- Poruka
- 187.559
Ja bio više puta i ništa mi se nije desilo. Možda mrze rusofile.
Moj prijatelj je apolitičan
Tihi, da ste došli na tenku, ništa od ovoga se ne bi dogodilo.
- Svi bi se uplašili i razbježali
- Tenk nema šoferšajbu
Istina živa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bio više puta i ništa mi se nije desilo. Možda mrze rusofile.
Tihi, da ste došli na tenku, ništa od ovoga se ne bi dogodilo.
- Svi bi se uplašili i razbježali
- Tenk nema šoferšajbu
Ne znam, svake godine idem više puta i to sa BG tablicama, i imam samo pozitivna iskustva.Ne mislim da svi Hrvati mrze. Ali jedan dobar deo svakako da.
Ne treba ti 100 Hrvata da ti upropasti letovanje. Dovoljan je jedan.
Trojica genija su dosli kao kec na deset na sveopstu kroasansku mrznju ka pojmu Srbin. A ta mrznja nije od 1991-ve, datira od ranije, od 1941, pa od 1971, lepo se to krckalo decenijama, dzaba pojam "bratstvo i jedinstvo" koji je pokusao copavi Joza da naturi. Doduse nisu bas toliko mrzeli Srbe iz Novog Sada recimo kao Srbe iz Beograda a pogotovo Benkovca ili Knina ali su realno mrzeli sve nas. Danas nas tek mrze, posle 1991-95, posle svakodnevnih pumpanja protiv Srba i Srbije. No, to ne znaci da ce ti bas svako razbiti automobil sa BGD tablicama, nisu svi ljudi nasilni i osvetoljubivi, to ce uraditi pojedinci. Ali ne zvaravajmo se, tamo Srbe ne vole.Ako je toga bilo zahvalimo ovoj trojici genija na svojskom doprinosu.
![]()
![]()
.
Tako ti se čini, ja letujem ponekad u hrvatskoj, nigde niko mi nije ništa prebacio na srpske izraze, na srpski pasoš...Zašto po vama Hrvati i dalje ovoliko patološki mrze Srbe?
Autorska tema.
Ne znam, svake godine idem više puta i to sa BG tablicama, i imam samo pozitivna iskustva.
I ne samo ja, mnogo ljudi oko mene.
Tako ti se čini, ja letujem ponekad u hrvatskoj, nigde niko mi nije ništa prebacio na srpske izraze, na srpski pasoš...
Bio sam u dubrovniku na izložbi opsade dubrovnika, popričo sa ljudima tamo o ratu o miru, odem do zadra jer sam tamo kraće vreme bio na službi, najčešće sam ipak na makarskoj rivijeri
Nit me neko popreko gledao nit me neko provocirao.
Previše se bojiš hrvata i čini ti se da žele da te povrede
Keveti. A moze link da vidimo kako bacaju automobile sa ZG tablicama u more? Van neke sveopste tuce navijaca ZG vs ST kada razbijaju sve zivo, recimo dosao neki zagrebacki brajuska Tihonije sa prijateljem u Tribunj na izlet pa mu bacili maseratija u Jadran.I dan danas kola sa zagrebackim kolima znaju da zavrse u moru ili samo budu ostecena, zatim imamo rivalitet u trouglu Zadar-Sibenik-Split. Dalmatinci su vatrene prirode, bez namere da ih pravdam.
Mom prijatelju slomili šoferku
Šteta 1000+ evra jer je neka specijalna sa nekim mrežastim grejačima, auto je par godina star
Na današnji dan 1928 god. izvršen je atentat u Narodnoj skupštini u Beogradu. Puniša Račić sa pomagačima pucao je u hrvatske predstavnike pri čemu su ubijeni Basariček i Pavle Radić a ranjeni Granđa i Pernar.
Od posljedica ranjavanja preminuo je Stjepan Radić....ubojica nije kažnjen.Kasnije su ga streljali partizani.
Treba li još koji razlog.
Koliko nelogican treba da budes da skidanje felni (neko ce da ih preproda i kupi dop) i razbijanje sofersajbne (ciljana obest) poredis, da ne kazem nesto drugo.Meni skinuli felne na Novom Beogradu i jednom-dvaput izgrebali vrata, steta minimum 500-600 evrica. Mora da su Hrvati.![]()
kako su to partizani bili hitri da ubiju solunca heroja iz ww1 punišu račića ali su zato poštedjeli časnu iz jasenovca koja je bila prikazana u filmu dara iz jasenovca...navedena je umrla od starosti u YU sloveniji.Sad si nayebao, bratjuska Tihonije ce da te uzme na zub i polako-polako krcka. Drugi bi rekli dinsta.
Razbijalo se to neovisno o navijačima. Nije ugodno biti u Splitu s autom sa ZG tablicama, ali zadnjih godina oni to rade i nama po Zagrebu. Nekidan su negdje na obali jednoj obitelji iz Zagreba uništili auto i ukrali mali privjesak s Dinamovim grbom koji je visio iznad volana. Majka je preko društvenih mreža "zahvalila" huliganima što su njenoj djeci uništili ljetovanje. Rekla je i da je taj privjesak bio uspomena od njenog pokojnog oca.Keveti. A moze link da vidimo kako bacaju automobile sa ZG tablicama u more? Van neke sveopste tuce navijaca ZG vs ST kada razbijaju sve zivo, recimo dosao neki zagrenacki brajuska Tihonije sa prijateljem u Tribunj na izlet pa mu bacili maseratija u Jadran.
Rivalitet u trokutu dalmatinskih gradova u cemu? U sklopu tog "rivaliteta" ne razbijaju sofersajbne i bacaju kola u more. U Dalmaciji se zna da je Split Split a ostali su samo manje varosi iz kojih recimo ides u Split na skolovanje, u bolnicu ili na pijac.
Ja sad prije 20-ak dana kad sam išao u rodni kraj u Slavoniji sretnem dvoje Srba, mlađa žena i muškarac. Slučajno malo popričam s njima i vidim iz priče da idu raditi na Jadran. Vidim po govoru da nisu Krajišnici iliti Srbi iz HR već Srbijanci.Kako onda toliko Srba rade kao konobari na hrvatskom primorju?
Ne vjeruj svemu što vidiš na filmu. Film je u prvom redu fikcija kao i većina umjetničkih djela.kako su to partizani bili hitri da ubiju solunca heroja iz ww1 punišu račića ali su zato poštedjeli časnu iz jasenovca koja je bila prikazana u filmu dara iz jasenovca...navedena je umrla od starosti u YU sloveniji.
Mom prijatelju slomili šoferku
Šteta 1000+ evra jer je neka specijalna sa nekim mrežastim grejačima, auto je par godina star
jeste li prijavili miliciji
A i da ti neko pukao šoferku ti bi ćutao ovde ko p***a jer ti se ne uklapa u narativ.Ja sam sa BG tablicama i pre toga stranim prospartao od Prevlake do Umaga i nista se dramaticno nije desilo. Cesto bi ljudi prisli da pitaju sta ima novo u Beogradu i spominjali kako su ga cesto posecivali ili ga i dalje posecuju i da je sjajan grad.
Gosn @Simo Dubajić je odabrao taj nik samo iz razloga što je pravi S. Dubajić ubio puno ustaša na zidanom mostu i u Blajburgu, tako je rekao.simo dubajić je srpski izdajnik...ratovao je protiv srba i doveo puškom 45. na vlast hrvata...
inače jedini narod kojeg su ikada pobjedili hrvati u suvremenoj istoriji jesu srbi...pomalo ponižavajuće za nebeski narod i pobjednike u ww1 i ww2
Nedavno na FB grupi zavičajog društva mog sela jedan član (Srbin kao i svi tu) postao reklamu da se traži posao konobara na Visu sa platom 1800 evra itd, ako je neko zainteresovan.Losi su mi oni pobednici. Placaju srpske sezonce suvim zlatom, finansiraju nikad jaceg tigra Evrope.![]()
znaci mutna posla cim nije hteo da ode u miliciju....Nije hteo da prijavljuje jer zna da hrvatska država štiti takve
Kaže rođeni stric mu je živeo u Splitu do smrti, tamo bio vojno lice pa zna sa kim ima posla.