Razlika u godinama

Samo ne bih voleo da se razvlači sa matorcima više od duplo starijim od nje. Ako će da se uda, ako je to normalna priča, neka se uda.
Pa pitam te sta ako nece da se uda jos? Jel to onda ti ne odobravas i smatras da njen odnos sa muskarcima mora da bude iskljuciv u svrhu udaje?
Drugo, to sto se tebi licno ne svidja sto je neko toliko stariji od nje iz nekih tvojih razloga, kako si kategorican da to njoj nece doneti neko pozitivno iskustvo?

Pa ti zamišljaj ili ne život se jednostavno dešava i treba uživati u svemu. Najlakše je sedeti i khenjati vidi ovo vidi ono.
pa brate 21 je vek. Ne ide to vise da gledas cerku za udaju a da ne prodje barem nekakvo zivotno iskustvo i ljubavno takodje. I ne samo to, mnoge cerke danas i odluce da nemaju porodicu. Necu da zalazim u to da li je to odbro ili ne, samo je stvar etike, prisiljavati nekoga, to je uvez zayebzayeba.

Ako nije sponzoruša onda ima daddy issues. I sad se neki matorac najaši na taj isssus. Umesto da je pošalje kod terapeuta.

Ostaje varijanta da želi iskustvo sa zrelijim muškarcem. Ali za to joj ne treba baš ćale.

Matori ne kapiraju kako izgledaju u očima klinaca. Misle da su mnogo kul. A oni im se smeju. Znaju da su ih već pregazili, samo što matori to još ne shvataju.

Poslednja izmena:
Ako nije sponzoruša onda ima daddy issues. I sad se neki matorac njaši na taj isssus. Umesto da je pošalje kod terapeuta.

Ostaje varijanta da želi iskustvo sa zrelijim muškarcem. Ali za to joj ne treba baš ćale.

Matori ne kapiraju kako izgledaju u očima klinaca. Misle da su mnogo kul. A oni im se smeju. Znaju da su ih već pregazili, samo što matori to još ne shvataju.
Vidim iskusna. Bila sa klincem... :kafa:

Ako nije sponzoruša onda ima daddy issues. I sad se neki matorac njaši na taj isssus. Umesto da je pošalje kod terapeuta.

Iz mog iskustva kada sam nekada davno bila mlada, ako te matora/c muva sa 19, onda je nesumnjivo frik, ali posle 25e muvanje od strane muškaraca godište ćaleta postane redovna pojava. Ne znam kako im ta 25 postane neka prelomna tačka

Pa pitam te sta ako nece da se uda jos? Jel to onda ti ne odobravas i smatras da njen odnos sa muskarcima mora da bude iskljuciv u svrhu udaje?
Drugo, to sto se tebi licno ne svidja sto je neko toliko stariji od nje iz nekih tvojih razloga, kako si kategorican da to njoj nece doneti neko pozitivno iskustvo?
Ti sad pokušavaš da omalovažiš moj stav potpunim obrtanjem nekih stvari koje ja čak uopšte nisam ni napisao. Gde sam ja napisao da ona mora da bude sa nekim u vezi samo u slučaju ako će da se udaje??? Ajde mi objasni.

Ti sad pokušavaš da omalovažiš moj stav potpunim obrtanjem nekih stvari koje ja čak uopšte nisam ni napisao. Gde sam ja napisao da ona mora da bude sa nekim u vezi samo u slučaju ako će da se udaje??? Ajde mi objasni.
Ne ulazim u to da li si oženjen i imaš li decu, šta misliš ti sad da imaš ćerku od 19 godina i da je startuje lik od 46 godina, kako bi se osećao? Da li bi kontao, ma on ima ozbiljne namere, on se zaljubio u njen vedar duh i staloženost. Ma da.

Jednu stvar je ustvari jako interesantno primetiti ovde.. Kako starije žene posmatraju svoje mlađe suparnice kao poluretardirane teletabise koji ne znaju du*e same da obrišu, a kamoli da se upustaju u emocionalni odnos. :ceka: Tačno je ono da je zena je ženi vuk.😁

@MrNapokon ne mogu da ti citiram ovaj post pošto nisu ništa napisao. I? Šta je sa crvenim tekstom? Jesu po tebi ozbiljne namere samo ako će da se ženi? Ozbiljne namere su normalan odnos onakav kakav bi jedan par trebao da ima. To sa nekim ko je stariji 26, (jebbenih 26 godina ej) ne može nikako da ima. Šta bi ti da ti je ćerka u vezi sa nekim za koga znaš da je narkoman, klošar, lopov ili nasilnik? Jel bi i onda bio u fazonu - pa šta, odrasla je, možda može da nauči nešto pametno od njega.

Ako nije sponzoruša onda ima daddy issues. I sad se neki matorac najaši na taj isssus. Umesto da je pošalje kod terapeuta.

Samo sto ti ne uspeva nikakva izmisljotina da nam urusis kameno samopouzdanje, karamo i karacemo klinke dok ce klinci da drkaju i to ne na matorke

Iz mog iskustva kada sam nekada davno bila mlada,
Realno, matora si za 45+ godišnjake. Ne možeš da pariraš njihovoj ćeli i fazonima
ako te matora/c muva sa 19, onda je nesumnjivo frik, ali posle 25e muvanje od strane muškaraca godište ćaleta postane redovna pojava. Ne znam kako im ta 25 postane neka prelomna tačka
Nisu sigurni zbog te zakonske začkoljice, da li je 17, 18, 19, 20, 21. Starijim muškarcima je sve to isto, dok mlađi momci prave razliku između 18 i 20, npr. bez problema.
I onda im to oko 25 povećava sigurnost na 99,99% da je punoletna.

@MrNapokon ne mogu da ti citiram ovaj post pošto nisu ništa napisao. I? Šta je sa crvenim tekstom? Jesu po tebi ozbiljne namere samo ako će da se ženi? Ozbiljne namere su normalan odnos onakav kakav bi jedan par trebao da ima. To sa nekim ko je stariji 26, (jebbenih 26 godina ej) ne može nikako da ima. Šta bi ti da ti je ćerka u vezi sa nekim za koga znaš da je narkoman, klošar, lopov ili nasilnik? Jel bi i onda bio u fazonu - pa šta, odrasla je, možda može da nauči nešto pametno od njega.
I po 10x, ako su oboje punoletni, zdravorazumni i njima odgovara, zašto je to uopšte tvoj problem? 🤔

Back