- Poruka
- 637
Hvalati si ozbiljjno prso onda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvalati si ozbiljjno prso onda
Samo ti idi po trens festivalima pa ce tvoja bolest da utice na sve seksualne partnerkeHvalaJa sam srećan što sam poremećen. Još sam srećniji što moja bolest ne utiče ni koga drugog., a mene čini srećnim.
![]()
Now you're talking!Samo ti idi po trens festivalima pa ce tvoja bolest da utice na sve seksualne partnerke![]()
Video ga na Ozori. Najgori od sve deceSamo treba slusati doktora miroljuba i po njegovim uputama postupati
i nes pogresti
Zašto tebe dotiče ako su oboje punoletni? Zašto tebe to ljuti ne razumem. Tebi to nije ok, niko joj nije uperio pištolj u glavu da bude sa starijim od sebe. Devojke su vec sa 13-14 fizički zrele za rađanje, tako je je priroda odredila, a društvo je odredilo da doživi psihičku zrelost u kasnijim godinama.Ako si dosta stariji i zaljubis se u devojku tj devojcicu od 19 godina to moze samo znaciti da si nezreo i zapravo nerazvijen.
Osoba bez integriteta licnosti i bez emotivne zrelosti koja odgovara tvojim godinama sto je vec pitanje nekih drugih problema.
Sa klinkom od 19 godina vidim samo jednu stvar koja se moze raditi, sem ako ne volis konstantnu dramu i prebacaje i da pletes barbiki kike dok slusas dzalu i bubu.
Zapravo pravi primer toga je kad neko iz drustva iz nekog razloga dovede neku takvu decimalu i onda joj drugari narucuju sokic al da nije hladan i espreso sa vise mleka a drugarice je od zajebavanja pitaju cime ti se bave mama i tata.
To je odlika ozbiljnih nekih cepanja
Amateru...festivalske ribe - fuj puj
ta lupasZašto tebe dotiče ako su oboje punoletni? Zašto tebe to ljuti ne razumem. Tebi to nije ok, niko joj nije uperio pištolj u glavu da bude sa starijim od sebe. Devojke su vec sa 13-14 fizički zrele za rađanje, tako je je priroda odredila, a društvo je odredilo da doživi psihičku zrelost u kasnijim godinama.
Lebtejebo, a onda se kao ja drogiram...ta lupas
gocpodine nemote da ulazite u razpravu samno, ja sam superiorno inteligent i ozbiljno vladam materijom, takoretj ja sam apsolutni strucnjak na polju svih nauka poznatih coveku a i sire
Čuj "prso"! Druže, ja sam ti rasadnik mentalnih poremećaja. A pomogao sam nauci da se otkriju i neki novi.ti si ozbiljjno prso onda
Čuj "prso"! Druže, ja sam ti rasadnik mentalnih poremećaja. A pomogao sam nauci da se otkriju i neki novi.
Pa ne baš. Onaj je poremećen i zao. Ja sam samo poremećen.И ти си исти Вучић, а?
postigoh vr' vako mator... ko bi reko.
37 leta razlike
Mislim da nisi upoznata sa napretkom hemije danas.Onaj ko tvrdi da ima energiju i duh mladosti kao pre 25 godina- laže sebe prvo.
Ne znam ko si, al' ponosim se s tobom. Respect!postigoh vr' vako mator... ko bi reko.
37 leta razlike
Ganeee. Radio si im domace...a sad pozitivne strane
dakle mladze devoike su uglavnom hlupe kao hkuras i vrlo ih je lako smuvati
druga stvar nista manje bitna je sto im je aktivna paznja nikakva i mozes da joj pricas budalastine i gluposti dokle oces jer je njena mogucnost da povezuje i pamti manja posto jos nije zavrslila sa razvojem
znaci mozes ih imati 3 od jednom
mozes da je palis kako je ona kraljica i boginja i ona ce ti sve verovati
i raduje se glupavim poklonima kao da si joj kupio jahtu
i kad se ona naduri nesto, napravis glupu facu i kupis cokoladu i resio si problem
ili joj uradis neki domaci, neku vezbu
bilo je i zavrsavanja fakulteta,Ganeee. Radio si im domace...
Lebtejebo, gde je nalazio ove?Ganeee. Radio si im domace...
Šta si "ulagao"?bilo je i zavrsavanja fakulteta,
ona radi diplomski a ja vec resio, naci ulagao sam u nasu zemlju i u buduce kadrove