- Poruka
- 72.304
Vidi, to sto ja umem da se nasalim i na svoj racun, to je do druge strane kako ce to prihvatiti i kakav ce odnos sa mnom uspostaviti. eeeee? tj ti si se nasalio na moj racun i ja sam se smejao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, ti si stena, ja pricam o nama slabimaJa ne. Bukvalno me ne interesuje što je nekoj budali, ženskoj ili muškoj, bog podario lepu njušku ili veliki penis.
Ako svojim pokvarenim ponašanjem zagađuju vazduh ostalima (a i sebi, samo od umišljenosti i gluposti neki nikad ne skapiraju)
Kao što ne dozvoljavam da me komplimentima neko kupi. Ni tek tako, a kamoli da bi me korumpirao protiv trećeg lica.
Ni u toj tvojoj "šali"Ej, sta se zamlacujemo? Priznaj lepo da se lozis na mene i ne das me klinkama. Intima u PP.![]()
Opa, znaci istina jeNi u toj tvojoj "šali"
Sta ti je nesporazum u komunikaciji...Napokon je emotivacMa da, sad si kao kul, samo si se šalio to sinoć.
Ko bi kukao i moljakao da ga banuju jer je nekom banovan trol nalog....![]()
p ti znas da sam ja emotivan.Napokon je emotivac![]()
Znam, maco, zato te i volimop ti znas da sam ja emotivan.
kmej kmej kmej.
Kakva logika...I ta predstava kao stariji muskarac pa on ne treba da ima emocije, vec da bude neko stameno drvo koje je proslo kroz zivot ima iskustva i onda je velika opasnost za neku emotivnu mladu 23 i po devojku.
Pa to brate. Koliko blesav treba da budes da tako razmisljas.Kakva logika...![]()
To je ogromna slabostpricam o nama slabima
Slažem se, nego je prosto tako dominantno. Očigledno su ljudi većinom površna bića, dok im ne zatreba da budu drugačiji, onda se sve može naučiti.To je ogromna slabost
I etička i kognitivna
Srećom može da se ispravi
Kao što može i da se neguje
Rekli smo bez smajlija. Taman si usvojioOoh master, show us the way!
![]()
Ti ćeš mi reći šta ću da radim...Rekli smo bez smajlija. Taman si usvojio
I beš čoporašenja, to sam zaboravila
(valjda sam pretpostavila da se podrazumeva. Ili da se bar naučilo, bilo je reči o tome)

Kažu da su se sami anđeli spustili sa neba na krstu da slušaju njene propovediTo je ogromna slabost
I etička i kognitivna
Srećom može da se ispravi
Kao što može i da se neguje
Kad im zatreba onda shvate da ih je mafija uzjahala. A dotle misle, nema veze, baš je simpatična ta luda. A i kul je što joj imponujem. Ovo je npr. ekstrem, drugačija estetika, ali princip je isti.Slažem se, nego je prosto tako dominantno. Očigledno su ljudi većinom površna bića, dok im ne zatreba da budu drugačiji, onda se sve može naučiti.
Mene jaše samo moja žena, ne znam za drugeKad im zatreba onda shvate da ih je mafija uzjahala. A dotle misle, nema veze, baš je simpatična ta luda. A i kul je što joj imponujem. Ovo je npr. ekstrem, drugačija estetika, ali princip je isti.
S obzirom da rešavanje te slabost leži i u kogniciji (pored etike koju razumeju intuitivno i neki ne najpametniji pa retko greše) - ne bi smelo da bude opravdanje onim pametnijima.
Sad si provalio."Zapisi sa psihijatrije"![]()
Nastavi...Sad si provalio.
Zapisi s profesionalne strane stola. Edukacija pripravnika na osnovu studije slučaja (ok, pokušaj edukacije)