goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Svako vidi ono što njemu odgovaraПА јесам ја некад тврдио да су мушкарци и медведи равноправни?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svako vidi ono što njemu odgovaraПА јесам ја некад тврдио да су мушкарци и медведи равноправни?

Možda bismo i radili da smo imali dve sekire...

Misliš da nema žena mašinskih inženjera?
Tema i argumenti suIh bre, nepripremljen ulazis u podelu poslova![]()

Па како можемо да имамо иста законска права ако ти не можеш да радиш у подморници, а ја не могу да родим дете...Bogami, izgleda da ni srpski ne znam....
Kako su mene ucili u osnovnoj skoli, to o cemu ti pricas je jednakost...nismo jednaki...nismo klonovi, nemamo iste sposobnosti. Tacka.
Ravnopravnost se ogleda u tome da imamo ista ljudska i zakonska prava bez obzira na to sto nismo jednaki...
Е онда кад ти се пробуши гума на путу, немој да сам те видео да прихватиш помоћ од неког мушкарца...
А ја признајем да нисмо равноправни јер је мени штрикање јако компликовано и мислим да бих добио неурозе од њега...

Sada me podseti na nešto čemu sam lično prisustvovao.АМ има жена машинских инжењера, али ако би требало на колима проверити регулацију центрифуалним регулатором, па евентуално нешто заменити, или проверити да ли функционише вакумски регулатор, а пре тога узупчити и подесити угао без оптерећења, е то би већ била мисаона именица за жене...
Или ми препоручи неког доброг аутомеханичара-жену...
АМ има жена машинских инжењера, али ако би требало на колима проверити регулацију центрифуалним регулатором, па евентуално нешто заменити, или проверити да ли функционише вакумски регулатор, а пре тога узупчити и подесити угао без оптерећења, е то би већ била мисаона именица за жене...
Или ми препоручи неког доброг аутомеханичара-жену...

Što ja? Valjda ona?Ih bre, nepripremljen ulazis u podelu poslova![]()
Па како можемо да имамо иста законска права ако ти не можеш да радиш у подморници, а ја не могу да родим дете...
Šta da ti kažem, staviti rezervni točak nije tolika mudrost, k'o što već rekoh.
A za nešto ozbiljnije tu je amsj.
Vaša generacija alfa mehaničara-spasilaca na drumu leluja ka zaboravu....
Zasto ne bi bila ista...?

Što ja? Valjda ona?

Па како смо исти пред законом ако је тим истим законом предвиђено да нпр. капетан од белу ладју мора да буде мушког пола, и то стоји у условима конкурса...
Neki su i šarmantni

Ма какви, због психофизичке конституције за жене није предвиђен рад у подморницама, а не могу да буду ни капетани бродова... Мислим да код нас не могу да раде ни у рудницима...Došli smo i do Bele lađe
Nego mislim da žene mogu da rade u podmornicama
Ма какви, због психофизичке конституције за жене није предвиђен рад у подморницама, а не могу да буду ни капетани бродова... Мислим да код нас не могу да раде ни у рудницима...
Ovaj...
Mogu da izguglam, ali... Šta je to benč pres? A šta je mrtvo dizanje?
I ovaj, kakve veze sa ravnopravnošću polova imaju principi regulacije ugla pretpaljenja kod benzinskih motora?????
Ne znam, moram li da odem do WC-a i hitno proverim da li sam zaista muško pošto nemam pojma o čemu kolega priča????
A što se kuhinje tiče... Jedna priča iz mog prvog braka.
Grejali smo se na drva, a i koristili smo taj isti smederevac za spremanje klope. Rekao sam svojoj tadašnjoj ženi da pristavi pasulj dok ja odem da nacepam drva. A ona će na to:
- Eh, šta ti izigravaš gazdu? Ti meni naređuješ da spremam ručak, a ti ideš da se zabavljaš sa drvima. Zar ne treba sve zajedno da radimo?
- Pa dobro... Hajde ja ću da pristavim pasulj, a ti idi pa se zabavi sa drvima...
I ona zaista ode. Kada sam sve sredio oko pasulja i ostavio ga da se "krčka" (oko pola sata) obratim pažnju da ne čujem sekiru i baš sam se uplašio da nije slučajno odletela neka cepanica i drmnula je u glavu ili ko zna šta je, počeo sam da psujem sebe što sam joj uopšte dozvolio da cepa drva, i pojurim prema šupi. Kad tamo, moja žena zabila sekiru u panj i pola sata je pokušavala da je iščupa kupajući se u znoju...

Може и обрнуто, дај ти мени неки пример жене капетана брода, жеен на подморници, или жене рудара.Kao sto rekoh, daj link tih zakona da vidimo i mi .....il zauvek cuti.
Може и обрнуто, дај ти мени неки пример жене капетана брода, жеен на подморници, или жене рудара.

Теби очигледно није познато да се чим је трудница старија од 35 год обавезно ради испитивање плодове воде да би се утврдило да дете случајно нема Даунов синдром, тј. да није монголоидно.
Ак оје мушкарац старији, а жена млада (што је мени бзвз у сваком случају), такви тестови се не раде.
Зато нам тако и иде, зато и пропадамо као нација, јер жена, уместо да буде стуб породице лечи комплексе које су јој набили рушитељи свих моралних и друштвених вредности...
Зависи шта је за тебе подређеност..