Sto ovi asfaltski misevi imaju da kazu o Mladicu,kad je bio u ratu pisali su u gace i onda oni odjednom znaju da je pobio toliko muslimana,da je ovo,da je ono,te da mi Srbi UVEK ponavljam UVEK moramo prvi da istupimo ka "pomirenju" a ostali ce nas podjebavati iza i sa strane.....
Ljudi da li ste videli mozda ovoliku pompu i slavlje kad je Gotovina polazio u Hag?
Da li ste videli kako se hrvatski narod ponasao kad su culi za presudu?
Da li ste culi kako su istupili hrvatski zvanicnici braneci generala koji im je stvorio drzavu?A nasi zvanicnici udri pljuj,jos ga onaj muselim podhebava kaze bled je jer nije izlazio napolje,krio se.....i mi na sve to aminujemo ubedjeni da cim ratko bude deportovan u Srbiji preko noci dolazi do preokreta.....
Sto nasa drzava ne raguje po pitanju sramnih presuda Oricu i Ganicu koji nije ni stigao tamo?
Jos kaze Oric BiH armija nikada nije cinila genocid to je bila otvorena borba i srbi su imali naoruzanje,znaci ako mi dodje u kucu i ja uzmem kuhinjski noz i on me rokne to nece biti genocid jer sam imao oruzje???!!!!
Pljujemo po sopstvenim zrtvama,a tudje zalimo......
Ok treba mozda da se sudi ali da sudjenje bude pravedno,a ne ovako nijedan siptar nijedan musliman nije dobio presudu svi nevini i oslobodjeni iako su pozivali na verski obracun........u svemu se vide srpski zlocini a kako to samo srbi ubijali kad je procenat srpskog zivlja drasticno opao nakon rata u BiH?
p.s. interesantna stvar je da je temu pocela crvena,pa da njoj odgovorim:
prijatno sam iznenadjen vasim podrzavanjem srpskih nacionalista,ali mi nije jasno kako to mislite da covek ima prava da se brani,vi ste bili najpoznatiji po tome da be zikakvih prava preki sud prereze i to na smrtnu kaznu.....kako to odjednom liberalizam,demokratija,sloboda?????
Sto ga ne bi cepnuli prekim sudom i da dodje Oric npr. ispred haskog tribunala da mu presudi???????dosta protivurecnosti,ne?