- Poruka
- 15.885
Za Isusa Hrista postoji bezbroj dokaza.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E batali to. Samo ga zavoli.Za Isusa Hrista postoji bezbroj dokaza.
Isus Hrist nije Bog i za njega ne postoji nijedan jednini dokaz osim priča da je navodno postojao. A reći činjenicu nije hula na Boga već činjenica.Za Isusa Hrista postoji bezbroj dokaza.
Ja ovo nisam rekao!@Mr.Infinity RAZVALJUJU TE DEMOVI BATICEEE
@Koslav75 Ne bas. Njegova filozofija je imala uticaj na razvice egzistencijalizma, ne i nacizma. Razlika izmedju njega i nacisticke super rase je sledeca : On veruje u super coveka, nadcoveka, i taj covek treba imati perfektan moral itd. Nacisti su verovali u nacisticku nadrasu, poslatu od strane BOGA(Hriscanskog boga, za kog je nice govorio da ga nema).
negira evolucijuКако негира креационизам?
nemaju oni nikakav dokaz sem teoretisanja i milijajrde tekstova koje se ne mogu dokazati.Наравно да има текстова и теорија, само је проблем што се не слажу, па мало хвали да се теоретичари похватају за вратове због различитих погледа.
da , nula sama po sebi nije brojZa Isusa Hrista postoji bezbroj dokaza.
Pa imaš 2 opcije ili je sve kako jeste nastalo nekim svesnim delovanjem ili nije. Nema treće. Verovanje u bilo šta potpada pod prvu kategoriju a kako se naziva je irelevantno.Kreacinizam je prevara. Bog ne postoji jer je deo ljudske mašte. Zašto ne veruješ recimo u Odina?
pa i on je kreacionista, samo što je priroda za njega kreirala ovaj svet.Pa imaš 2 opcije ili je sve kako jeste nastalo nekim svesnim delovanjem ili nije. Nema treće. Verovanje u bilo šta potpada pod prvu kategoriju a kako se naziva je irelevantno.
Migli bi se reći da sam ja prirodni kreacionista.pa i on je kreacionista, samo što je priroda za njega kreirala ovaj svet.
ali kad se spomene kreacionizam mahom se misli na biblijski kreacionizam koji su protestanti izforsirali nekim nakaradnim tumačenjem
Da, ali jzato je evolucionista koji veruje da su ptice dinosaurusi super inteligentani.Ma važi!Svaki kreacionista je glup. Nebitno bio teista ili ateista(vrv pogotovo gluplji)
Ne, cinjenica je da ljudi koji ne kapiraju evoluciju jesu priglupiza uniksa su glupi svi koji se ne slažu s njegovim uverenjem.
on bi bio dobar džihadista![]()
Ne mi samo ne prihvatamo prevaru.Ne, cinjenica je da ljudi koji ne kapiraju evoluciju jesu priglupi
Pa kako komunicirati sa osobom koja nema osnovnu kulturu, a to je da ne vredja tudje religije i ubedjenja?@Mr.Infinity @daco9633 Obraćajte se jedni drugima sa uvažavanjem. Više vam neću tolerisati to proglašavanje drugih korisnika demonizovanima i slično.
@bmaxa počeo si i ti da im praviš društvo.
Ja nikoga nisam nazvao demonizovanim. Šta je tebi?@Mr.Infinity @daco9633 Obraćajte se jedni drugima sa uvažavanjem. Više vam neću tolerisati to proglašavanje drugih korisnika demonizovanima i slično.
@bmaxa počeo si i ti da im praviš društvo.
Nazivaš ljude psihićima i vrijedjaš vjerska osjećanja korisnika. I to konstantno.Ja nikoga nisam nazvao demonizovanim. Šta je tebi?
Svakome po zqasluzi. A oni meni vređaju inteligenciju.Nazivaš ljude psihićima i vrijedjaš vjerska osjećanja korisnika. I to konstantno.
Vrijedjanje inteligencije je dozvoljeno, ovo drugo nije.Svakome po zasluzi. A oni meni vređaju inteligenciju.
Sada ti meni vređaš inteligenciju.Vrijedjanje inteligencije je dozvoljeno, ovo drugo nije.