Razlika u godinama

Ma ja, tako se jednostavno razići :D
Treba valjda planirati život, neku budućnost, osnivanje porodice. Iskreno govorim, ako ne gleda muškarac od 45 unaprijed nego bi samo da iskoristi njenu mladost i njeno mlado tijelo onda..
O bože, a one sve jadne nevine bez razuma🙄 Govorim o obostranom zadovoljstvu, a ne iskoriscavanju. I veruj mi, znaju i mlade cure da iskoriste, tj. da iscede 😁

Čemu vreme tome i prilika
Dok ste bili mladi trebali ste uživati u mladoj devojci...sada kada ste 15-20god u plusu da lečite komplekse i pokusate nadoknaditi propusteno iskoristivši nečiju mladost i naivnost je po meni za svaku osudu....
Da moja ċerka od 20god bude zavedena od 40godisnjeg muskarca to nikako ne bi volio...pa tako ni meni mlada ženska osoba koja bi mogla mi biti ćerka nikako ne pristaje ni iz moralne ni sa ljudske strane

Dok ste bili mladi trebali ste uživati u mladoj devojci...sada kada ste 15-20god u plusu da lečite komplekse i pokusate nadoknaditi propusteno iskoristivši nečiju mladost i naivnost je po meni za svaku osudu....
Da moja ċerka od 20god bude zavedena od 40godisnjeg muskarca to nikako ne bi volio...pa tako ni meni mlada ženska osoba koja bi mogla mi biti ćerka nikako ne pristaje ni iz moralne ni sa ljudske strane
Stvar mene i te devojke/žene. Ničija više 😊

Dobro, tu si u pravu. Ali, ima i tu izuzetaka u odnosima.

https://data.stat.gov.rs/Home/Result/18040307?languageCode=sr-Latn

Od 30.376 brakova zakljucenih u Srbiji u 2024. godini, svega 7 ih je bilo zakljuceno izmedju devojaka u dobi 16-19 i muskaraca od 40-44.
Ajde da uzmemo i sledecu kategoriju u obzir, devojke od 20-24 (znaci vec prave cure koje nisu srednjoskolke) i muskarci u prvoj polovini 40ih, to je i dalje tek 69 brakova. Ne znam kakvi su podaci za Hrvatsku, ali ne verujem da previse odudaraju.
Ti sad vidi kakve su to sanse za nesto ozbiljnije... Neobavezne seme su nesto drugo.

Back