Razlika u godinama

Ja ne. Bukvalno me ne interesuje što je nekoj budali, ženskoj ili muškoj, bog podario lepu njušku ili veliki penis.
Ako svojim pokvarenim ponašanjem zagađuju vazduh ostalima (a i sebi, samo od umišljenosti i gluposti neki nikad ne skapiraju)

Kao što ne dozvoljavam da me komplimentima neko kupi. Ni tek tako, a kamoli da bi me korumpirao protiv trećeg lica.
Dobro, ti si stena, ja pricam o nama slabima

I ta predstava kao stariji muskarac pa on ne treba da ima emocije, vec da bude neko stameno drvo koje je proslo kroz zivot ima iskustva i onda je velika opasnost za neku emotivnu mladu 23 i po devojku. Ma prc. Malo sutra.

Slažem se, nego je prosto tako dominantno. Očigledno su ljudi većinom površna bića, dok im ne zatreba da budu drugačiji, onda se sve može naučiti.
Kad im zatreba onda shvate da ih je mafija uzjahala. A dotle misle, nema veze, baš je simpatična ta luda. A i kul je što joj imponujem. Ovo je npr. ekstrem, drugačija estetika, ali princip je isti.

S obzirom da rešavanje te slabost leži i u kogniciji (pored etike koju razumeju intuitivno i neki ne najpametniji pa retko greše) - ne bi smelo da bude opravdanje onim pametnijima.

Kad im zatreba onda shvate da ih je mafija uzjahala. A dotle misle, nema veze, baš je simpatična ta luda. A i kul je što joj imponujem. Ovo je npr. ekstrem, drugačija estetika, ali princip je isti.

S obzirom da rešavanje te slabost leži i u kogniciji (pored etike koju razumeju intuitivno i neki ne najpametniji pa retko greše) - ne bi smelo da bude opravdanje onim pametnijima.
Mene jaše samo moja žena, ne znam za druge

Sad si provalio.

Zapisi s profesionalne strane stola. Edukacija pripravnika na osnovu studije slučaja (ok, pokušaj edukacije)
Nastavi...
1000012440.jpg

Back