Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 66.985
Koliko njena mama ima godina?Nemoj sa si na kraj srca.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko njena mama ima godina?Nemoj sa si na kraj srca.![]()
Onima kome odgovara njima je normalno.Ne pričamo šta je nekom dobro nego dal priliči i dal je normalno...
naravno svako radi kako mu je volja i karakter...
Dobro, tebe ne uzimamo za ozbiljno, i ti si u vezi sa mnogo mlađom!I opet te pitam, zašto je to tvoja stvar? Pa neka je i najodrtaveliji matorac i utegnuta 20godisnjskinja. Ako je njima ok, zašto to tebe tangira?
Zabole me i da je 100 godina razlike među njima. Nije moja stvar.
Zapravo je dovoljan i obican Youtube...Ja se to nisam usudila napisatia da sam pomislila-jesam
![]()
Ako je devojka punoletna, moze da se zavrsi kako god hoce.Bez moralisanja nekog nepotrebnog..
On sa 44 njoj sa 19 moze biti otac.
Stavljam se u poziciju majke te devojke i nisam sigurna kako bi to zavrsilo kod mene![]()
Aj priznaj da si izmislio pricu?Nemoj sa si na kraj srca.![]()
Ma potpuno nebitno. Da li je 100 god starija od mene, mlađa, isto godište... Zašto je tuđa briga ako je nama lepo?Dobro, tebe ne uzimamo za ozbiljno, i ti si u vezi sa mnogo mlađom!
O tome ti pričam, ćale, kad si mator uvek vrtiš jedne ti iste FB mimove
Pa ne znam šta si se unervozio, bolan?Ma potpuno nebitno. Da li je 100 god starija od mene, mlađa, isto godište... Zašto je tuđa briga ako je nama lepo?
Ti si se zaljubio, a ona u tebe?Iskreno, nisam izmislio priču, ali ne znam da li će od toga išta biti. I ne poznajem nikog njenog.
To ti je pametno.Iskreno, nisam izmislio priču, ali ne znam da li će od toga išta biti. I ne poznajem nikog njenog.
Možda! Ako ima volju ok, ako ne, isto tako. Nema ništa silom.Ti si se zaljubio, a ona u tebe?![]()
Sad smo prešli na Zašto je to moja stvar.I opet te pitam, zašto je to tvoja stvar? Pa neka je i najodrtaveliji matorac i utegnuta 20godisnjskinja. Ako je njima ok, zašto to tebe tangira?
Zabole me i da je 100 godina razlike među njima. Nije moja stvar.
Ljubavi, ja sam opušten. Drugi osuđuju. Ja kažem, nemam ja šta da odobravam ili osudjujem tuđ odnos ako je na obostranu želju, dobrovoljan, punoletni su oboje (što se mene tiče ne mora ni monogamanPa ne znam šta si se unervozio, bolan?
Pa jel čovjek pitao nas za mišljenje, on je otvorio temu
Govorimo SVOJA mišljenja a ti pomahnito načistosmiri se, opusti se.
Da, i ja pitam zašto tako misliš? To je valjda smisao diskusije.Sad smo prešli na Zašto je to moja stvar.
Zato Đurđa, što je forum, čovek pita šta mislimo i ja kažem šta mislim.
Nerviraš se, skačeš kao lud kad Mornar dobije negativne poruke, nemoj, škodiće ti, ostade onda mlada djevaLjubavi, ja sam opušten. Drugi osuđuju. Ja kažem, nemam ja šta da odobravam ili osudjujem tuđ odnos ako je na obostranu želju, dobrovoljan, punoletni su oboje (što se mene tiče ne mora ni monogaman) i razumni..
O bože...pitaš nešto i to znači da si iznerviran.Nerviraš se, skačeš kao lud kad Mornar dobije negativne poruke, nemoj, škodiće ti, ostade onda mlada djevasama!
Uzmi čašu vodeO bože...pitaš nešto i to znači da si iznerviran.
Whatever

Objasnila sam u bar 5 poruka. Jel sad opet da ti ponavljam.Da, i ja pitam zašto tako misliš? To je valjda smisao diskusije.

Uzmi mlađanog da te opustiUzmi čašu vode![]()
Baš sad kontam, kao da mi čitaš misliUzmi mlađanog da te opusti
Ili matorca. Od volje ti![]()
Eto. LepotaBaš sad kontam, kao da mi čitaš mislimogu i od 20 i od 50
sve mi mjera!
Ali ti niste BrEd piTI bred pit celav s trbuhom u 60im se raspada