То покушавају већ дуго, дугооо, само си им ти хвалио да појачаш тимUništit celu religiju bez izuzetaka.
.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То покушавају већ дуго, дугооо, само си им ти хвалио да појачаш тимUništit celu religiju bez izuzetaka.
.То покушавају већ дуго, дугооо, само си им ти хвалио да појачаш тим.
Sve religije komplet.Uništit celu religiju bez izuzetaka.
И феминизам је религијаSve religije komplet.
Ni jedna nije donela ništa dobro.
, као и комунизам уосталом.I ja......da iskorenimo vec jednom to zloТо покушавају већ дуго, дугооо, само си им ти хвалио да појачаш тим.

Да, тебе сам заборавио, још Локи са вама и ето имамоI ja......da iskorenimo vec jednom to zlo![]()

Dubioza kolektivДа, тебе сам заборавио, још Локи са вама и ето имамо
"Трио фантастикус антирелигиозус"![]()
kakva je to religija? Pa to nije čak ni verovanje nego činjenica da pol ne određuje koliko je neko sposoban.И феминизам је религија, као и комунизам уосталом.
Свака идеологија има сличности са религијом.kakva je to religija? Pa to nije čak ni verovanje nego činjenica da pol ne određuje koliko je neko sposoban.
A ni komunizam nije religija...kod nas je mogao da se više nazove kao kult ličnosti...ali dobro tu je negde
vidiš,ono što odvaja ostale ideologije od religija je to što religije podraztumevaju veru u neko nadprirodno,vrhovno biće...Свака идеологија има сличности са религијом.
Ух, широка тема да би се сад бавили њом, никако се не бих сложио са тим, свака идеологија(ту подразумијевам и религије) може постати искључива и тоталитарна, ако ти се некад буде дало, проучи мало детаљније догађаје који су претходили француској револуцији, сам ток револуције и оно што је слиједило, па ћеш видјети да није све како изгледа на прву.vidiš,ono što odvaja ostale ideologije od religija je to što religije podraztumevaju veru u neko nadprirodno,vrhovno biće...
A i mnogo je lakše ljudima da ocene šta je dobro šta je loše kad se za nešto ne tvrdi da neko vrhovno nadprirodno biće to želi.
Што има чекић?Ne znam, moj omiljeni bog je Tor. Realno veća faca od ovih judeohrišćanskih.
On je malo kao sirovina,meni je očigledno Loki omiljen,onako je pokvareno lukav...i čak i ništa nije uradeo tako loše...mislim sem onog sa Boldarom i imelom al jbg sad.Ne znam, moj omiljeni bog je Tor. Realno veća faca od ovih judeohrišćanskih.
Tito je bio jaci imao i srp pride.Што има чекић?
Ko crni gujaOn je malo kao sirovina,meni je očigledno Loki omiljen,onako je pokvareno lukav...i čak i ništa nije uradeo tako loše...mislim sem onog sa Boldarom i imelom al jbg sad.
Otkako je sveta i veka, religija je postojala.Uništit celu religiju bez izuzetaka.

pa, zasto ne navedes te problematicne, gde si ti video probleme, mozes taksativno da nam ispostavisNije religija naročit problem, veći problem su samozvani tumači.
Papa Lav X-ti je prodavao oprost grehova, radikalni muslimanski klerici stoje iza islamskog terorizma, katolička crkva prikriva pedofile, pravoslavna crkva žmuri na razne Pahomije i Kačavende, osvećuje ratne zločince, Jehovini svedoci progone sve koji se usude da ih napuste i kritikuju, a ovaj server nema dovoljno smeštajnog kapaciteta da zapamti sve problematične verske vođe koji čine zlo...pa, zasto ne navedes te problematicne, gde si ti video probleme, mozes taksativno da nam ispostavis