RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.714
Jednom sam pokušao da idem u Hrvatsku na more, ali čim smo ušli u prvo hrvatsko selo, kada sam video te mrke poglede, pljuvanja u mom pravc u i šaputanja krenuo sam nazad i shvatio da ni Tisa nije toliko loša.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Thompson voli krasti melodiju, što ga zbilja udaljava od definicije glazbenika. Potkradao je i ABBA-ine melodije. Međutim, da ta pjesma mu je dobra, kao i ona ljubavna, nešto o dvjema svjetovima, ne sjećam se naslova i ona Vjetre s Dinare. Ostalo je više-manje teško slušljivo, ali teško mi je dati definitivan sud, jer zapravo većinu nisam nikada poslušao."Lijepa li si" je stvarno vrhunska, a ostalo je uglavnom go plagijat.
Slažem se, ali da li si ti osudio takve pesme kao govor mržnje?Zapravo, dosta Srba voli Thompsonove pjesme i to ne neki ljevičari ili jugonostalgičari, nego mahom hardcore srpski nacionalisti. Sličan se sličnom raduje.![]()
Ne,to su bili neki drugi Hrvati.Vijerovatno kralja Tomislava.Kako to? Zar se niste proglasili državom NDH od 1941. do 1945.?
Pisalo ti je na čelu da si Srbin?Jednom sam pokušao da idem u Hrvatsku na more, ali čim smo ušli u prvo hrvatsko selo, kada sam video te mrke poglede, pljuvanja u mom pravc u i šaputanja krenuo sam nazad i shvatio da ni Tisa nije toliko loša.
Ti samo proglasiš obalu hrvatskom,hebeš kuću.Mogu i ja svoju kuću proglasiti državom, ali kakva mi je korist od toga?
Kakve veze ima narod s okupatorskim režimom?Ne,to su bili neki drugi Hrvati.Vijerovatno kralja Tomislava.
Teško je prihvatiti činjenicu da je tada, u vreme druga Titee to bila jugoslovenska obala. To što oni jesu bili nacionalno osvešćeniji od nas Srba, to stoji.Ti samo proglasiš obalu hrvatskom,hebeš kuću.
Glupo je svoje proglašavati svojim. Kao što se ne može dvaput krstiti, tako se ne može ni dvaput postati vlasnik onoga što već posjeduješ.Ti samo proglasiš obalu hrvatskom,hebeš kuću.
Narod je dočekao okupatore kao oslobodice od jugoslovenstva.Kakve veze ima narod s okupatorskim režimom?
To su i oni mislili za tebe.Pisalo ti je na čelu da si Srbin?I kakve to veze ima? I mene su tvoji tako mrko i krvnički gledali kada sam prošao kroz neko selo u drniškom zaleđu, 2010-ih. I ništa. Rekoh sebi "Gle četnika, što su zaostali, kao da su još 1990-e" i samo sam otišao. Priznajem, nije bio ugodan prizor ni osjećaj, ali ne mogu ih tjerati da vole Hrvate.
Bila je to jugoslavenska obala, sve od Trsta do Ulcinja i Bara. Ali je jedan dio te obale bio hrvatska obala i točno se znalo koji dio.Teško je prihvatiti činjenicu da je tada, u vreme druga Titee to bila jugoslovenska obala. To što oni jesu bili nacionalno osvešćeniji od nas Srba, to stoji.
Dočekali ih cvijećem 41,al su se samoproglasili pobjednicima i 45.Narod je dočekao okupatore kao oslobodice od jugoslovenstva.
Ma daj,poznam Hrvate od stoljeća sedmog,to je sve bila Hrvatska.Teško je prihvatiti činjenicu da je tada, u vreme druga Titee to bila jugoslovenska obala. To što oni jesu bili nacionalno osvešćeniji od nas Srba, to stoji.
Pavelic i Tito su ih nacionalno osvestili. Ljudi iz primorja bili su veliki obožavaoci srpske dinastije i države. Na Visu su napravili pravoslavnu crkvu u nameri da svi pređu u pravoslavlje.Teško je prihvatiti činjenicu da je tada, u vreme druga Titee to bila jugoslovenska obala. To što oni jesu bili nacionalno osvešćeniji od nas Srba, to stoji.
Još od kralja Tomislava.Bila je to jugoslavenska obala, sve od Trsta do Ulcinja i Bara. Ali je jedan dio te obale bio hrvatska obala i točno se znalo koji dio.![]()
Nakon godina srpskog terora nad Hrvatima za vrijeme Kraljevine Jugoslavije, Hrvati bi bili dočekali i crnoga vraga kao osloboditelja i tu nema mjesta čuđenju. Nema tko ne bi napravio tako.Narod je dočekao okupatore kao oslobodice od jugoslovenstva.
Tada je bila drugačija konstelacija snaga. Tomislav nije imao izravnu vlast nad Cresom, Pagom, Zadrom, Trogirom i Splitom.Još od kralja Tomislava.
Ispričaj im to kad odeš u Split.Pavelic i Tito su ih nacionalno osvestili. Ljudi iz primorja bili su veliki obožavaoci srpske dinastije i države. Na Visu su napravili pravoslavnu crkvu u nameri da svi pređu u pravoslavlje.
A 1000 lađa kneza Domagoja?Tada je bila drugačija konstelacija snaga. Tomislav nije imao izravnu vlast nad Cresom, Pagom, Zadrom, Trogirom i Splitom.
Ili biti jevrejin i dolaziti u beograd koji je bio prvi grad na svetu u kome su srbi "rešili" pitanje jevreja i pismom se pohvalili fireruЈа сам поставио коментар који је обрисан, јер констатовати чињеницу да особе које иду у Хрватску где су убијали Србе зверски треба да се запитају.
Ићи у Хрватску и бити Србин, је исто ко бити Јевреј и летовати близу Аушвица.
Da, bilo je mnogo pristalica jugoslavenstva među Hrvatima i iskrenih zagovaratelja ujedinjenja. Zanimljivo je da Srbi nisu bili iskoristili tu prednost i srdačne osjećaje Hrvata prema Srbima, već su uspjeli do 1921. godine ogaditi jugoslavensku ideju velikoj većini Hrvata o čemu su izvještavali i francuski diplomati. To najbolje pokazuje da Srbi nisu bili ni zreli ni sposobni voditi jugoslavensku državu. Taj zadatak je trebao biti predan ili Slovencima ili Hrvatima. Zapravo, bilo kome osim Srba.Pavelic i Tito su ih nacionalno osvestili. Ljudi iz primorja bili su veliki obožavaoci srpske dinastije i države. Na Visu su napravili pravoslavnu crkvu u nameri da svi pređu u pravoslavlje.
Očito da su mnogi domoljubi otišli iz Lijepe njihove, pa im fali radne snage. Bolje i Srbi nego neki Filipinci koji ni malo ne razumeju jezik. Bela kuga i beg mladih na Zapad, uglavnom veliki saveznik iz prošlih sukoba Nemačka im preuzela najbolju omladinu. Tiha okupacija.Kako onda toliko Srba rade kao konobari na hrvatskom primorju?