Ратко Младић је био жртва као дете у усташком логору

Обзиром на тешко здравствено стање Генерала да ли треба да иде у Хаг

• Да ,Европа нема алтернативу

• Не,треба да остане у Србији

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa,ni on nije imao milosti za takve iste...na kraju se sve vraća...

Какаве исте?

Он је децу и жене спасао из Сребренице ником длака са главе није фалила,то што се борио против тероризма је друга ствар .Мислим не заборавимо да је Алија био Хитлеров официр и припадник Ханџар дивизије која је клала српски народ

Адмирале, ја све више мислим да је велика већина заслужила ту смртну казну. Видиш ли шта оно ђубре Аца Гица изјављује?

A tog plastikanta mi ne pominji.......izgubio dusu,ne zna jezik,pojma nema ko je bio Ratko,pojma nema za kog se borio JVuO,pojma nema koga sada podrzava,jedva zna ko su mu preci.........ipak da se on vrati tamo odakle su nam ga poslali.......mada generalno splet istorijskih okolnosti je bio takav da su Karadjordjevici vise negovali jugoslovnestvo nego srpstvo,ali svejedno to ne umanjuje nebulozu koju je odvalio ovaj kreten pri tom noseci u ruci zastavu Srbije

Правно мора да се узме у обзир његово здравствено стање које је нарушено .Болесном ,непокретном човеку који не може да говори ,који не може ни да се саслуша не може баш тако да се суди.Њему је потребна лекарска нега у Србији или Русији што би било још боље да би могао да започне одбрану

Pa i Seselj nije bas zdrav , a eto ode dobrovoljno u Hag.

Mogao je i on ( Mladic) dok je jos bio zdrav. Tako se i ne bi dogodilo da se dva decaka ( vojnika) na strazi ubiju jer su ga videli.

Stoka jedna , kukavica .. Gde mu je oficirska cast?

I stvarno me dve suze guse sto nije vise debeo i zdrav.

Када је реч о српским жртвама треба рећи да је коначни списак жртава у том крају 3262 имена од којих је 860 страдалих било из редова војске и полиције а 2382 су били цивили, дакле старци, жене и нарочито деца. Тај број је неупоредиво већи него што су бројке које муслимани могу доказати.
У време ослобађања Сребренице јула 1995. је високи комесар УН за људска права Хенри Виланд рекао да је са својих пет помоћника интервјуисао велики број муслиманских избеглица из Сребренице.

Он је том приликом за „Дејли телеграф“ изјавио да нису пронашли никога ко је својим очима видео злочин који су починили Срби. Касније је утврђено да је велики број муслиманских војника страдао када је под оружјем покушао да се пробије од Сребренице према Тузли. Било је између 12.-15.000 људи који су покушали да превале тих 60 км. Као такви били су легитимни војни циљ, а највећи број је страдао тако што је наилазио на заседе војске Републике Српске. Отуда се појављују само мушкарци у најбољим годинама. За стрељање преко 400 лица, Хашки трибунал никада није покренуо озбиљну истрагу, тако да се и дан данас не зна ко се крије иза наручиоца. Једини који је оптужен и осуђен за тај злочин је Дражен Ердемовић, Хрват из околине Тузле.

Ма видели смо сви како су наводно "недужни цивили" долазили преко шума са све ратном опремом и вехабиским брадицама

Какаве исте?

Он је децу и жене спасао из Сребренице ником длака са главе није фалила,то што се борио против тероризма је друга ствар .Мислим не заборавимо да је Алија био Хитлеров официр и припадник Ханџар дивизије која је клала српски народ

ma da...to šta je Alija bio i šta je radio,ne opravdava Mladića da pobije tolike nevine ljude."Spasao žene i decu"..daaa...hahahaha,pa što nije spasao i ostale?

Mogao je i on ( Mladic) dok je jos bio zdrav. Tako se i ne bi dogodilo da se dva decaka ( vojnika) na strazi ubiju jer su ga videli.

Шириш дезиформације ,нигде није доказано да су војници убијени нити је обдукција то утврдила а рађен је комплетан процес .

ma da...to šta je Alija bio i šta je radio,ne opravdava Mladića da pobije tolike nevine ljude."Spasao žene i decu"..daaa...hahahaha,pa što nije spasao i ostale?

da, koji kreten, da ih spase da pokolju kao pravi ono sto im izmace bre, da nemate vise prekodrinske i niko nema problem - svi sretni i zadovoljni, i istocni i zapadni :super:

Које остале?

Колико знам терористи су се разбежали ,шта је требао и терористе ,муџахедине да спашава .

slatki mali izvrnuti klonu, vrh ti... na dnu :sad2: ..... stojii :rida:

Ratko ima rendgen- kriptonit pogled, ko je njega u oci pogledao na licu mesta samo pufff

Шириш дезиформације ,нигде није доказано да су војници убијени нити је обдукција то утврдила а рађен је комплетан процес .

Pa o tome se i radi. Nisu bili vojnici nego deca od 16 godina.

Nego, ako nisu bili vojnici, nisu civili, ko su oni bili?

Evo sada ide na prvom programu film o Mladicu...ako je sve ono zaista uradio-zasluzio je da ide u Hag...

U pravu si jedino da to jeste izrežirani film , a njega i slične upravo puštaju zbog takvih kao što si ti .

Ovim pametnijima , znaju da jedan usrani film ne može uticati na stanje svesti da bi poverovali u isfabrikovanu laž.

Meni je nešto drugo interesantnije :

Koliko čovek treba da bude bolestan , a vidim da ih ovde ima nekoliko , da celu bogovetnu noć ne spava ( svaku ) non-stop je konektovan/a i zahebava se na jednoj ovakvoj temi , odnosno temi sa ovakvim naslovom.

Da smo iole normalna zemlja , takvi bi bili u odgovarajućim ustanovama pod adekvatnom medicinskom terapijom .

Овде је тема правни основ да се Ратко Младић задржи у Србији јер је тешко болестан ,користи огроман број лекова и стање му је критично по живот.

Значи основ постоји и треба да се примени ако је Србија правна држава .

Ратко Младић је у притвору под константним надзором лекара и потребно му је лечење да би могао према праву и пропису као свако људско биће да се брани на суду .

Back