gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Ako ti otac kaže Bog ne postoji?E sad ako ne znas, Bog se javlja kroz Oca, slusaj oceve savete i bice ti dobro. 5. zapovest.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti otac kaže Bog ne postoji?E sad ako ne znas, Bog se javlja kroz Oca, slusaj oceve savete i bice ti dobro. 5. zapovest.

pa postoji mislis da bih bio ovde da ne postoji?Postoji samo dve opcije ili Bog postoji ili Bog ne postoji.
Eto ja sam ovde zato što znam da Bog ne postoji i vratio sam se ateizmu kada sam došao ovde na ovaj forum.pa postoji mislis da bih bio ovde da ne postoji?
Koliko mi je poznato, Marko je svoje jevandjelje napisao na osnovu kazivanja apostola Petra.Није Матејево Јеванђеље прво. Прво је настао спис Quelle, па је Марко написао Јеванђеље. Па су Лука и Матеј користили Quelle и уградили га у своје списе, додали податке до којих су сами дошли, и тако настају њихова Јеванђеља.
Најкасније је написано Јованово Јеванђеље, Joван је и онако умро природном смрћу, а не насилно и био је најмлађи од апостола.
E pazi u tom slucaju te Bog cuva pogotovo kad si dete.Ako ti otac kaže Bog ne postoji?![]()
Quelle je најстарији документ који је служио Матеју и Луки за прављење њиховог Јеванђеља.nema dokaza da quelle postoji
bar ja nisam nasao
Може неко и да је у прелести, рецимо да је уверен да воли све људе, а уствари да од тога нема ништа.Ako volis Boga i sve ljude bezbedan si od pomisli na samoubistvo. Zato se ateisti lako prevare i ubiju se.
Ово си погрешио. Знаш ли које Свети Пајсије Светогорац ? И знаш ли колико је светитеља било болесно ?Osim toga mislim da ako si preterano dugo u strahu,besu mracnom raspolozenju dobijes rak.
ateista ima vise sanse da dobije rak ili neko od njegovih posto siri negativu od vernika koji
je srecan sto zna za Boga i nema nikakviih psihickih problema.
Ti ni ne znaš ni šta je to logička greška. Govorio sam o jednom Boga, a ne o bogovima.@Mr.Infinity Logicka greska je reci "bog ili postoji ili ne postoji". Jer postoje koncpeti 1000 i 1000 bogova, a ne 1 bog. Pa sad, pored toga sto mozda postoje ili ne postoje, mora da se vidi koji od njih mozda postoji a koji ne. Pascal ima svoju vagu, samo za 1 boga, zaboravio je da postoje jos milion
Da ali koji bog? Ako kazes Bog, sta ako ih je vise?Ti ni ne znaš ni šta je to logička greška. Govorio sam o jednom Boga, a ne o bogovima.
Ne zna ni množinu. E, blago fizici kad on "doktorira"...Ti ni ne znaš ni šta je to logička greška. Govorio sam o jednom Boga, a ne o bogovima.

Govorio sam o Bogu iz Biblije i Kurana nemoj da se praviš glup.Da ali koji bog? Ako kazes Bog, sta ako ih je vise?
Pri čemu od te jedne knjige nema ama baš nikakve koristi a od ovih drugih koji"misle da bi nešto moglo biti" imaš apsolutno sve što poseduješ i koristiŠ,Да, са једне стране имамо једну књигу и масу свједока који свједоче и по цијену смрти, а са друге стране имамо масу књига и масу људи који мисле да би нешто могло бити
A то би било, шта?Pri čemu od te jedne knjige nema ama baš nikakve koristi a od ovih drugih koji"misle da bi nešto moglo biti" imaš apsolutno sve što poseduješ i koristiŠ,
Ne znaš šta znači sve?A то би било, шта?

Не разумијем твој коментар у контексту оног што сам ја рекао, шта користим сваки дан, Биг бенг, ТЕ? Како их ти користиш свакодневно, молим те наведи неке примјере.Ne znaš šta znači sve?![]()

Ajd duzan sam da odgovorim. Ovo je klasicna farisejska fora. Posto je prelest tvoja slabost ostavicu te da o tome razmisljas.Може неко и да је у прелести, рецимо да је уверен да воли све људе, а уствари да од тога нема ништа.
Nisam rekao da si imun na bolesti, za tako nesto je potrebno da budes bukvalno Bog, nego kako lakseОво си погрешио. Знаш ли које Свети Пајсије Светогорац ? И знаш ли колико је светитеља било болесно ?