Razgovor sa ateistima

Нисам ни очекивао да ћеш сконтати, ти си на ову тему дошао да пљујеш по СПЦ и глумиш неког хуманисту и моралисту, а не да дискутујеш на тему.
Јел знаш ти колико годишње има абортуса у Србији, по неким информацијама, процентуално у односу на број становника, први у европи, то је претпостављам за похвалу.

"Ti si na ovu temu dosao da pljujes po SPC" - mogu samo da vam kazem da ste me impresionirali....... to je prvobitna tema koja je postavljena za diskusiju.

SPC i zasluzuje da je pljuju, a ne znam kada sam ja to uradio, slobodno me citirajte.

Sto se tice abortusa, ukoliko su ljudi spremni da ubiju svoje dete ja tu da im pomognem ne mogu, mozda bi mogao psihijatar,....

Ne razumem poentu nase konverzacije???

Ukoliko imate konkretna pitanja postavite,

jer ovo je 3 put da ulazim u ovakvu diskusiju u periodu od 2-3god i od prve diskusije nista se nije promenilo, svi vasi odgovori su slicni, kao i tvrdnje i bezanje od konkretnih odgovora i skretanje sa teme, bez obzira kojoj religiji pripadate imate iste principe.

Ne razumem toliki strah od cinjenica

а можеш и ти пробати, ујутру уз кафу ексираш двије, три препеченице, затим понављаш оне мистичне ријечи:

Друже Тито, ми ти се кунемо,
да са твога пута не скренемо.

Мораш бити упоран и не одустајати, јавиће ти се маршал све у бијелом одијелу. Или се већ јавио

E moj Koslave. Džaba ti ovi pokušaji da ispadneš duhovit. Jadno i bedno. Po očekivanju.
Evo oslobađam te, ne moraš da odaš tajnu "duhovnog opita". Samo te molim nemoj da ga izvodiš

E moj Koslave. Džaba ti ovi pokušaji da ispadneš duhovit. Jadno i bedno. Po očekivanju.
Evo oslobađam te, ne moraš da odaš tajnu "duhovnog opita". Samo te molim nemoj da ga izvodiš
Немој да се љутиш, празнична атмосфера вечерас.
Ако те баш занима, постоји мноштво литературе, па мало истражи

136973016_3602497626507529_8835591401151659514_n.jpg

Bilo bi zanimljivo kad bi bratija ateisti pristali da zamenimo uloge na kratko. Da onako apologetski ustanu u odbranu svoje vere a mi im trazimo dokaze....
Pa oni i jesu izabrali svoje vere. Imaju veoma čvrsta uverenja koja brane
između ostalog i tako što napadaju stavove vernika.

Nego. Prevede ih ti žedne preko vode. Niti su dobili duhovno tumačenje
nekog dela Biblije, niti su dobili duhovni opit.
To sutra da ispraviš. A na njima je da li će da se rugaju ili shvate i da li
će duhovni opit da isprobaju.
Ja se kladim da neće smeti da isprobaju. :ceka:

"Ti si na ovu temu dosao da pljujes po SPC" - mogu samo da vam kazem da ste me impresionirali....... to je prvobitna tema koja je postavljena za diskusiju.

SPC i zasluzuje da je pljuju, a ne znam kada sam ja to uradio, slobodno me citirajte.

Sto se tice abortusa, ukoliko su ljudi spremni da ubiju svoje dete ja tu da im pomognem ne mogu, mozda bi mogao psihijatar,....

Ne razumem poentu nase konverzacije???

Ukoliko imate konkretna pitanja postavite,

jer ovo je 3 put da ulazim u ovakvu diskusiju u periodu od 2-3god i od prve diskusije nista se nije promenilo, svi vasi odgovori su slicni, kao i tvrdnje i bezanje od konkretnih odgovora i skretanje sa teme, bez obzira kojoj religiji pripadate imate iste principe.

Ne razumem toliki strah od cinjenica
Па претпостављам да су и твоји упади у револверашким манирима слични, нпр.

Onog trenutka kada crkva izadje iz drzavnog budzeta i bude finansirana samo od njenih pratilaca a ne od svih gradjana ove drzave, i kada prestane sa nametanjem religije u skolama, i u drzavnom vrhu, i prestane sa koriscenjem njenih pristalica u politicke i slicne svrhe za ostvarivanje sopstvenih interesa na stetu drugih.

или

SPC i zasluzuje da je pljuju,
Шта мислиш да ли се вјерницима свиђа, кад се од пара којима они пуне буџет у земљи Србији финансирају "умјетници" који се изругују и изврћу истину на штету већинског народа. Како се већина народа изјашњава као вјерници, а мањи број као атеисти, шта мислиш да ли је сасвим у реду да се образовање сасвим прилагоди атеистичком моделу избацујући и онај један предмет, или ипак мислиш да можда и вјерници имају нека права, ако ни због чега другог, а оно бар због тога што они највише пуне буџет.
Можемо и историјски да зборимо, ко је ударио темеље државе, ко је једини био уз народ током петсто година окупације и очувао национални идентитет, те тако одиграо најзначајнију улогу у коначном ослобођењу, претпостављам да је то било "Удружење атеиста", не пљујеш ти само СПЦ, већ цијелу историју народа, али авај, не видиш то или нећеш да видиш.

Back