Razlika u godinama

Realno, matora si za 45+ godišnjake. Ne možeš da pariraš njihovoj ćeli i fazonima

Nisu sigurni zbog te zakonske začkoljice, da li je 17, 18, 19, 20, 21. Starijim muškarcima je sve to isto, dok mlađi momci prave razliku između 18 i 20, npr. bez problema.
I onda im to oko 25 povećava sigurnost na 99,99% da je punoletna.
Meni deluje da si ti malko ljubomorna 😊

@MrNapokon ne mogu da ti citiram ovaj post pošto nisu ništa napisao. I? Šta je sa crvenim tekstom? Jesu po tebi ozbiljne namere samo ako će da se ženi? Ozbiljne namere su normalan odnos onakav kakav bi jedan par trebao da ima. To sa nekim ko je stariji 26, (jebbenih 26 godina ej) ne može nikako da ima. Šta bi ti da ti je ćerka u vezi sa nekim za koga znaš da je narkoman, klošar, lopov ili nasilnik? Jel bi i onda bio u fazonu - pa šta, odrasla je, možda može da nauči nešto pametno od njega.
Ne znam kako stavljas godine u istu kategoriju sa antisocijalnim licnostima.
Ako ces tako onda joj je i bolje da bude sa zrelijim muskarcem jer ce pre naleteti na nekog narkomana, wanna be lopova i sl koji su njeno godiste. Bezbednija je sa starijim muskarcem. A opet ni to ne kategorizujem toliko, jer ima raznih svih raznih godina i onda se svodi na tu cerku i koga bira, nevezano za godine.
A to ozbiljne namere, jednostavno je rastegljiv pojam i najcesce upotrebljavan da bi se postavili nekakvi ili tradicionalni razlozi ili nerealna moralna tezina na necija pleca. Jer ozbiljne namere se razvijaju, ne postavljaju na startu. Nije to biznis.

U odredjenim godinama se pojedini mladici i devojke loze na dosta starije, i sama sam bila takva.
Iz mog iskustva to nema veze sa godinama. Znam devojke 20 i kusur koje su neverovatno zrele. Ja ih zovem "starim dušama". Bukvalno pričam ravnopravno sa njima. Ali bogami i jako interesantnim starije(od mene) žene Sa takvima mi je uglavnom zanimljivo. A znam i potpuno nezrele 20 godisnjakinje, a bogami i 30, 40+ žene. Npr. sa ovom Lule ne bih mogao 5 minuta da provedem. Tako jedan skučen, isfrustriran um... Odbojno mi je preko ekrana.

I po 10x, ako su oboje punoletni, zdravorazumni i njima odgovara, zašto je to uopšte tvoj problem? 🤔
Razumem ja njega, kao i većinu ljudi. Razlika u godinama, možeš otac da joj budeš, ti si mator, nije normalno. Ali, mora li sve da ide pravolinijski, kako sam i, naveo u jednoj poruci. Jedno je prisila, a drugo svojevoljno. I, ja se uopšte ne osećam matoro. Naprotiv. To što se neki osećaju oronulo i sa 35,to je njihov problem. Ja se osećam ekstra i neću pod tepih da guram tu energiju. Probaću od 18 do 40,u zavisnosti od osobe i okolnosti. Širok mi je dijapazon. Ko smatra, da nije za to i da je odrpeli matorac, ok. Ja sebe tako ne smatram. Zapravo izgledam mladoliko, i neki bi mi dali i ispod 35. Tačno je da nismo mladi, kad pređemo 40,ali nismo ni matorci, realno. Imam još energije i snage i baš me briga.

Razumem ja njega, kao i većinu ljudi. Razlika u godinama, možeš otac da joj budeš, ti si mator, nije normalno. Ali, mora li sve da ide pravolinijski, kako sam i, naveo u jednoj poruci. Jedno je prisila, a drugo svojevoljno. I, ja se uopšte ne osećam matoro. Naprotiv. To što se neki osećaju oronulo i sa 35,to je njihov problem. Ja se osećam ekstra i neću pod tepih da guram tu energiju. Probaću od 18 do 40,u zavisnosti od osobe i okolnosti. Širok mi je dijapazon. Ko smatra, da nije za to i da je odrpeli matorac, ok. Ja sebe tako ne smatram. Zapravo izgledam mladoliko, i neki bi mi dali i ispod 35. Tačno je da nismo mladi, kad pređemo 40,ali nismo ni matorci, realno. Imam još energije i snage i baš me briga.
Ne mozes tako da poredis, evo bukvalno od prve recenice sa fazonima: mozes otac da joj budes. Sta to znaci? Ako si onda njeno godiste: mozes brat da joj budes? To su nebuloze covece. Nidje veze.

Pa tako ljudi pričaju. Nisam ja to izmislio. To je njihov stav
Ma ljudi lupetaju svasta. Isto tako ljudi, tradicionalniji, teraju te cerke da radjaju sto pre. Znaci zrela je da se brine o detetu sa 19 i po godina a nije da ima jedan lep, ispunjujuc odnos sa koliko god godina muskarcem, pa nek je i 70. Ako su se oni nasli, sta koga boli djon?
Zato su te narodne/tradicionalne umotvorine glupe i primitivne da boli.

A o zas sta jos. Kao i obicno ovakve teme se fokusiraju na pr muskarca starijeg i zene mladje. Niko nece postaviti obrnuto pitanje. A to je jer se na zalost zenska seksualnost gleda na primitivan nacin. Kao na nesto sveto presveto i sto ne sme da se ukalja. A na musku kao na nekog snrdljivog napaljenog trola. Ako tako gledamo na svet, jbha, nemoj da se iznenadjujemo onda svim sranyima koja isplivavaju iz toga. Jer za ples je potrebno dvoje.
A evo Momoa je pomenuo da ne bi imao nista protov da ga uzme pod svoje starija zena i niko da skoci da ga brani od starijih zena, bog da mu dusu prosti.

U mom slučaju, stvarno ne moraju da budu. Ja ne gledam ženu po godinama već pratim osećaj da li mi leži ili ne.
Zato sam i naveo od 18 do 40.Mlada devojka, koju sam pomenuo je samo događaj, koji ne mora nužno da se desi. Nego su ovde neki protumačili, da ja jurim samo klinke. Ne, ta klinka je u meni probudila emocije, ostale me baš nešto i ne zanimaju. Osim, ako bi naletela neka, slična ovoj, pa da se može porediti. I, ne smatram žensko klinkom, ako ima 18+. To je zrela i veoma mlada punoletna osoba. Zna se šta su klinke.

Iz mog iskustva to nema veze sa godinama. Znam devojke 20 i kusur koje su neverovatno zrele. Ja ih zovem "starim dušama". Bukvalno pričam ravnopravno sa njima. Ali bogami i jako interesantnim starije(od mene) žene Sa takvima mi je uglavnom zanimljivo. A znam i potpuno nezrele 20 godisnjakinje, a bogami i 30, 40+ žene. Npr. sa ovom Lule ne bih mogao 5 minuta da provedem. Tako jedan skučen, isfrustriran um... Odbojno mi je preko ekrana.
Nemoj preko mojih leđa da se mačuješ sa Luletom.
A što se ovog dela oko godina tiče, sve ima veze sa godinama, samo se mi matori tešimo. ;)

Back