- Poruka
- 71.540
Kiss maj es moralisti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
steta sto nemamo 20 aManem je, koliko se sećam, dosta lep čoek, šteta što neće da se eksponira na Fotografijama. A lepim ljudima smo skloni svašta nešto da progutamo (pun intended)

Mislim da te volim...steta sto nemamo 20 a![]()

matora samMislim da te volim...![]()
Pa znam da si i meni poturao pricu cerki i te fore." Sta ako je to necija cerka, ako je tvoja cerka" i td. Samo sam ja stalozen i smiren pa sam ti odgovorio na provokaciju kako treba. A nisu svi. I ne treba da budu. Takvim stvarima nema mesta ovde. Ovo je ljis ne porodica.

Mladja od ovoga ne mozes biti. Nek ide zivot. Daj insta.matora sam![]()
haha ok brate.Ti si dobro video kakvo sam ti pitanje postavio, u vezi toga. I ti si odgovorio i to je to. Onda se ubacuje lik, sa trol naloga, pošto ih ko zna koliko ima i svuda je banovan, i počinje da sere. Onda kada konstatujem da baš i nije normalan (mada se sam pronašao, nisam mu se čak ni obratio) počinje da plače i cvelja a onda moli da se brišu komentari. Onda kada ga banuju, ti dođeš i počinješ da plačeš i moliš da banuju i tebe. Onda kontaš da ipak ne shvataš ovo lično pa onda dođete zajedno da glumite neke kul tipove. Kao nevaspitani klinci u sedmom razredu osnovne![]()
Hvala ali nisam zainteresovanaMladja od ovoga ne mozes biti. Nek ide zivot. Daj insta.

Kenjas po obicaju. Zeleo sam da se obrisu komentari jer sam uvideo da diskutujem sa osobom koja ocigledno ima ozbiljnu traumu i ne zelim da se to vise nastavlja. Bilo mi je iskreno zao nje. Forum nije mesto za to. Ali doticna je nastavila da sikce i seje mrznju i uvrede.Ti si dobro video kakvo sam ti pitanje postavio, u vezi toga. I ti si odgovorio i to je to. Onda se ubacuje lik, sa trol naloga, pošto ih ko zna koliko ima i svuda je banovan, i počinje da sere. Onda kada konstatujem da baš i nije normalan (mada se sam pronašao, nisam mu se čak ni obratio) počinje da plače i cvelja a onda moli da se brišu komentari. Onda kada ga banuju, ti dođeš i počinješ da plačeš i moliš da banuju i tebe. Onda kontaš da ipak ne shvataš ovo lično pa onda dođete zajedno da glumite neke kul tipove. Kao nevaspitani klinci u sedmom razredu osnovne![]()
RespectHvala ali nisam zainteresovana![]()
Te mene ne podsecas ni na koga. Nemam nista zajednicko sa takvima.

Sreco, ja bih se zabrinuo za sebe da me takve osobe poput tebe pohvale.
Ne moraš da imaš zajedničko s nekim da bi te podsećao na nekog trećeg
Bože, ovo ko da pričaš s tlinaestogodisnjacima koji moraju da ti uzvrate još jače (nema veze što je gluplje)
A ja kao da pricam sa isfrustriranom babom. Wait a minuteBože, ovo ko da pričaš s tlinaestogodisnjacima koji moraju da ti uzvrate još jače (nema veze što je gluplje)

Brate sto si banovao coveka?
Banuj i mene.
Covek je lepo izasao iz prozivke, zamolio da se pobrise.
Vratite ga ili i mene banujte.
kolektivno samoubistvo.
Brateeee ako ides idem i jaaaaa.
Onda je i nemaš na pretek ako ti treba mlado meso da budeš kompletan.Nije poenta u mojoj energiji. Bogu hvala, imam je na pretek. Nego mi treba njena, mladalačka, da spojim lepo i korisno,i budem kompletan.
Ja ne. Bukvalno me ne interesuje što je nekoj budali, ženskoj ili muškoj, bog podario lepu njušku ili veliki penis.A lepim ljudima smo skloni svašta nešto da progutamo (pun intended)
Prvi post na temi. Odma' trovanjeMatori vampiri koriste prednost životnog iskustva da isisavaju mladost nesnađenim i neiskusnim klinkama

Daj nešto autentično. Ali da nije tako očita uvreda. I da je originalno. I da preneseš emociju iz te fore bez ispomoći smajlijaA ja kao da pricam sa isfrustriranom babom. Wait a minute![]()
Pomozi drugu. Jači ste kad vas je višePrvi post na temi. Odma' trovanje![]()
Za uvrede ste ti i tvoja ljubljena eksperti. Onakvo siktanje, uvrede i mrznju ja, cak i ovako bolestan, ne mogu da smislim.Daj nešto autentično. Ali da nije tako očita uvreda. I da je originalno. I da preneseš emociju iz te fore bez ispomoći smajlija
(Hej, sinhronicitet
Skoro je neko spomenuo tu reč, autentično)
P.S. Ali i da ne lažeš.Za uvrede ste ti i tvoja ljubljena eksperti. Onakvo siktanje, uvrede i mrznju ja, cak i ovako bolestan, ne mogu da smislim.
Jbs smajlija, tacno vas ovako zamisljam. Samo naravno matore.I da preneseš emociju iz te fore bez ispomoći smajlija
Ej, sta se zamlacujemo? Priznaj lepo da se lozis na mene i ne das me klinkama. Intima u PP.P.S. Ali i da ne lažeš.
ukidanje smajlija si već usvojio, to ti priznajem

Ne nisam se salio sinoc, bio sam ozbiljan. Rekao sam vec, ne volim takve nepravde.I nije to zbog njega, nego necu ni ja da budem u takvom okruzenju.Ti nesto ucitavas brate?Ma da, sad si kao kul, samo si se šalio to sinoć.
Ko bi kukao i moljakao da ga banuju jer je nekom banovan trol nalog....![]()