u godinama?

• Začetnik teme Začetnik teme Zuco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jedan moj profesor je dobio jednog sina u 72. a drugog u 75. pre njih ima dvoje velike dece-sad imaju oko četrdeset godina. ali ove male klince obožava, super im je otac, a kako je krenuo, prevaliće stotu sigurno-život je čudo.nije loše u to nekad i poverovati. ja vam, Zuco, želim sve najlepše!

Mackic:
Pa onda idi i pravi dete u 100toj ako hoces, pa kad ti se rodi degenerik, nemoj drugima da se zalis. A vrlo je moguce da ces i umreti pre detetovog 3. rodjendana.
I nauka je dokazala da se i muskarcima takodje smanjuje mogucnost da naprave dete sa godinama isto kao i zenama.
Kako me nerviraju tako sebicni ljudi kao sto si ti. Bas te boli uvo sta ce biti sa tim detetom tebi je bitno da se zabavis pod stare dane. I sirota ta glupaca koja ce tebi da rodi dete.

Ma sto te bona Mackic sve tako nervira, pa i sebicni ljudi. Mislis za sebe da si nesebicna? Mozda, medjutim vecina nas je sebicna. U stvari svi, samo sto je ta tvoja eventualna "nesebicnost" samo manifestacija fundaMENTALNE sebicnosti ljudskih bica.
Zelim ti manje nervoze- ko se ljuti manje zivi, izreka bas za tebe jer cesto potenciras moje umiranje, besmrtnice :D :D :D

Zuco:
Od skora sam na Forumu, zaista sam mislio da je ovo Forum, ali kao sto cesto biva covjek se prevari. Ja sam postavio pitanje ocekujuci odgovore, savjete, rasprave u okviru teme i sl. a to je uradilo svega dvoje troje.
Vi ostali, imam utisak zelite posto poto da budete duhoviti, lucidni, mudri i td i tsl.
Jako se varate, nijeste vi ni Monti pajtonovci ni njima slicni, mada Tema dobija Montipajtonovsku formu. Evo izdvajam ovaj biser iznad. E, dog, ili doguso, (dajte bar avatarom pokazite makar POL) RAZMNOZAVA kazes, e bas u sridu. Samo jedno ne mogu dokuciti. Zasto ovako pisete. Mislim da na Forumu ima puno boljih forumasa pa ih molim da kazu rijec dvije. Pozdrav i jednima i drugima :-|
evo nekoliko reci bez ikakvih zadnjih namera, al' da stvarno odgovoris (ako hoces..):
*sta si do sada cekao?
*da li je bitno da ostvaris sa zenom odnos koji te emotivno ispunjava, ili je dovoljno da je pristojna, postena i hoce da radja?.. :roll:

Hellen:
Не слажем се. Бабе и деде се не понашају толерантније, него ПОПУСТЉИВИЈЕ!...Јер не морају да их васпитавају...

Greška....
Zavisi od pojedinaca...
Današnje dede i babe su više debili nego dede i babe....isprani mozgovi šokovima , nemaju ličnost, jer su izgubili autoritet pred sobom, pa su eto samo emotivne kutije....(zbog ludih vremena)

Moji deda i baba i babe u komšiluku su svi bili itekako da vaspitavaju, samo su znali više caka, iskustvo....
I sada isto znam dede i babe koje vaspitavaju svoje unuke, pa znaju i da ih istuku....

Silent Bob:

Revolveras:

E pa ja bih mu dala 30. Vi mozete da pricate sta 'ocete.
Cika autor teme moze slobodno da se ugleda na njega, a i vi odozgo.

P.S. Kakve veze ima super izgled sa lakim keshom? Pa nije on zena da mu treba dobar frizer, kozmeticar, garderoba... Secate se onda kad je Bred dosao na dodelu oskara (cini mi se da je ta prilika) sav zarasto s bradom ko pop. Znaci, njemu ni brijac ne treba da bi bio frajercina (with or without money).

lara#1:
E pa ja bih mu dala 30. Vi mozete da pricate sta 'ocete.
Cika autor teme moze slobodno da se ugleda na njega, a i vi odozgo.

P.S. Kakve veze ima super izgled sa lakim keshom? Pa nije on zena da mu treba dobar frizer, kozmeticar, garderoba... Secate se onda kad je Bred dosao na dodelu oskara (cini mi se da je ta prilika) sav zarasto s bradom ko pop. Znaci, njemu ni brijac ne treba da bi bio frajercina (with or without money).

HAhaha ima veze jre kada ga vidis na TV ti se odmah napalis, a da ga vidis uzivo da kupuje WC papir u lokalnoj radnji ne bi ga ni pogledala.

Takve su zene nije to nista cudno.

Back