Razlika u godinama

Pa znam da si i meni poturao pricu cerki i te fore." Sta ako je to necija cerka, ako je tvoja cerka" i td. Samo sam ja stalozen i smiren pa sam ti odgovorio na provokaciju kako treba. A nisu svi. I ne treba da budu. Takvim stvarima nema mesta ovde. Ovo je ljis ne porodica.

Ti si dobro video kakvo sam ti pitanje postavio, u vezi toga. I ti si odgovorio i to je to. Onda se ubacuje lik, sa trol naloga, pošto ih ko zna koliko ima i svuda je banovan, i počinje da sere. Onda kada konstatujem da baš i nije normalan (mada se sam pronašao, nisam mu se čak ni obratio) počinje da plače i cvelja a onda moli da se brišu komentari. Onda kada ga banuju, ti dođeš i počinješ da plačeš i moliš da banuju i tebe. Onda kontaš da ipak ne shvataš ovo lično pa onda dođete zajedno da glumite neke kul tipove. Kao nevaspitani klinci u sedmom razredu osnovne :lol:

Ti si dobro video kakvo sam ti pitanje postavio, u vezi toga. I ti si odgovorio i to je to. Onda se ubacuje lik, sa trol naloga, pošto ih ko zna koliko ima i svuda je banovan, i počinje da sere. Onda kada konstatujem da baš i nije normalan (mada se sam pronašao, nisam mu se čak ni obratio) počinje da plače i cvelja a onda moli da se brišu komentari. Onda kada ga banuju, ti dođeš i počinješ da plačeš i moliš da banuju i tebe. Onda kontaš da ipak ne shvataš ovo lično pa onda dođete zajedno da glumite neke kul tipove. Kao nevaspitani klinci u sedmom razredu osnovne :lol:
haha ok brate.

Kenjas po obicaju. Zeleo sam da se obrisu komentari jer sam uvideo da diskutujem sa osobom koja ocigledno ima ozbiljnu traumu i ne zelim da se to vise nastavlja. Bilo mi je iskreno zao nje. Forum nije mesto za to. Ali doticna je nastavila da sikce i seje mrznju i uvrede.

A lepim ljudima smo skloni svašta nešto da progutamo (pun intended)
Ja ne. Bukvalno me ne interesuje što je nekoj budali, ženskoj ili muškoj, bog podario lepu njušku ili veliki penis.
Ako svojim pokvarenim ponašanjem zagađuju vazduh ostalima (a i sebi, samo od umišljenosti i gluposti neki nikad ne skapiraju)

Kao što ne dozvoljavam da me komplimentima neko kupi. Ni tek tako, a kamoli da bi me korumpirao protiv trećeg lica.

I da preneseš emociju iz te fore bez ispomoći smajlija
Jbs smajlija, tacno vas ovako zamisljam. Samo naravno matore.
angry kid GIF

Back