Ратко Младић је био жртва као дете у усташком логору

Обзиром на тешко здравствено стање Генерала да ли треба да иде у Хаг

• Да ,Европа нема алтернативу

• Не,треба да остане у Србији

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Правно мора да се узме у обзир његово здравствено стање које је нарушено .Болесном ,непокретном човеку који не може да говори ,који не може ни да се саслуша не може баш тако да се суди.Њему је потребна лекарска нега у Србији или Русији што би било још боље да би могао да започне одбрану

i Andrija Artukovic je bio star i nepokretan pa ga sudili,sta sad??

Не можеш да поредиш те две ствари Ратко Младић је бранио свој народ и сам био жртва нациста .Осим тога Ратко Младић не може ни да пише јер му је десна рука одузета .Говримо о човеку тотално нарушеног здравља .човеку који не може да се брани нити говори .Болесном човеку којем је потребна лекарска нега и који после свега што је прошао неће дуго .

Šta lupaš da ne može da govori, kad fino piše u linku da govori i da je svjestan svega?

Ako može trkeljati da ne priznaje haški sud, može i da stane pred njega. :lol:

Част војника се губи на бојном пољу он је није изгубио .Ратко Младић је био частан човек који је спасио хиљаде муслиманске деце и жена из Сребренице

А борио се против терориста зар је то злочин

АКО ЈЕ ЗЛОЧИН БРАНИТИ СВОЈ НАРОД И ЗЕМЉУ ОНДА ПОШАЉИТЕ И МЕНЕ У ХАГ

Od koga ih je spasio? Od samoga sebe? :lol:

Ratko Mladić je bio i ostao psihopat, što samo po sebi nije ništa neobično jer u svijetu takvih ima koliko voliš. Veće zlo su ovakvi poput tebe koji opravdavaju njegova nedjela. Bez vas ni mentalni bolesnici Karadžić, Milošević i Mladić ne bi bili mogući.

Ja vidim da si ti ovde najbolesniji i pod hitno se obrati nekom neuropsihijatru ako i on moze da ti pomogne bedo jedna!Kojoj naciji ti pripadas kad pljujes po svemu Srpskom a zivis u istoj.Mozda su te kinjili u kuci pa si frustriran i bolestan a nemas gde da lecis svoje nedostatke,te si nasao ovako virtuelno jer samo tako i imas nesto medju nogama ili samo mislis da imas.

Како да се брани човек који не може да говори нити користи руку или то уопште није битно?

Ова тема је питање правде и молим вас не бришите је ,свако има право на одбрану ,на саслушање али како да то уради човек који није у стању да се брани ,који је скоро непокретан ,болестан и не може да говори.

Kao prvo i prvo:
Sta svaki drzavljanin ocekuje od svoje drzave?Zastitu!
Da li nasa drzava ikoga stiti?NE!
Zasto ljudi trce da uzmu americki ili nemacki pasos,tj drzavljanstvo?Zato sto te drzave svoje gradjane stite da se nalaze bilo gde na Planeti!(koja je to organizacija bila da se izJapana evakuise svaki Nemac)
Zato nije uopste bitno,da li je Mladic dobar ili los,njemu treba ako je kriv da se sudi ovde!Ne samo njemu,nego bilo kom gradjaninu ove drzave!
Da je proglasen za heroja,da li bi mu spomenik pravili kod nas ili u EU?Da je npr bio naucnik i otkrio lek za lecenje npr SIDE?
Drzava,kao i roditelj koji ima i dobro i problematicno dete,ne sme okretati ledja svojim drzavljanima!

Poslednja izmena:
Ja ne razumem one koji govore da Mladic zaluzio ici u Hag. Nema razlike u ovom slucaju da li je covek kriv ili nije. Stvar je u tome da Hag nema prava da bude "car nad carevima". Kako se moze da predaje ciju god sudbinu u ruke neke spoljne organizacije cija legitimnost se drze na vojnoj sili zapadnih zemalja i koja je iz toga razloga prisvojila pravo na sudjenje i optuzivanje? Nisam cuo da u Hagu ima bosanskih, hrvatskih, albanskih zlocinaca. Kako se moze zbog toga reci da neko ZASLUZIO da ide u Hag, kao da Hag je neka organizacija koja vrse pravicnost. Ja ovo ne razumem.
Haski tribunal je ona organizaja, koju samu treba da sudi. I ne samo onu jedinu.

Jel istina da mu je zena rodom iz Makedonije????????

Јесте и она је била жртва нациста убили су јој и оца и мајку

nije:

"Ожењен је Босом, девојачко Једић, сирочетом из Херцеговине, коју је упознао на службовању у Македонији, где је радила као секретар књиговођа у Медицинском педагошком саветовалишту у Скопљу и са којом се венчао лета 1966."

Sto ovi asfaltski misevi imaju da kazu o Mladicu,kad je bio u ratu pisali su u gace i onda oni odjednom znaju da je pobio toliko muslimana,da je ovo,da je ono,te da mi Srbi UVEK ponavljam UVEK moramo prvi da istupimo ka "pomirenju" a ostali ce nas podjebavati iza i sa strane.....
Ljudi da li ste videli mozda ovoliku pompu i slavlje kad je Gotovina polazio u Hag?
Da li ste videli kako se hrvatski narod ponasao kad su culi za presudu?
Da li ste culi kako su istupili hrvatski zvanicnici braneci generala koji im je stvorio drzavu?A nasi zvanicnici udri pljuj,jos ga onaj muselim podhebava kaze bled je jer nije izlazio napolje,krio se.....i mi na sve to aminujemo ubedjeni da cim ratko bude deportovan u Srbiji preko noci dolazi do preokreta.....
Sto nasa drzava ne raguje po pitanju sramnih presuda Oricu i Ganicu koji nije ni stigao tamo?
Jos kaze Oric BiH armija nikada nije cinila genocid to je bila otvorena borba i srbi su imali naoruzanje,znaci ako mi dodje u kucu i ja uzmem kuhinjski noz i on me rokne to nece biti genocid jer sam imao oruzje???!!!!
Pljujemo po sopstvenim zrtvama,a tudje zalimo......
Ok treba mozda da se sudi ali da sudjenje bude pravedno,a ne ovako nijedan siptar nijedan musliman nije dobio presudu svi nevini i oslobodjeni iako su pozivali na verski obracun........u svemu se vide srpski zlocini a kako to samo srbi ubijali kad je procenat srpskog zivlja drasticno opao nakon rata u BiH?

p.s. interesantna stvar je da je temu pocela crvena,pa da njoj odgovorim:
prijatno sam iznenadjen vasim podrzavanjem srpskih nacionalista,ali mi nije jasno kako to mislite da covek ima prava da se brani,vi ste bili najpoznatiji po tome da be zikakvih prava preki sud prereze i to na smrtnu kaznu.....kako to odjednom liberalizam,demokratija,sloboda?????
Sto ga ne bi cepnuli prekim sudom i da dodje Oric npr. ispred haskog tribunala da mu presudi???????dosta protivurecnosti,ne?

Оно што се мало зна о Генералу Младићу јесте да је као дете провео време у усташком логору одакле је спашен .

Он није способан да се брани нити треба да иде у Хашки трибунал у оваквом стању .Човек је непокретан ,болестан не може да говори ,да користи руку

Како да се брани?

pa,ni on nije imao milosti za takve iste...na kraju se sve vraća...

Није Ратко Младић националиста него патриота

ratko mladic je srpski heroj koji je stao na celo odbrane srpskog naroda zapadno od drine....da nije bilo ljudi kao Ratko svi bi mi zapadni srbi bili pod zemljom ili baceni u drinu.......................narod je 1941 bio naivan pa je poklan ali hvala bogu 1991 je tu sa nama bio heroj Ratko koji je predvodio odbranu

Sto ovi asfaltski misevi imaju da kazu o Mladicu,kad je bio u ratu pisali su u gace i onda oni odjednom znaju da je pobio toliko muslimana,da je ovo,da je ono,te da mi Srbi UVEK ponavljam UVEK moramo prvi da istupimo ka "pomirenju" a ostali ce nas podjebavati iza i sa strane.....
Ljudi da li ste videli mozda ovoliku pompu i slavlje kad je Gotovina polazio u Hag?
Da li ste videli kako se hrvatski narod ponasao kad su culi za presudu?
Da li ste culi kako su istupili hrvatski zvanicnici braneci generala koji im je stvorio drzavu?A nasi zvanicnici udri pljuj,jos ga onaj muselim podhebava kaze bled je jer nije izlazio napolje,krio se.....i mi na sve to aminujemo ubedjeni da cim ratko bude deportovan u Srbiji preko noci dolazi do preokreta.....
Sto nasa drzava ne raguje po pitanju sramnih presuda Oricu i Ganicu koji nije ni stigao tamo?
Jos kaze Oric BiH armija nikada nije cinila genocid to je bila otvorena borba i srbi su imali naoruzanje,znaci ako mi dodje u kucu i ja uzmem kuhinjski noz i on me rokne to nece biti genocid jer sam imao oruzje???!!!!
Pljujemo po sopstvenim zrtvama,a tudje zalimo......
Ok treba mozda da se sudi ali da sudjenje bude pravedno,a ne ovako nijedan siptar nijedan musliman nije dobio presudu svi nevini i oslobodjeni iako su pozivali na verski obracun........u svemu se vide srpski zlocini a kako to samo srbi ubijali kad je procenat srpskog zivlja drasticno opao nakon rata u BiH?

p.s. interesantna stvar je da je temu pocela crvena,pa da njoj odgovorim:
prijatno sam iznenadjen vasim podrzavanjem srpskih nacionalista,ali mi nije jasno kako to mislite da covek ima prava da se brani,vi ste bili najpoznatiji po tome da be zikakvih prava preki sud prereze i to na smrtnu kaznu.....kako to odjednom liberalizam,demokratija,sloboda?????
Sto ga ne bi cepnuli prekim sudom i da dodje Oric npr. ispred haskog tribunala da mu presudi???????dosta protivurecnosti,ne?

Адмирале, ја све више мислим да је велика већина заслужила ту смртну казну. Видиш ли шта оно ђубре Аца Гица изјављује?

Како да се брани човек који не може да говори нити користи руку или то уопште није битно?

Ова тема је питање правде и молим вас не бришите је ,свако има право на одбрану ,на саслушање али како да то уради човек који није у стању да се брани ,који је скоро непокретан ,болестан и не може да говори.

Pa ti bi trebala barem biti protiv fasšista :kafa:

Ja vidim da si ti ovde najbolesniji i pod hitno se obrati nekom neuropsihijatru ako i on moze da ti pomogne bedo jedna!Kojoj naciji ti pripadas kad pljujes po svemu Srpskom a zivis u istoj.Mozda su te kinjili u kuci pa si frustriran i bolestan a nemas gde da lecis svoje nedostatke,te si nasao ovako virtuelno jer samo tako i imas nesto medju nogama ili samo mislis da imas.

Čak i da je sve tako kao što pišeš, ja nikada neću postati masovni zločinac, za razliku od tvog heroja niti ću ikad opravdavati zločince i njihove zločine kao što to činiš ti. Nikada nisam niti ću pljuvati po svemu srpskom (pridjevi se btw. pišu malim slovom), a bogami ni po bošnjačkom, hrvatskom ili bilo čijem. Trice i kučine kao što je nacija, mene ne zanimaju. Takve stvari su i dovele do toga da ratni zločinci imaju tako široku bazu obožavatelja.
Pa ako sam zbog svega toga bolestan, a ti i kompanija mladićevaca normalni, hvala lijepa, u vašem društvu meni zaista nema mjesta. Jedino me veseli vaš nemoćni bijes.

Када је реч о српским жртвама треба рећи да је коначни списак жртава у том крају 3262 имена од којих је 860 страдалих било из редова војске и полиције а 2382 су били цивили, дакле старци, жене и нарочито деца. Тај број је неупоредиво већи него што су бројке које муслимани могу доказати.
У време ослобађања Сребренице јула 1995. је високи комесар УН за људска права Хенри Виланд рекао да је са својих пет помоћника интервјуисао велики број муслиманских избеглица из Сребренице.

Он је том приликом за „Дејли телеграф“ изјавио да нису пронашли никога ко је својим очима видео злочин који су починили Срби. Касније је утврђено да је велики број муслиманских војника страдао када је под оружјем покушао да се пробије од Сребренице према Тузли. Било је између 12.-15.000 људи који су покушали да превале тих 60 км. Као такви били су легитимни војни циљ, а највећи број је страдао тако што је наилазио на заседе војске Републике Српске. Отуда се појављују само мушкарци у најбољим годинама. За стрељање преко 400 лица, Хашки трибунал никада није покренуо озбиљну истрагу, тако да се и дан данас не зна ко се крије иза наручиоца. Једини који је оптужен и осуђен за тај злочин је Дражен Ердемовић, Хрват из околине Тузле.

Back