- Poruka
- 33.203
Jedino što smo mi već u 21. veku a vi ste ostali u tom 20.Pripazi malo! Diskutiraš s građaninom čiji je košarkaški klub službeno proglašen za najbolji košarkaški klub 20-og stoljeća.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino što smo mi već u 21. veku a vi ste ostali u tom 20.Pripazi malo! Diskutiraš s građaninom čiji je košarkaški klub službeno proglašen za najbolji košarkaški klub 20-og stoljeća.![]()
Istina je da Srbija nije postojala od 1459. do 1878. i od 1918. do 2006. godine.Žao mi je što te pogodila istina.![]()
Tako ste i vi nekad imali YU pasoš,a pjevali ustaške pjesme po Štutgartu s YU pasoš u džepu.Simoooo...tako ti a imaš..putovnicu...ccccc
Polako! Dugo je stoljeće.Jedino što smo mi već u 21. veku a vi ste ostali u tom 20.![]()
Nema on veze s Dalmacijom.Čvarak nije iz Zagreba,nego iz Dalmacije.
A i da sada počnete trčati, ne možete nas stićiPolako! Dugo je stoljeće.![]()
Ima li neka slika incidenta; sigurno si uslikao?Na moru sam u Boki sa još dve porodice mojih prijatelja.
Predložih pre neki dan prijateljima da prošeta do Trebinja, da odemo tamo do manastira Tvrdoš, na ručak u neki restoran na reci i prošeetamo centrom grada.
Predlog je bio usvojen s tim što jedan od prijatelja je eksplicitno zahtevao da pre toga odemo u Cavtat da malo provedemo vreme tamo pa da tek onda odemo u Trebinje.
Tako je i bilo i ako ja nisam imao nikakvu želju da idem tamo . Nerado prihvatih.
Parkirali smo se na javnom parkingu do mora, u centru Cavtat, prošetali malo , popili piće i kad smo se vratili da nastavimo put dalje imali smo šta da vidimo. Prijatelja je na autu sačekala polomljena šoferšajbna.
Znači 20 godina od mog poslednjeg odlaska tamo, ispada da se ništa nije promenilo tamo i da
je i dalje prisutna ogromna mržnja prema Srbima.
Kad god Srbin ode tamo, da se opusti, odmori, rizikuje veliku materijalnu štetu ili nešto gore jer Hrvati i dalje patološki mrze sve Srbe.
Inače dosta vremena provodim na Kopaoniku koji je jedno od najvećih turističkih centara Srbije, ima dosta turista stranaca pa i iz Hrvatske. Nikada nisam čuo da je nekom napravljena bilo kakva šteta - da mu je slomljena šoferšajbna, isečene sve četiri gume, izgrebao auto - što se Srbima u endehaziji redovno dešava.
Zašto po vama Hrvati i dalje ovoliko patološki mrze Srbe?
Autorska tema.
Ali je u tom "pasošu" pisalo da je državljanstvo hrvatsko, a ne jugoslavensko.Tako ste i vi nekad imali YU pasoš,a pjevali ustaške pjesme po Štutgartu s YU pasoš u džepu.
Evo sad će! Mora prvo otuć šajbu nekog auta. Tuđeg, naravno.Ima li neka slika incidenta; sigurno si uslikao?
Ko nama kriv što smo hapsili sami sebe ako neko u kafani naruči pesmu Marširala kralja Petra gardaTako ste i vi nekad imali YU pasoš,a pjevali ustaške pjesme po Štutgartu s YU pasoš u džepu.
Znači kraći period nego Hrvatska.Hrvatska nije postojala 890 godina.Istina je da Srbija nije postojala od 1459. do 1878. i od 1918. do 2006. godine.![]()
Ti si urođeni pesimist?A i da sada počnete trčati, ne možete nas stići![]()
Samo po pitanju vaše košarkeTi si urođeni pesimist?![]()
Pisalo je NDH?Ali je u tom "pasošu" pisalo da je državljanstvo hrvatsko, a ne jugoslavensko.![]()
Vozio sam sa svakakvim tablicama i tamo i ovamo i nikad nikakav incident.Evo sad će! Mora prvo otuć šajbu nekog auta. Tuđeg, naravno.![]()
Isti takvi su i stvorili Jugoslaviju.Zasto o navodnoj mrznji svih Hrvata prema Srbima pricaju oni koji mrze upravo te Hrvate?
...aaa...to je onaj čikica što je stalno nosio..crven fesić nano...karadža, čovjek crne masti .Naravno, veliki sledbenik Vukove reforme. Kao i Ljudevit Gaj.![]()
Srbija ne postoji ni sada, osim kao privatna gajba Velikog vođe.Znači kraći period nego Hrvatska.Hrvatska nije postojala 890 godina.![]()
Pa jest.I moj đed Partizan dobi 6 mjeseci robije što je zapjevo "ja sam Srbin živa vatra,ne bojim se 100 Hrvata".Ko nama kriv što smo hapsili sami sebe ako neko u kafani naruči pesmu Marširala kralja Petra garda![]()
A počeo si da imitiraš Tihog, nije ti to baš pametnoIstina je da Srbija nije postojala od 1459. do 1878. i od 1918. do 2006. godine.![]()
Misliš na Plen Ki Muna?Srbija ne postoji ni sada, osim kao privatna gajba Velikog vođe.
Znaš li ti išta? Nije postojalo jugoslavensko državljanstvo. Sva su državljanstva bila republička, a držanje republičkog državljanstva impliciralo je da se ima jugoslavensko. Toliko o "nepostojećim" republikama.Pisalo je NDH?![]()
Plenki je Mali sroljo, loša kopija Velikog vođe.Misliš na Plen Ki Muna?
Eto vidiš, svijet se mijenja...ti sada pjevaš te iste pjesmice sa HR putovnicom..Tako ste i vi nekad imali YU pasoš,a pjevali ustaške pjesme po Štutgartu s YU pasoš u džepu.
Pa kako je onda "izvršila agresiju" na Hrvatsku 1991. za šta i odštetu tražite?Istina je da Srbija nije postojala od 1459. do 1878. i od 1918. do 2006. godine.![]()