- Poruka
- 33.218
Pa što ga ne smenite? Neki blokaderi, ovo, ono? Hoćete naše ćacije da vam pozajmimo?Plenki je Mali sroljo, loša kopija Velikog vođe.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa što ga ne smenite? Neki blokaderi, ovo, ono? Hoćete naše ćacije da vam pozajmimo?Plenki je Mali sroljo, loša kopija Velikog vođe.
Evo, trčim da je pronađem!A počeo si da imitiraš Tihog, nije ti to baš pametno![]()
Traži odmor 7 dana.A počeo si da imitiraš Tihog, nije ti to baš pametno![]()
S pravom je osuđen. To je govor mržnje i po današnjim kriterijima.Pa jest.I moj đed Partizan dobi 6 mjeseci robije što je zapjevo "ja sam Srbin živa vatra,ne bojim se 100 Hrvata".![]()
Ne,ja nikad nisam pjevo vaše pjesmice,nit igro kako ste vi svirali.Eto vidiš, svijet se mijenja...ti sada pjevaš te iste pjesmice sa HR putovnicom..
Po kom osnovu? Ja sam živa vatra, ne bojim se 100 forumaša?S pravom je osuđen. To je govor mržnje i po današnjim kriterijima.![]()
Mi Hrvati smo radišni ljudi. Nikada se ne odmaramo dulje od 3 dana.Traži odmor 7 dana.![]()
Zalosno bi bilo da takav retard vodi trafiku, a oni su glasali da on bude predsednik drzave.Srbija ne postoji ni sada, osim kao privatna gajba Velikog vođe.
Bio je pametan tvoj đeđ...znao je on dobro da je jedan Hrvat puno opasniji odPa jest.I moj đed Partizan dobi 6 mjeseci robije što je zapjevo "ja sam Srbin živa vatra,ne bojim se 100 Hrvata".![]()
Jako vas je volio,nije mogo da izdrži da ne zapjeva.S pravom je osuđen. To je govor mržnje i po današnjim kriterijima.![]()
Pretjerujete u svemu.Mi Hrvati smo radišni ljudi. Nikada se ne odmaramo dulje od 3 dana.
To mi zvuči kao radno izrabljivanje po europskim standardimaMi Hrvati smo radišni ljudi. Nikada se ne odmaramo dulje od 3 dana.
Genetski kamen i sol, odrastao i odgojen u Nexus- u.Čvarak nije iz Zagreba,nego iz Dalmacije.
Implicira da bi se trebao bojati Hrvata, što stvara psihozu i nameće Hrvate kao one kojih bi se trebalo bojati. Ako ih se bojiš, onda iz straha razvijaš nepovjerenje, a iz nepovjerenja mržnju. Od straha do mržnje. Čista psihologija. Zato se to s pravom klasificira kao govor mržnje.Po kom osnovu? Ja sam živa vatra, ne bojim se 100 forumaša?![]()
Redovito.Naučio me đed partizan.A naše?
Milan Mica Petrovic Puce puska u sred srpske Like 2011
I zato mi svi volimo ThompsonaImplicira da bi se trebao bojati Hrvata, što stvara psihozu i nameće Hrvate kao one kojih bi se trebalo bojati. Ako ih se bojiš, onda iz straha razvijaš nepovjerenje, a iz nepovjerenja mržnju. Od straha do mržnje. Čista psihologija. Zato se to s pravom klasificira kao govor mržnje.
Isto onako kako biste vi htjeli tražiti odštetu za Jasenovac, a Hrvatska je postala neovisna država 1991.Pa kako je onda "izvršila agresiju" na Hrvatsku 1991. za šta i odštetu tražite?![]()
Zapravo, dosta Srba voli Thompsonove pjesme i to ne neki ljevičari ili jugonostalgičari, nego mahom hardcore srpski nacionalisti. Sličan se sličnom raduje.I zato mi svi volimo Thompsonanjegove pesmice su jako miroljubive, šire mir i spokojstvo
Al nisam primetila da je neko reagovao na te ''empatične'' pesme osudom.
Ih, da te samo čuju Prkačin i Bujanec...Isto onako kako biste vi htjeli tražiti odštetu za Jasenovac, a Hrvatska je postala neovisna država 1991.![]()
Kako to? Zar se niste proglasili državom NDH od 1941. do 1945.?Isto onako kako biste vi htjeli tražiti odštetu za Jasenovac, a Hrvatska je postala neovisna država 1991.![]()
"Lijepa li si" je stvarno vrhunska, a ostalo je uglavnom go plagijat.Zapravo, dosta Srba voli Thompsonove pjesme i to ne neki ljevičari ili jugonostalgičari, nego mahom hardcore srpski nacionalisti. Sličan se sličnom raduje.![]()
Mogu i ja svoju kuću proglasiti državom, ali kakva mi je korist od toga?Kako to? Zar se niste proglasili državom NDH od 1941. do 1945.?
Možeš, ako imaš vladu i državni aparat da to podrži, kao što se desilo u Hrvatskoj za vreme 2. sv. rata. Nije poenta u koristi veću odgovornosti kada se donese takva odluka.Mogu i ja svoju kuću proglasiti državom, ali kakva mi je korist od toga?
Postavljaš mu sad prekomplicirana pitanja.I zato mi svi volimo Thompsonanjegove pesmice su jako miroljubive, šire mir i spokojstvo
Al nisam primetila da je neko reagovao na te ''empatične'' pesme osudom.