Razgovor sa ateistima

Mačka bi i dalje ostala mačka kada bi kojim slučajem rodila tako nešto, ali bi mačka kao vrsta vremenom izumrla, a od nje bi ostalo to potomstvo sa krilima i škrgama i počelo da bljuje vatru.
Ne mora da znaci. Mogu obe vrste opstati.
Odgledao sam ceo video.
Nenaučna, nespecifična, neprecizna klasifikacija i gomila fosila koju su samo potvrdili postojanje tih vrsta i ništa više.
Ne, ne postoji preciznija specifikacija od ove danasnje. Pravi se uz pomoc genetike

Pa kako ti to nije jasno Sale...?

Pošto smo svi potomci proto ribe koja se izmigoljila u mulj i batrgala po istom i ko zna zašto nije htela natrag u vodu, onda si ti riba... Jel od ribe može samo riba da postane, dokazala evolucija...:mrgreen:
Prvo, riba u strucnom temirnu ne postoji. RIBA ne postoji u nauci. Postoji porodica zivotinja koje se kolokvijalno zovu RIBE al postoje i druge grupe koji i dalje zovemo RIBE.
interesantno što raniji forumaši evolucionisti nisu pisali ko uniks.
uglavnom ovako

Еволуција сисара од синапсида је од те тачке ишла у два корака. Од раних синапсида је прво еволуирала читава класа врста са грађом која је отприлике на средини између рептилских и сисарских: терапсиди. Затим су од терапсида настали први монотремни сисари, па од њих сисари које познајемо данас.
https://teorijaevolucije.com/pf1/

ovde jasno govori o tzv prelaznim formama od riba preko vodozemaca pa reptila pa sisara, a sad miš rađa isključivo miša jer ako je tako ta evolucija se nije ni desila.
a još ranije sam slušao o karici koja nedostaje
Nisi me ukapirao. Jel neces da me ukapiras ili namerno iskrivis sta sam rekao.
Bukvalno sam i objasnio. Od Canis Lupusa su nastale oko 20 vrste, sve su i dalje CANIS LUPUS, samo je jedna Canis Lupus Lupus druga je Canis Lupus arctos i tako dalje.

o tom baš pišem tj pitam se
kakva li je ta evolucija?
mislim da je bilo providno da neka riba s vremena na vreme izlazi iz vode i tako godinama zadržava škrge a nekim čudom razvija pluća i kad ih skroz razvije, odbaci škrge a ujedno dobije sise, dlaku, zube, noge, nos, uši, zube itd.
mislim kakav vernik moraš biti da tvrdiš da je bilo tako, pa su promenuli terminologiju
na evolucionom drvetu mi mu potičemo od neke ribe
evolucija.jpg
Sa slike ti mozda bude jasnije. Vidis kako je stablo ilustrovano. Sve ispod tebe je si i dalje ti. Samo se granas ka vecim SPECIJACIJAMA. Kapiras? Ima promene i sve, ali i dalje ostaje deo te vrste, familije, roda. Ne moze banana da rodi kaktus. Ili mis slona. Mis moze da evoluira vremenom u nesto veliko, mozda dobije i surlu ali to nece biti slon, i dalje ce biti podklasa misa.

Ako današnja kokoška i dinosaurus imaju bilio kakve sličnosti onda sam ja stvarno majmun.
Pa imaju mnogo slicnosti.
Kokoska danasnja je Galus Galus Domesticus(Galus Galus je divlja)
Dinosaurus, Trex cemo uzeti jer je najblizi rodjak, spada u grupu jelte Tyranosaurusa.

I kokoska i trex su Saurischia, i nikad nece postati nesto sto nije Saurischia.
Tako da, imaju bas bas puno slicnosti. No, kokoska nije direktni potomak Trexa, vec je postojao zajednicki predak Saurischia

Pa imaju mnogo slicnosti.
Kokoska danasnja je Galus Galus Domesticus(Galus Galus je divlja)
Dinosaurus, Trex cemo uzeti jer je najblizi rodjak, spada u grupu jelte Tyranosaurusa.

I kokoska i trex su Saurischia, i nikad nece postati nesto sto nije Saurischia.
Tako da, imaju bas bas puno slicnosti. No, kokoska nije direktni potomak Trexa, vec je postojao zajednicki predak Saurischia
T-Rex je sada kokoška!
Sada kada budem klopao pile misliću kako klopam T-Rex.a. :hahaha:
Onda to znači da je priroda retardirana kada T-Rexa pretvaara u pile.
Sve same evolucionističke gluposti! :D

E jeste, i silovao je komsijinu kravu. Gle, nije bio ludak uvek, nego je doziveo slog, i od tada je sve gori i gori bio. To je bilo 9 godina pre njegove smrti. Nije ziveo 10 godina pa da pricas samo sta je radio dok je bio lud

Jedan od najbitnijih mislilaca ikada, Nice, ostavlja trag i pokazuje mnogo toga. Ukratko, bog je mrtav, i mi smo ga ubili. Ubice nad ubicama.
Можда није био баш лудак али није био ни сав свој, а свакако је његово трабуњање имало великог утицаја на нацизам, само ти то не можеш схватити, или просто лицемјерно нацистичке "доктрине" приписујеш хришћанству.

pogled sam bacio, ko će toliko da čita.
ti radiš ovom metodom
recimo pitaš "šta pravoslavlje misli il veruje il dogmatizuje o isusu hristu" a neko ti postavi 14 sajtova pa čitaj
znači ima li ili nema test za big beng i na koji način se vrši i napišeš svojim rečima, šta glumiš glasnika i njegovo prepisivanje biblije
Наравно да има текстова и теорија, само је проблем што се не слажу, па мало хвали да се теоретичари похватају за вратове због различитих погледа.

Back