Branimir76
Veoma poznat
- Poruka
- 13.146
Previše sam ih čuo ovde.Hoćeš da ti ispričam neku bajkicu?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Previše sam ih čuo ovde.Hoćeš da ti ispričam neku bajkicu?![]()
``Pitanja`` pocinju cim pocne da se okicuje grad pred Bozic a prestaju na Srpsku Novu. Tad im je sezonaRazbucala kojica ateiste. Ništa više ne pitaju.
Ne živi im se..![]()

У атеизму је незгодно то што постоји бол (не само физички), али нема наде да га ублажи.
E.... a da si vernik drmnuo bi rakiju bez dvoumljenja. Vidis kako pravis pogresne izbore....Dvoumim se: šumadiski čaj ili kuvano vino.
Odgledao. Nikakav argument. Samo mantranje.Kalam kosmoloski argument o postojanju Boga.
Koga zanima od 9 tog minuta moze da pogleda da ne gleda od pocetka:
Preskakao sam gluposti kao što su ubeđivanje mase da su ti argumenti neoborivi. To je samo zavlačenje publike.Video od datog mesta do kraja traje oko 33 minuta.
Ti si se javio 16 minuta od postavljanja videa.
Sto znaci da ti napamet za svaki argument goviris da ne valja i da ga uopste ne sagledavas.
A kamoli da nesto argumentujes i pokazes kako i zasto ne valja ili nije tacno.
Tebi je argumentovanje nepoznanica?
Ti nauči šta je argument, pa se vrati.Koji argumenti? Jesi ti Brane školovao uopšte? U nižim razredima osnovne
se uči prepričavanje.
Hajd ponovo prepričaj, ali tako da onaj koji nije gledao snimak zna o čemu
se tu radi.
Ма наравно, у праву си ти, али то нажалост ништа не мијења.Ništa lepše nego kad ti da n počne smehom, a i sneg lepo pada. Jedino ne znam šta ću sa (ne samo fizičkim)) bolom i kako da ga ublažim.
Dvoumim se: šumadiski čaj ili kuvano vino.
Što me ti ne naučiš?Ti nauči šta je argument, pa se vrati.
Nisam ni jednom prepričavao, pa samim tim ne mogu ponovo. Sedi, jedan.
Menja, trenutno. Ali sutradan bude još gore.Ма наравно, у праву си ти, али то нажалост ништа не мијења.
Kao i do sad... samo da nešto kažeš...Što me ti ne naučiš?
Gledajući tebe kako pišeš po forumu, čovek ništa korisno ne može da nauči.
Na brzinu nešto navređaš, onako krajnje nekulturno, pa ako prođe, prođe...
Argumentovanu raspravu nisi ni video. Samo si čuo da tako nešto postoji.
trol...Kao i do sad... samo da nešto kažeš...
Ni jedna osoba koja nesto zna o onome sto kritikuje, nece to samo tako na ovlas, na osnovu jedne reci, kazati kako je to glupost.Preskakao sam gluposti kao što su ubeđivanje mase da su ti argumenti neoborivi. To je samo zavlačenje publike.
Ja ću da kažem da je glupost.Ni jedna osoba koja nesto zna o onome sto kritikuje, nece to samo tako na ovlas, na osnovu jedne reci, kazati kako je to glupost.
Jer takav nacin postupanja pokazuje da je ta osoba ne ozbiljna i da ne zna nista.
A pogotovo je bruka kada neko prizna da je pogledao samo na ovlas a dao konacni i strasni sud i to jos bez argumenata.
Osoba koja ovako postupa ona je u svemu takva i u svom privatnom zivotu.
A takav nacin toj osobi nece pomoci da napreduje u svom zivotu.
A to znaci da je taj vec, sam sebe osudio.
Tu su granice postavljene.
Ne treba bog da sudi nekome.
Ovom izjavom ti potvrdjujes da video nisi ni pogledao i pokazujes i tvoj karakter da se sluzis ne istinom.Ja ću da kažem da je glupost.
Umesto da prezentuje argumente, on publiku koja još nije videla te argumente ubeđuje da su to istiniti argumenti.
Manipulacija.
Pa nista nema na ovom svetu 100%Ено мало пре један верник баци смеће у неку вртачу, додуше гледао је да га нико не види па је то урадио у сумрак. Има лоши људи и добри и међу верницима и неверницима.
Ma pričaj ti šta hoćeš.Ovom izjavom ti potvrdjujes da video nisi ni pogledao i pokazujes i tvoj karakter da se sluzis ne istinom.
U Srbiji se to zove laganje..
Naravno da daje argumente.
Nije potrebno da dalje diskutujemo niti sam video postavio za tebe licno, ti si na ignor, ne znam zasto se javljas?
E.... a da si vernik drmnuo bi rakiju bez dvoumljenja. Vidis kako pravis pogresne izbore....![]()
E sad stvarno ne znaš šta pričaš. Ko bi ti u to poverovao?Ma pričaj ti šta hoćeš.
Samo potvrđuješ da nisi ovde da bi raspravljao, nego lečio komplekse.
Izvadi Kalam iz videa, postavi ga ovde, pa ću da ti objasnim neke stvari.
Dao sam objašnjenje za one koji vide dalje od nosa.E sad stvarno ne znaš šta pričaš. Ko bi ti u to poverovao?
Glasnik bi raspravljao do kraja života. Mislim, to je njegova životna misija.
A ti si samo pljunuo na nešto, bez ikakvog razumnog objašnjenja.
Bez da si video i pogledao.
Ozbiljni sagovorniče.