Стари пароброд
Iskusan
- Poruka
- 5.632
Идемо у рат да се бијете!Ne ,viste određeni za prve borbene redove,vi ste otpisani![]()
Неки ћете да погинете, ал неки ћемо и да се вратимо!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Идемо у рат да се бијете!Ne ,viste određeni za prve borbene redove,vi ste otpisani![]()
Nije strogo pov nego internoKao sto sam napisao ratni raspored je strogo poverljivo i nije za temu na forumu.
Može neko da napiše gde je služio i koji VES ima.Ostalo neprijatelj vreba
Ti kao bivši pripadnik vojske to bi trebao da znaš.
Svako ko je odslužio vojsku ,trebalo bi pri povratku da dobije ratni raspored.
E sad sto vojni odseci rade kako rade ima propusta.
U Njemackoj ili gdje god da jesi ? Nakon sta si uteko
Nemam vojni raspored i odbio bi da me pozovu
Frederick je izdajnik, znala sam![]()
I placenik![]()
Nije strogo pov nego interno
I to sto je tajna je naziv jedinice i lokacija, a ne generalan raspored.
Slabo baratas sa tim interno
****Ajmo forumaši, ovi malo stariji koji su služili vojsku, gde vam je ratni raspored?**""
Pogrešno napisano...
I ko se upecakaže selo iza Barajeva,a na nekoj od prethodnih tema neko je pitao gde ste služili vojsku koji ste rod bili...itd....
I neko ko prati ,a prati se sve ,poveze sve to....![]()
Nemoj sad da se vadišNe budi paranoja
Edit: okej, trebalo je da napisem "šta vam je ratni raspored", ako cemo da detaljisemo, ali mislim da je svako dovoljno pismen da ukapira da se ne ocekuje detaljan izvestaj![]()
A mozda se i ocekuje, mmm?![]()
Strani špijun?Ajmo forumaši, ovi malo stariji koji su služili vojsku, gde vam je ratni raspored?
Autorska, ako nije za ovaj ptf, izvinjavam se, premestite u adekvatni.
Nemoj sad da se vadiš
Evidentiran si....pa kad budeš dolazio u Srbiju nemoj da se osvrceš
Inače vojni rezervista si do 60 godine
Opet grešiš i mešaš.....Ja do 60, obicni vojnici i neki podoficiri do 50-te, a visi oficiri (od majora pa na gore) do 65-te.
Ne gresimOpet grešiš i mešaš.....
Podoficiri idu penziju sa 53 godine života ili 45 staža,oficiri duže zbog akademije 4 god
A koliko su u rezervnom sastavu nemam pojma ...civili koji su rezervisti do 60 god.tako kaže zakon.
Kalimero.... možda to bilo ranije sad je promenjeno....
Kalimero.... možda to bilo ranije sad je promenjeno....
Izdrži, legendoKako bre sad 60? A neku stranicu ranije me obradovaste sa 55.
Ej, živote, lutalico. Zar još 5 i kusur godina se zlopatim i čekam da me pozovu. A zna se da jedan poziv menja sve
Vrlo mali broj ljudi je dobilo ratni raspored.Vecina spadaju u "opstu rezervu" koja se salje po potrebiAjmo forumaši, ovi malo stariji koji su služili vojsku, gde vam je ratni raspored?
Autorska, ako nije za ovaj ptf, izvinjavam se, premestite u adekvatni.