Razlika u godinama

Tema je o matorim muškarcima koji piju život mladim devojkama.
Pokušajte da je podneste.

Posle otvorite i kukajte na žene koje...ne znam šta već...žele porodicu, traže stabilnost, nisu više lepe, vole tržne centre...
Ne to ti samo imas potrebu da trujes drugima srecu i na svakoj temi pljujes muskarce,naravno efekat below 0

Ne to ti samo imas potrebu da trujes drugima srecu i na svakoj temi pljujes muskarce,naravno efekat below 0
Ako je neko pošten prema toj devojci, a ne samo sebični matorac kojeg boli uvo za njene potrebe jer se on iživeo- neće se pronaći.
Za ove što su se pronašli me baš briga što im istina "truje sreću"
I oni su svojom glupošću drugima trovali sreću.

Ja maštam o trojci sa 19 godišnjakinjama. Hmm...čuj maštam 😂 Ima priča...
Ih sa 19 :D

1753647308179.png

Ako je neko pošten prema toj devojci, a ne samo sebični matorac kojeg boli uvo za njene potrebe jer se on iživeo- neće se pronaći.
Za ove što su se pronašli me baš briga što im istina "truje sreću"
I oni su svojom glupošću drugima trovali sreću.
Posteno treba da ih sklone sa vrsnjakovih kita, jer ce ih istrositi i na kraju ih nece ni matori hteti,onaj net fazon nisi pravi muskarac kad me neces sad s dvoje dece da nas izdrzavas.

Godinama nisam osetio, što sam osetio, prema ovoj maloj. Samo se desio klik. Emotivno me je privukla. Smirena, opuštena, skromna. To se teško nalazi u Beogradu, mora se priznati Svaki dan godinama prolazim, pored hiljade žene, i ništa do sad. Bila je nekako posebna. Uopšte je ne doživljavam, kao seksualni objekat, već kao biser. Da li to sa godinama...
Premlada je. A to nosi sa sobom mnoge razlike.
Ali razumem, lep je to osecaj.
Samo nemoj posle da bude…
IMG_5468.jpeg

Vidi @adelaidea ja ne znam za tebe, ali ja da tebe vidim da si ispunjena sa nekom zenom kojih god godina, ali da vas vidi poletne, zagljene, nasmejane, kako prolazite kroz svoje slobodno vreme zadovoljne, ja bih bio zadovoljan. Osetio bih neku toplinu u srcu za vas. Bilo bi milo brate.

Back