Ne zna. U tome je cela caka. Ima ih koje znaju i takve neće dati više nego što uzmu.A ona jadna debilna, ne zna u šta srlja...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zna. U tome je cela caka. Ima ih koje znaju i takve neće dati više nego što uzmu.A ona jadna debilna, ne zna u šta srlja...![]()

Da, bolje da je slučajno napumpa neki balavac koji nema ni za sebeNe zna. U tome je cela caka. Ima ih koje znaju i takve neće dati više nego što uzmu.
Pa sve je kompromis, sta je lose u tome sto traze da dobiju isto onoliko koliko daju...Ne zna. U tome je cela caka. Ima ih koje znaju i takve neće dati više nego što uzmu.
Meni je prejako to licemerje forumašica. "Nisi ti Bred Pit i bogat"Prejaki su mi ovi naši forumaši kad navode primjere uspješnih (čitaj bogatih) glumaca, pjevača itd.![]()
Dada mi smo romanticne dusice ne mozemo da vatamo na lovu smrcPrejaki su mi ovi naši forumaši kad navode primjere uspješnih (čitaj bogatih) glumaca, pjevača itd.![]()
Ti slavni i bogati muskarci traze uglavnom dosta mladje , slavne i bogate zene, normalno da ce neko ko nije slavan i bogat da trazi takodjer mladje, koje nece biti bogate i slavnePrejaki su mi ovi naši forumaši kad navode primjere uspješnih (čitaj bogatih) glumaca, pjevača itd.![]()

Ja mislim da sada negdje leži neka 19godišnjakinja koja mašta da tebi otvara kapiju da uđeš sa traktorom <3Dada mi smo romanticne dusice ne mozemo da vatamo na lovu smrc
Zapravo tradicia je bila ugovoren brak. I to uglavnom između puno starijeg muškarca i mlade devojke. Deda i baba od moje bivše su tako završili. S tom srećom što su se zavoleli. On 20 god stariji od nje.Meni je to tuzno razmisljanje. Zamisli tako gledas na zivot. Ima'l tu da se ocari bioloska potreba i drustvena norma ili nema? Nametati taj stav kao jedini ispravan a nije. To je tradicionalan nacin zivota. To su bili ljudi koji nisu imali ni pojma za koga su se udavali i zenili. Nadje ti neki papan/ komsija tu muza/zenu. Jel postena? Jeste? jel vredan? Jeste, moze. Ocete biti zivi za dvaes godina? Uz bozju pomoc.Ocemo li se voleti? Ocete se zavoleti vremenom...nemate izbora ahahaha
Jes, samo sa 19 još se uvijek nada da će izbjeći sudbinu balkanske žene i da neće život provesti uz nekog razvedenog, koji je više od duplo stariji od nje ili, još gori slučaj, da će biti žena nekog forumaša koji će doći na Krstaricu prosipati pametTi slavni i bogati muskarci traze uglavnom dosta mladje , slavne i bogate zene, normalno da ce neko ko nije slavan i bogat da trazi takodjer mladje, koje nece biti bogate i slavne![]()
Probaj. Što pre da progledaš.Tu si u pravu, ali ja bih probao, pa kud puklo da puklo.
Dok forumašice prosipaju bisere mudrostiJes, samo sa 19 još se uvijek nada da će izbjeći sudbinu balkanske žene i da neće život provesti uz nekog razvedenog, koji je više od duplo stariji od nje ili, još gori slučaj, da će biti žena nekog forumaša koji će doći na Krstaricu prosipati pamet![]()
Pa realno, da je Bred vozač trolejbusa, u plavoj košulji sa znojnom flekom ispod pazuha i platom od 750 eura, znaš koja bi ga pogledala?Meni je prejako to licemerje forumašica. "Nisi ti Bred Pit i bogat"![]()
ma jok samo si ga onako fino estetski obradila. "ah ruznou pih"Velika razlika u godinama je ružna za gledanje i obično govori o nekim problemima - kod mlađe osobe neki edip, neka elektra, kod starije patetična potreba da se nekako bude opet mlad/a.
No, ja nisam osoba koja osuđuje![]()
Ja bar ne maštam o nekom 18godišnjaku, biseruDok forumašice prosipaju bisere mudrosti![]()

Daaaaw a i ne rekoste da vam bred pit nije neki fraer ,tek leonardo,al posto imaju pare onda nema pljuvanja ko po sirotinji ,oni zasluzuju respectJa mislim da sada negdje leži neka 19godišnjakinja koja mašta da tebi otvara kapiju da uđeš sa traktorom <3
Pa meni i nije neki frajerDaaaaw a i ne rekoste da vam bred pit nije neki fraer ,tek leonardo,al posto imaju pare onda nema pljuvanja ko po sirotinji ,oni zasluzuju respect

Mogu reći da je odbojno za videti ako ti više prija taj termin, al da lažem ne moguma jok samo si ga onako fino estetski obradila. "ah ruznou pih"
Vama malo malo treba neka ispomoć da shvatite napisano. I podsetnik da ispratite tokDa, bolje da je slučajno napumpa neki balavac koji nema ni za sebe
Nego @Lule, hoćeš da podignemo granicu punoletstva na jedno 35? Mada i to je rizično. Ima nezrelih, mogu se zavesti..

Ne sporim da postoje slučajevi da se nađu srodne duše. Ali ona je tada bila zrela mlada žena od 31 godinu i sigurno neko iskustvo pre toga. U tom smislu je bila ravnopravna s Majklom, a ne ćuretina matorom predatoru.
Eto. Licemerje u najčistijem obliku.Pa realno, da je Bred vozač trolejbusa, u plavoj košulji sa znojnom flekom ispod pazuha i platom od 750 eura, znaš koja bi ga pogledala?![]()