Razgovor sa ateistima

A ko je dao oči misliš da ne može učiniti da progleda?
Pa sto ne ucini ?
Nece jel :)
Kada već pitaš o skidanju slepila najpre razmisli odakle oči?
Kazi mi ti odakle oci ?
Da mi ih bog nije stvorio ?
Imas li neki valjani dokaz ?
Зар ти ниси чуо да су слијепи прогледали и одузети проходали?
Da, cuo sam za te bajke :)
To nesto kao po manastirima.....
Da je tako ona braca Matici [pevaci] bi dali sve na svetu da progledaju.Visili bi svaki dan po manastirima, spavali bi u manastirima, pa preselili bi se u manastir ali sta.....nije sve bas tako kako se prica

S obzirom da ih ti ne možeš stvoriti a postoje znači da ih je neko drugi stvorio..jer samo postojanje ukazuje na to da su jednom morale nastati..jel tako?

Pa s obzirom da su jednom morale nastati tj. bile stvorene šta misliš nemogu ponovo istom silom biti stvorene?
Znači po tebi to jevrejsko božanstvo je najbolji OFTALMOLOG od svih?

Još samo da vidimo rezultate ?

Ili je stvoreno ili je nastalo samo od sebe..nema druge.

Možemo proveriti odmah....jednu od ove dve opcije možemo odmah eleminisati. Koju?

Gde da se jave ljudi sa erektilnom disfunkcijom ?
To je danas sve rašireniji problem muške populacije, kako u svetu, tako i kod nas.
A medicina nema adekvatan odgovor na ovaj problem.

Ili Jehova popravlja samo oči ?

Kad ćete već jednom shvatiti da nam je ova semitska vera silom nametnuta, ognjem i mačem rođaci ?

A ljubav na silu ne biva, nikako.

Moja prosta duša slovenska ne prihvata Isusa Navina i njegovog boga morerastavitelja. Tačka.

Verujem da ni jedan Hiperborejac ne može prihvatiti i opravdati Genocid, ma u kakvu patriotsko-oslobodilačko-božansko MASLINOVU GRANČICU da je uvijen.

To mogu samo ljudi "izmenjene svesti" .

Izvini, prijatelju, ali "mi" nismo naši preci od pre 1.000 godina. Šta ako si potomak nekog Ilira koji je u 2. ili 3. veku prešao na hrišćanstvo rizikujući svoj život?

Gde da se jave ljudi sa erektilnom disfunkcijom ?
To je danas sve rašireniji problem muške populacije, kako u svetu, tako i kod nas.
A medicina nema adekvatan odgovor na ovaj problem.

Ili Jehova popravlja samo oči ?

Zabrinut sam za tebe... :)..pa nije valda..??

Ali imaš sada i veštačku oplodnju...no postoji mogućnost i nekom ishranom..to moraš videti šta se može učiniti prirodnim putem a ako postaneš verujući imaćeš veću perspektivu.

Gore je kad se razum i rasudjivanje oduzmu.
Zabrinut sam za tebe... :)..pa nije valda..??

Ali imaš sada i veštačku oplodnju...no postoji mogućnost i nekom ishranom..to moraš videti šta se može učiniti prirodnim putem a ako postaneš verujući imaćeš veću perspektivu.
Četvoro dece imam kolega, ne treba mi veštačka oplodnja. Nego se raspitujem za ljude koji imaju erektilnu disfunkciju, gde da se jave kod tog vašeg jevrejskog patrona, koji stvara i popravlja sve što je stvorio ?

Danas je mnogo više impotentnih nego slepih, nisi to znao ?

Pa ako može slepima da vraća vid, zašto ne bi mogao i ovo drugo ?

I oko i ud su organi čovečjeg tela koje je taj tvoj stvoritelj stvorio, koliko sam te razumeo ?

I koje može popraviti ukoliko zakažu ?

Četvoro dece imam kolega, ne treba mi veštačka oplodnja. Nego se raspitujem za ljude koji imaju erektilnu disfunkciju, gde da se jave kod tog vašeg jevrejskog patrona, koji stvara i popravlja sve što je stvorio ?

Danas je mnogo više impotentnih nego slepih, nisi to znao ?

Pa ako može slepima da vraća vid, zašto ne bi mogao i ovo drugo ?

I oko i ud su organi čovečjeg tela koje je taj tvoj stvoritelj stvorio, koliko sam te razumeo ?

I koje može popraviti ukoliko zakažu ?

Znaš da Isss nije mnogo čuda činio tamo gde su ljudi bili sumnjaičavi. Jednostavno...razmisli samo o tome da je sve što čovek ima oko, udove i sl...ili nastalo samo od sebe ili je neko stvorio...ako je neko stvrio nemože li opet?

Izvini, prijatelju, ali "mi" nismo naši preci od pre 1.000 godina. Šta ako si potomak nekog Ilira koji je u 2. ili 3. veku prešao na hrišćanstvo rizikujući svoj život?
Slagali su te crkveni istoričari sinak, na ovim prostorima se semitska vera pojavila tek u 11-tom veku.

Kada je Nemanja dobio žarku želju da postane glavni Kalif nad svim Srbima.

Uslov je bio da sve Srbe prevede u novu semitsku religiju, i izbije im iz glava Staro Slovenske bogove ?

A to je moglo samo OGNJEM i MAČEM naravno.

Dosta srčano se borio da našim precima utera u mozgove semitsku istoriju, semitske bajke, semitske priče i semitsku istoriju, Srbima, Slovenima, Hiperborejcima ?

Nije mu uspelo, pa je "božju misiju" nastavio sin Stefan, koji je doveo do kraja ISTRAGU STARO SRBA I BOGUMILA ?

I za takvo svoje zalaganje, za posemićenje Srba, dobio KRUNU od strane PAPE RIMSKOGA ?

Back