Ратко Младић је био жртва као дете у усташком логору

Обзиром на тешко здравствено стање Генерала да ли треба да иде у Хаг

• Да ,Европа нема алтернативу

• Не,треба да остане у Србији

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Svejedno,mora da mu se sudi...

Правно мора да се узме у обзир његово здравствено стање које је нарушено .Болесном ,непокретном човеку који не може да говори ,који не може ни да се саслуша не може баш тако да се суди.Њему је потребна лекарска нега у Србији или Русији што би било још боље да би могао да започне одбрану

Јест вала данас ако браниш свој народ и своју земљу награда коју добијеш је ХАГ!

Nema u Srebrnici nikakve odbrane svog naroda,jednostavno nije smeo to da uradi...pravi srpski general to nikada ne bi uradio,al' Ratko bese komunisticki general...

Na kojem sudu?
Tužitelj i sudac je bio Ratko Mladić.

Uzet će mu u Hagu u obzir sve olakotne okolnosti.

Blago srpskom narodu što ima nekoga poput tebe.

Не можеш невиног човека да оптужујеш за злочин за који правно није осуђен ,нити је доказано ,нити му је суђено.

Оно што сада имамо јесте ухапшени деда тешког нарушеног здравља који не може да говори нити да се брани .Правно ,по пропису пре него се неко испоручи у ебени казамат мора да се докаже да нема здравствених проблема који су ризични за његов живот.

Ратко Младић није у стању да иде у Хаг и да се брани јер му је здравствено стање ризично по живот

Nema u Srebrnici nikakve odbrane svog naroda,jednostavno nije smeo to da uradi...pravi srpski general to nikada ne bi uradio,al' Ratko bese komunisticki general...

Није ништа доказано и престани да шириш дезиформације мисли главом а не телевизором

Част војника се губи на бојном пољу он је није изгубио .Ратко Младић је био частан човек који је спасио хиљаде муслиманске деце и жена из Сребренице

А борио се против терориста зар је то злочин

АКО ЈЕ ЗЛОЧИН БРАНИТИ СВОЈ НАРОД И ЗЕМЉУ ОНДА ПОШАЉИТЕ И МЕНЕ У ХАГ

Ratko Mladić je bio i ostao psihopat, što samo po sebi nije ništa neobično jer u svijetu takvih ima koliko voliš. Veće zlo su ovakvi poput tebe koji opravdavaju njegova nedjela. Bez vas ni mentalni bolesnici Karadžić, Milošević i Mladić ne bi bili mogući.

Ratko Mladić je bio i ostao psihopat, što samo po sebi nije ništa neobično jer u svijetu takvih ima koliko voliš. Veće zlo su ovakvi poput tebe koji opravdavaju njegova nedjela. Bez vas ni mentalni bolesnici Karadžić, Milošević i Mladić ne bi bili mogući.

Ја водим нормалну дискусију и престани да вређаш јер ја тебе бе вређам.Хвала!

Није ништа доказано и престани да шириш дезиформације мисли главом а не телевизором

Pa da,koji ces bolji dokaz kada na pitanje svog saborca sta ce sa tolikim narodom-Ratko pokaze rukom otkos,u smislu da ce ih sve pobiti...i taj Ratkov saborac svedoci o tome...

Не можеш невиног човека да оптужујеш за злочин за који правно није осуђен ,нити је доказано ,нити му је суђено.

Kako ne? Najprije ga se optuži pa onda ide suđenje, dokazi, bla, bla i 'aps...ako doživi.

Оно што сада имамо јесте ухапшени деда тешког нарушеног здравља који не може да говори нити да се брани .Правно ,по пропису пре него се неко испоручи у ебени казамат мора да се докаже да нема здравствених проблема који су ризични за његов живот.

Ратко Младић није у стању да иде у Хаг и да се брани јер му је здравствено стање ризично по живот

Ko ga 'ebe! Pomozi mu ti, ako ne može sam.

Pa da,koji ces bolji dokaz kada na pitanje svog saborca sta ce sa tolikim narodom-Ratko pokaze rukom otkos,u smislu da ce ih sve pobiti...i taj Ratkov saborac svedoci o tome...

У" смислу " јел ти то познајеш језик говора руке?

Ратко Младић је спасио 20 000 жена и деце из Сребренице лично !

Ti vrijeđaš zdrav razum. Malo li je?

Ја само изнаносим правне чињенице у Хаг не може да се пошаље особа са нарушеним здрављем ризичним по живот.

Ако се Генерал пошаље у оваквом стању у Хаг ,онда је Србија далеко од правне државе

Оно што се мало зна о Генералу Младићу јесте да је као дете провео време у усташком логору одакле је спашен .

Он није способан да се брани нити треба да иде у Хашки трибунал у оваквом стању .Човек је непокретан ,болестан не може да говори ,да користи руку

Како да се брани?

on je u napred osudjen ...

nisam znala da je bio u logoru, stvarno mi je zao .... tuga, onaj zlocinac u Sa uziva kucu u centru kao heroj, Nasera slave, Gotovini izlepise plakate podrske po celoj Cro, samo mi kao zadnja pseta ubijamo one koji se zrtvovali za obican narod, koji jesu spasili zivote u vremenu bezumlja ...

Ја само изнаносим правне чињенице у Хаг не може да се пошаље особа са нарушеним здрављем ризичним по живот.

Ако се Генерал пошаље у оваквом стању у Хаг ,онда је Србија далеко од правне државе

Dušo moja, ne bi ti prepoznala pravne činjenice ni da te udare posred čela.

on je u napred osudjen ...

nisam znala da je bio u logoru, stvarno mi je zao .... tuga, onaj zlocinac u Sa uziva kucu u centru kao heroj, Nasera slave, Gotovini izlepise plakate podrske po celoj Cro, samo mi kao zadnja pseta ubijamo one koji se zrtvovali za obican narod, koji jesu spasili zivote u vremenu bezumlja ...

Ama jok, nije Mladić bez zaštite pored ovoliko vas.

Dušo moja, ne bi ti prepoznala pravne činjenice ni da te udare posred čela.

Право је право и мора да се поштује ,злочин је човека који је на смрти послати у казамат .Постоје јасни и прецизни првни засписи

Човек који је у тешком здравственом стању ,ризичном поживот не може да се испоручи Хашком трибуналу.

То је једно од правила али очигледно да АКО буде прекршено ,Србија није правна држава

Право је право и мора да се поштује ,злочин је човека који је на смрти послати у казамат .Постоје јасни и прецизни првни засписи

Човек који је у тешком здравственом стању ,ризичном поживот не може да се испоручи Хашком трибуналу.

Hajde, šta si se uskokodakala oko dede? I šta se junačka *ičketina nije predala dok još nije dobio fleku na mozgu?

То је једно од правила али очигледно да АКО буде прекршено ,Србија није правна држава

Pa kad je uopće bila? Pravo odavno ne stanuje u Srbiji.

Опа сада смо мало и сепаратиста Зрењанин није Србија јел?

Znaš da si mi simpatična, ovako zajapurena, a vjerujem da si i plavuša (načisto ih obožavam). Jedino ti zamjeram neprirodnu ljubav prema dedi Mladiću.
Za Zrenjanin ti ne znam jer kako vidiš, ode sve u mp3.

Оно што се мало зна о Генералу Младићу јесте да је као дете провео време у усташком логору одакле је спашен .

Cini se da i ti malo znas. Video koji si prilozila nije nikakav validan dokaz. Snimci su preuzeti sa sajta : http://www.jasenovac-info.com i svako moze da na slican nacin postavi sta zeli na YouTubu.

Данас је поново у логору нема право на лекара како каже његов адвокат ,стар је
скоро непокретан ,не може да се брани нити говори .
Његово здравствено стање је скроз нарушено ,ево линка..
http://www.kurir-info.rs/crna-hroni...sanje-mladic-nije-u-stanju-da-prica-92589.php
Он није способан да се брани нити треба да иде у Хашки трибунал у оваквом стању .Човек је непокретан ,болестан не може да говори ,да користи руку
Како да се брани?
Sama si replicirala jednom od korisnika da "misli glavom a ne televizorom". Po toj logici, ti "mislis novinama". Kako mozes da ubedjujes druge, kada su ti jedini argumenti saznanja iz zute stampe i video klipova? Iste vesti na svim kanalima, cak i na inostranim. Resavska prepisivacka skola po direktivi - svi lupaju iste drambolje, dovode raznorazne "eksperte" i filozofe, analiticare i kriticare, vade neke foto robote iz Hada, i gle cuda: bas im se od ta 4 dopao onaj na slici bez kose!!! Takvog i "nadjose". Identican.
Ovde u zgradi kada prdnes u podrumu cuju te u potkrovlju, a o selu da i ne govorim. Niko ga nije video, cuo, pricao sa njim. Pa da..bolestan je, eto vec vise godina. Nikome ni sumnjivo da bude sto se kapija drzi zamandaljena toliko vremena. Cak ni lekar da ga poseti. Ispitivase mu celu rodbinu, prijatelje, komsije, jurcase po vasceloj Srbiji ALI zaboravise na tog rodjaka sa 4 kuce !
I tako nepoznatog i nevidljivog coveka neko prijavio ! Al' ne lezi vraze...on ne zna nista, ne moze nista itd, itd...Lepo skockan scenario za narodne mase i ostalu siru javnost.
Ko je zapravo taj covek? To niko od nas sa sigurnoscu ne moze da kaze. A razloga moze biti mnogo.

Lako. Isto kao i pogubljeni Bošnjaci u Srebrenici...
Evo sada ide na prvom programu film o Mladicu...ako je sve ono zaista uradio-zasluzio je da ide u Hag...
Sa kakvim argumenatima raspolazete kada govorite o tome? Jeste li licno bili tamo prisutni, ili vam je rekao Mika i Zika preko tetke Merime? Mozda "autenticni sminci" sa raznih televizija, Twittera, YouTuba i drugih nedirigovanih i necenzurisanih medija? Ili ste licno bili pored Mladica i sve videli ? Ako jeste onda mora da ste svedoci (u tom slucaju mozete traziti zastitu svedoka) i onoga sta se desavalo na drugoj strani ? A da jeste, ne bi o tome ni pricali . Ne ucestvuje, ne donosi odluke i ne strada samo jedna strana . Ko je koga, kako, zbog cega, kada....takve i mnoge druge stvari se nikada ne saznaju. Istorija je to potvrdila mnogo puta.
Zato batalite tu pljuvacinu na R. Mladica . Ni vi ni bilo ko nije kompetentan da sudi i presudjuje, a ponajmanje "posmatraci", bilo ispred televizora, kompjutera, iza zavesa ili iz fotelja. A o onima sa velikim kesama i interesima da i ne govorim.

Back