Ратко Младић је био жртва као дете у усташком логору

Обзиром на тешко здравствено стање Генерала да ли треба да иде у Хаг

• Да ,Европа нема алтернативу

• Не,треба да остане у Србији

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Dobro je da ti zivis casno!Ko si ti da ikome sudis?

Evo ja ću ti reći , pa da se ujedno i odjavim odavde , nije mi nivo:

Jedan od malobrojnih danas koji je pristao za bednu crkavicu ili što je još tragičnije za džabe , da od sebe pravi majmuna na ovoj i sličnim temama...jedna krajnje tragična, nesvesna i bolesna ličnost koje je greota i zahebavati.

Rece jednom prilikom nas General:" ja nisam kriminalac,ja branim svoj narod,kriminalci su ovi koji pisu ovo" kada su mu stavili pod nosu optuznicu ili tako neku montiranu hartiju........
Da nije bilo njega tesko da bi bilo RS,procistio je istocnu i severnu bosnu,da je imao vise ovlascenja verovatno bi spasio celokupan srpski narod na tim prostorima.......ipak Sloba je bio neodlucan,umesto da krene svim srpstvom za ostvarivanje cilja,on je okolisao i zeleo da dokaze zapadu da on nije u ratu,a na kraju ipak ode u Hag.......Mladicu treba da budu zahvalni Srbi pogotovo preko Drine

Evo ja ću ti reći , pa da se ujedno i odjavim odavde , nije mi nivo:

Jedan od malobrojnih danas koji je pristao za bednu crkavicu ili što je još tragičnije za džabe , da od sebe pravi majmuna na ovoj i sličnim temama...jedna krajnje tragična, nesvesna i bolesna ličnost koje je greota i zahebavati.

Boli deda Mladić, ha? Boli, jašta da boli.
Pa ko te ne bi zaje*avao?

Rece jednom prilikom nas General:" ja nisam kriminalac,ja branim svoj narod,kriminalci su ovi koji pisu ovo" kada su mu stavili pod nosu optuznicu ili tako neku montiranu hartiju........
Da nije bilo njega tesko da bi bilo RS,procistio je istocnu i severnu bosnu,da je imao vise ovlascenja verovatno bi spasio celokupan srpski narod na tim prostorima.......ipak Sloba je bio neodlucan,umesto da krene svim srpstvom za ostvarivanje cilja,on je okolisao i zeleo da dokaze zapadu da on nije u ratu,a na kraju ipak ode u Hag.......Mladicu treba da budu zahvalni Srbi pogotovo preko Drine

kako god okreneš,ne znam zašto mu je trebalo to sranje u Srebrenici.Mogao je da je osvoji za 5 minuta,bukvalno bez ispaljenog metka i da danas bude poštovan čovek.Ne razumem to njegovo ludilo u glavi.....

kako god okreneš,ne znam zašto mu je trebalo to sranje u Srebrenici.Mogao je da je osvoji za 5 minuta,bukvalno bez ispaljenog metka i da danas bude poštovan čovek.Ne razumem to njegovo ludilo u glavi.....

Pa kako brate ne razumes?Bljesak je vec bio uzeli su nam posede u HR,spremala se Oluja,Muslimani su svakodnevno tamanili nas narod tamo,Sloba je istupio iz rata a da primirja jos nije bilo,neko je morao da ucini nesto za nas narod tamo,a onda je krenuo po principu "glava za glavu" da osveti srpsko zivlje koje je neduzno pobijeno a za koje Oric kaze da nije zlocinacki ubijeno jer je posedovalo oruzje.......
Nije lako biti tamo i gledati kako ti gine narod,a ne preduzeti nista
I na kraju krajeva opet bi u Hag otiso svejedno,ovako je bar povezao srbe u RS

PA sad ako je Oric junak i ako je Mesic hrvatski ponos i stabilizator situacije sto onda Mladic ne bi bio samo covek?

Prva dvojica su za neke pozitivci, za druge negativci, a na mene ne ostavljaju bog zna kakvu impresiju, svakako ne toliku da bih im pisao panegirike, dok Mladiću fale ljudske osobine da bi bio čovjek.

Он није способан да се брани нити треба да иде у Хашки трибунал у оваквом стању .Човек је непокретан ,болестан не може да говори ,да користи руку

Како да се брани?
Da govori može. Uostalom dokazi će da govore umesto njega, tako da mu je i bolje da ćuti. :lol:
A i neće ga niko tamo tući, a da mu trebaju ruke da se brani. :lol:

A ovo da je bio žrtva u logoru.. Mislim, gde je granica? :hahaha:

Prva dvojica su za neke pozitivci, za druge negativci, a na mene ne ostavljaju bog zna kakvu impresiju, svakako ne toliku da bih im pisao panegirike, dok Mladiću fale ljudske osobine da bi bio čovjek.

Hbg Srbi su takvi,ne kriju se kad rade nesto,ceo svet ZNA da je Ratko stiteci svoj narod ocistio Srebrenicu,a zna se i za ove tvoje samo sto zapad na to cuti i gura pod tepih,pa je Taci cak jos uvek na vlasti........

Back