MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 35.062
Mogu i ja uz pomoć aplikacije napraviti grb Crvene zvezde sa šahovnicom. Neš ti posla.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu i ja uz pomoć aplikacije napraviti grb Crvene zvezde sa šahovnicom. Neš ti posla.
Promašila si ceo fudbal. Nema ni vlada ni državni aparat bilo kakve veze s bilo čime. Sva podrška je išla od njemačke i talijanske vojske. Bez toga se nije moglo ništa.Možeš, ako imaš vladu i državni aparat da to podrži, kao što se desilo u Hrvatskoj za vreme 2. sv. rata. Nije poenta u koristi veću odgovornosti kada se donese takva odluka.
Možda su tebi komplicirana, a očito jesu pa radiš projekcije na drugoga.Postavljaš mu sad prekomplicirana pitanja.![]()
Zar vi niste bili oduvijek nezavisni u svojim granicama?Promašila si ceo fudbal. Nema ni vlada ni državni aparat bilo kakve veze s bilo čime. Sva podrška je išla od njemačke i talijanske vojske. Bez toga se nije moglo ništa.
Pitanje je bilo upućeno tebi.Možda su tebi komplicirana, a očito jesu pa radiš projekcije na drugoga.
Pohvalio se Nedić. Bukvalno, administrator postavljen od Nemaca da upravlja zonom pod direktnom nemačkom okupacijom. Srbe nije predstavljao, kao ni njegovi izveštaji.Ili biti jevrejin i dolaziti u beograd koji je bio prvi grad na svetu u kome su srbi "rešili" pitanje jevreja i pismom se pohvalili fireru
https://sh.m.wikipedia.org/wiki/Holokaust_u_okupiranoj_Srbiji
Pogledajte prilog 1745316
Ovisi kako koje. Pjesme koje koketiraju s ustaštvom mu zamjeram, jer pravi glazbenik pa makar i nacionalistički, ne bi trebao imati potrebe da nacionalističku pjesmu dosoli pošalicama "loša bila '45, rasula nas preko svijeta", ali mu ne sudim za one pjesme, uključujući i nacionalističke, koje ne koketiraju s ustaštvom. Što se tiče ukupnog dojma, imao je, donekle, kapaciteta za postati glazbenik, ali nije uspio u tome. Pao je i artistički zbog čestog plagiranja i moralno. Ovdje na Balkanu ni Hrvati ni Srbi ne znaju gajiti zdrav nacionalizam, koji nema primjese nacizma i fašizma.Slažem se, ali da li si ti osudio takve pesme kao govor mržnje?
To isto možemo reći i za Pavelića. Postavljen je od Nijemaca da upravlja onim što su Saveznici službeno definirali "okupiranim teritorijem". Također, nije predstavljao ogroman broj Hrvata.Pohvalio se Nedić. Bukvalno, administrator postavljen od Nemaca da upravlja zonom pod direktnom nemačkom okupacijom. Srbe nije predstavljao, kao ni njegovi izveštaji.
A moj odgovor tebi.Pitanje je bilo upućeno tebi.
Trolaš.Zar vi niste bili oduvijek nezavisni u svojim granicama?![]()
Zadatak vođenja Juge jeste predan Slovencima I Hrvatima uglavnom, ali nije pomoglo. Prevelike razlike mentaliteta, neiskustvo, neefikasan sistem plus kumovi sa strane.Da, bilo je mnogo pristalica jugoslavenstva među Hrvatima i iskrenih zagovaratelja ujedinjenja. Zanimljivo je da Srbi nisu bili iskoristili tu prednost i srdačne osjećaje Hrvata prema Srbima, već su uspjeli do 1921. godine ogaditi jugoslavensku ideju velikoj većini Hrvata o čemu su izvještavali i francuski diplomati. To najbolje pokazuje da Srbi nisu bili ni zreli ni sposobni voditi jugoslavensku državu. Taj zadatak je trebao biti predan ili Slovencima ili Hrvatima. Zapravo, bilo kome osim Srba.
Na Visu se stanovništvo posvadilo s lokalnim rimokatoličkim svećenikom vezano uz crkvena davanja, za koja su vjerovali da su previsoka pa su za dišpet odlučili priječi u pravoslavlje. Taj događaj nema nikakve veze sa Srbima ili naklonosti prema Srbima. Tu se radi o otočkoj svađi.
Sam si rekao da bi posle jugoslovenskog terora, Hrvati i crnog vraga dočekali kao oslobodioca, pa su zato tako dočekali Nemce. A ako su Nemci dočekani kao oslobodioci, onda su i nemačke odluke bile takođe odluke hrvatskih oslobodilaca, dočekane širokom podrškom.To isto možemo reći i za Pavelića. Postavljen je od Nijemaca da upravlja onim što su Saveznici službeno definirali "okupiranim teritorijem". Također, nije predstavljao ogroman broj Hrvata.
Ti si bio bezbedan jer si znao da Srbi nikada neće na tebe prvi krenuti. Ko je meni to mogao da garantuje za Hrvate?Pisalo ti je na čelu da si Srbin?I kakve to veze ima? I mene su tvoji tako mrko i krvnički gledali kada sam prošao kroz neko selo u drniškom zaleđu, 2010-ih. I ništa. Rekoh sebi "Gle četnika, što su zaostali, kao da su još 1990-e" i samo sam otišao. Priznajem, nije bio ugodan prizor ni osjećaj, ali ne mogu ih tjerati da vole Hrvate.
Šta trolam? Kad te pitam gde vam je bila država od 1102-1992 tvoj je odgovor da ste uvijek bili u svojim granicama.Trolaš.![]()
Ne trebaš tražit,nema u Cavtatu huligana.Lažu.Jeb*ote, ali Cavtat... morao bih dobro pogledati kartu, da uopće nađem tu vukojebinu.
Slabo je to mozes ti to boljeNa moru sam u Boki sa još dve porodice mojih prijatelja.
Predložih pre neki dan prijateljima da prošeta do Trebinja, da odemo tamo do manastira Tvrdoš, na ručak u neki restoran na reci i prošeetamo centrom grada.
Predlog je bio usvojen s tim što jedan od prijatelja je eksplicitno zahtevao da pre toga odemo u Cavtat da malo provedemo vreme tamo pa da tek onda odemo u Trebinje.
Tako je i bilo i ako ja nisam imao nikakvu želju da idem tamo . Nerado prihvatih.
Parkirali smo se na javnom parkingu do mora, u centru Cavtat, prošetali malo , popili piće i kad smo se vratili da nastavimo put dalje imali smo šta da vidimo. Prijatelja je na autu sačekala polomljena šoferšajbna.
Znači 20 godina od mog poslednjeg odlaska tamo, ispada da se ništa nije promenilo tamo i da
je i dalje prisutna ogromna mržnja prema Srbima.
Kad god Srbin ode tamo, da se opusti, odmori, rizikuje veliku materijalnu štetu ili nešto gore jer Hrvati i dalje patološki mrze sve Srbe.
Inače dosta vremena provodim na Kopaoniku koji je jedno od najvećih turističkih centara Srbije, ima dosta turista stranaca pa i iz Hrvatske. Nikada nisam čuo da je nekom napravljena bilo kakva šteta - da mu je slomljena šoferšajbna, isečene sve četiri gume, izgrebao auto - što se Srbima u endehaziji redovno dešava.
Zašto po vama Hrvati i dalje ovoliko patološki mrze Srbe?
Autorska tema.
Dakle iz edicije nije se deslio ...Nije hteo da prijavljuje jer zna da hrvatska država štiti takve
Kaže rođeni stric mu je živeo u Splitu do smrti, tamo bio vojno lice pa zna sa kim ima posla.
Imate tako gej naglasak da niko ne zeli vasa priznanja broOvom realnom. Za te tvoje, ne znam. A to da ste očajnički željni naše ljubavi i priznanja, to je jasno i pticama na grani.![]()
I koji onda moj rasplodni organ ide tamo ako ih "zna"? Sadomazo?Nije hteo da prijavljuje jer zna da hrvatska država štiti takve
Kaže rođeni stric mu je živeo u Splitu do smrti, tamo bio vojno lice pa zna sa kim ima posla.
Sta ce zapisnik TIXI kazo a to ti ko amenVjerojatno si to izmislio. Da se to desilo vjerojatno bi slikao kao dokaz. Jel bila policija? Ima li kakav zapisnik?
Pitanje za tebe (kao i za onog jarana kome su skinuli felne u NGD):I meni su skinuli u blokovima šoferku,ukrali rezervni točak,alat i na kraju ukrali ceo auto ...
Verovatno su naši![]()
Možda je neki forumaš?Na moru sam u Boki sa još dve porodice mojih prijatelja.
Predložih pre neki dan prijateljima da prošeta do Trebinja, da odemo tamo do manastira Tvrdoš, na ručak u neki restoran na reci i prošeetamo centrom grada.
Predlog je bio usvojen s tim što jedan od prijatelja je eksplicitno zahtevao da pre toga odemo u Cavtat da malo provedemo vreme tamo pa da tek onda odemo u Trebinje.
Tako je i bilo i ako ja nisam imao nikakvu želju da idem tamo . Nerado prihvatih.
Parkirali smo se na javnom parkingu do mora, u centru Cavtat, prošetali malo , popili piće i kad smo se vratili da nastavimo put dalje imali smo šta da vidimo. Prijatelja je na autu sačekala polomljena šoferšajbna.
Znači 20 godina od mog poslednjeg odlaska tamo, ispada da se ništa nije promenilo tamo i da
je i dalje prisutna ogromna mržnja prema Srbima.
Kad god Srbin ode tamo, da se opusti, odmori, rizikuje veliku materijalnu štetu ili nešto gore jer Hrvati i dalje patološki mrze sve Srbe.
Inače dosta vremena provodim na Kopaoniku koji je jedno od najvećih turističkih centara Srbije, ima dosta turista stranaca pa i iz Hrvatske. Nikada nisam čuo da je nekom napravljena bilo kakva šteta - da mu je slomljena šoferšajbna, isečene sve četiri gume, izgrebao auto - što se Srbima u endehaziji redovno dešava.
Zašto po vama Hrvati i dalje ovoliko patološki mrze Srbe?
Ç Autorska tema.