- Poruka
- 71.517
Ima jedno zlato sa neurologije. Bistrica. mozak radi kao..uf...krang.bilo je i zavrsavanja fakulteta,
ona radi diplomski a ja vec resio, naci ulagao sam u nasu zemlju i u buduce kadrove
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima jedno zlato sa neurologije. Bistrica. mozak radi kao..uf...krang.bilo je i zavrsavanja fakulteta,
ona radi diplomski a ja vec resio, naci ulagao sam u nasu zemlju i u buduce kadrove
uticaj u opticajuŠta si "ulagao"?![]()
"Gledaj ćerku, biraj majku"Zaintrigiralo me je, ko je nju vaspitao, jer je drugačija od ostalih.
Da pojasnim. Niti sam poremećen, ni umišljen, niti lečim komplekse. Jednostavno, znam da prepoznam, neke stvari. Odnosi među ljudima su se sasvim promenili, nakon 2000-te.I to je sve izražajnije. Generacija mojih vršnjakinja, je bila sasvim drugačija, u odnosu na ovo danas. Danas, bre više ne možeš, da provališ, ni kojih godina je devojčica, devojka. To sve nabubrilo,od modifikovane hrane. Sve jedna na drugu liči. Ko da su iz jedne mašine ispale. E, ova devojka, koju sam ja video, je zapravo sušta suprotnost, od ovih današnjih. Ona me je zapravo podsetila, na generacije mojih vršnjakinja. Kao da je iz tog vremena. Tako skromna i prosta, i odiše nekim mirom. Nisam se ja zaljubio u izgled osobe, nego u mir i duh, kojim je zračila. Tako da, mene današnje klinke uopšte ne zanimaju. Ne privlače me. Ali ovo stvorenje je bilo sasvim drugačije. Ne liči na današnje klinke, a pripada toj generaciji. Zaintrigiralo me je, ko je nju vaspitao, jer je drugačija od ostalih.
Važi! Kako ti kažeš.Šta si ti, neki Kevin Spejsi iz Gornjih Branetića? Zaljubio se u njen mir i duh kojim je zračila....usraću se sad u gaće! Zaljubio si se u kliniku, šta se pravdaš, jbga, lepa mala, zgodna, šta sad...ima vas matoraca ocvalih koji mislite da je to normalno. Pa kako god ti volja. Ako te nije blam, ti slobodno pokušaj da imaš nešto sa njom. Ali budi siguran da neće ni da ti prismrdi osim ako ono baš baš imaš mnogo para. E tad je to normalno i onda ništa ne brini, to je u današnjem društvu sasvim ok.
Pa ti si sam svestan da je to nenormalno ali dođeš na internet da bi dobio ohrabrenje i potvrdu da je to kao ok. Ali ne voliš kada čuješ malo otrežnjujuće činjenice. Čovek od 46 godina kako razmišlja i čime se bavi...strašno....Važi! Kako ti kažeš.![]()
Previše uzimaš stvari, zdravo za gotovo. Ne tražim ja nikakvo ohrabrenje, nepotrebno mi je. Svak ima način razmišljanja, koji mu je prihvatljiv. A, šta je nenormalno i suprotno od toga, široka je tema. Možda ja i ti ne gledamo na život istim očima. I sve doživljavam na sasvim drugačiji način od tebe. Možda su meni drugačiji vidici. Ne gledam pravolinijski i nisam materijalista, kao ni osoba, od nekog interesa. Svakako, ova tema je jedan test i eksperiment, kako zapravo ljudi doživljavaju život i pogled na njega.Pa ti si sam svestan da je to nenormalno ali dođeš na internet da bi dobio ohrabrenje i potvrdu da je to kao ok. Ali ne voliš kada čuješ malo otrežnjujuće činjenice. Čovek od 46 godina kako razmišlja i čime se bavi...strašno....
Nije nas boleo kuras nikad za tudje misljenje pa sto bi oko ovog izbora,u takvom odnosu niko ne gubi koliko god da trajeŠta si ti, neki Kevin Spejsi iz Gornjih Branetića? Zaljubio se u njen mir i duh kojim je zračila....usraću se sad u gaće! Zaljubio si se u kliniku, šta se pravdaš, jbga, lepa mala, zgodna, šta sad...ima vas matoraca ocvalih koji mislite da je to normalno. Pa kako god ti volja. Ako te nije blam, ti slobodno pokušaj da imaš nešto sa njom. Ali budi siguran da neće ni da ti prismrdi osim ako ono baš baš imaš mnogo para. E tad je to normalno i onda ništa ne brini, to je u današnjem društvu sasvim ok.
Što muškarce ne vređaš i ne pretiš im, je li?Nije nas boleo kuras nikad za tudje misljenje pa sto bi oko ovog izbora,u takvom odnosu niko ne gubi koliko god da traje
Zato sto nisu smradoviŠto muškarce ne vređaš i ne pretiš im, je li?
Posle da ih tužakaš
Ne, nego si ti obična nasilna kukavica, tužibaba i tračaraZato sto nisu smradovi
Prijavljena siNe, nego si ti obična nasilna kukavica, tužibaba i tračara
I lažljivac
Do tebe je
![]()
Postavio si pitanje i otvorio temu, a kada ti neko odgovori onako kako se tebi ne sviđa, onda kao, šta me briga šta ti misliš, ja sam otvoreni čovek širokih shvatanjaPreviše uzimaš stvari, zdravo za gotovo. Ne tražim ja nikakvo ohrabrenje, nepotrebno mi je. Svak ima način razmišljanja, koji mu je prihvatljiv. A, šta je nenormalno i suprotno od toga, široka je tema. Možda ja i ti ne gledamo na život istim očima. I sve doživljavam na sasvim drugačiji način od tebe. Možda su meni drugačiji vidici. Ne gledam pravolinijski i nisam materijalista, kao ni osoba, od nekog interesa. Svakako, ova tema je jedan test i eksperiment, kako zapravo ljudi doživljavaju život i pogled na njega.
A da ima 40? Ili 39, 99 godina? Što bi neko nešto zamišljao? A da tebi padne klavir na glavu? Saksija? Da se slupaš? Jel često zamišljaš?Postavio si pitanje i otvorio temu, a kada ti neko odgovori onako kako se tebi ne sviđa, onda kao, šta me briga šta ti misliš, ja sam otvoreni čovek širokih shvatanja
Ne ulazim u to da li si oženjen i imaš li decu, šta misliš ti sad da imaš ćerku od 19 godina i da je startuje lik od 46 godina, kako bi se osećao? Da li bi kontao, ma on ima ozbiljne namere, on se zaljubio u njen vedar duh i staloženost. Ma da.
Svak ima pravo, na svoje mišljenje. Nemam ništa, ni protiv koga. Pogrešno si protumačio. Neko se slaže, neko ne i sve ok. Ne vidim problem.Postavio si pitanje i otvorio temu, a kada ti neko odgovori onako kako se tebi ne sviđa, onda kao, šta me briga šta ti misliš, ja sam otvoreni čovek širokih shvatanja
Ne ulazim u to da li si oženjen i imaš li decu, šta misliš ti sad da imaš ćerku od 19 godina i da je startuje lik od 46 godina, kako bi se osećao? Da li bi kontao, ma on ima ozbiljne namere, on se zaljubio u njen vedar duh i staloženost. Ma da.
Jel bi ti uticao na svoju cerku da se uda sa 19 godina?Postavio si pitanje i otvorio temu, a kada ti neko odgovori onako kako se tebi ne sviđa, onda kao, šta me briga šta ti misliš, ja sam otvoreni čovek širokih shvatanja
De ti okači sliku, da vidimo šta ta mala želi, mene sad to kopkaSvak ima pravo, na svoje mišljenje. Nemam ništa, ni protiv koga. Pogrešno si protumačio. Neko se slaže, neko ne i sve ok. Ne vidim problem.
Ma da, uvek je lako tuđim koorcem gloginje mlatiti. Ljude uopšte nije briga kada rade neke stvari ljudima koje nikako ne bi voleli da neko radi njima.A da ima 40? Ili 39, 99 godina? Što bi neko nešto zamišljao? A da tebi padne klavir na glavu? Saksija? Da se slupaš? Jel često zamišljaš?

Jel bi ti uticao na svoju cerku da se uda sa 19 godina?
Mislim da je mornar sa kucine rekao da mala ima 19I sto ste svi zapeli na tu donju granicu 19 godina. Sto nije 20? ili 23? ili 25? Sto mora bas taj ekstrem kako bi naglasili dramaticnost?