U kom periodu od sloma Jugoslavije si bio zadovoljan životom u Srbiji?

Vidim svi kukaju na trenutnu vlast i kako je Srbija pood čiszmom vladajuće stranke već 13 godina.

Da li postoji vreme posle raspada socijalističke Jugoslavije da je ovde bilo dobro?
statistika mog zivota je da za vise od pola veka ovde je bilo dobro samo mozda 5% vremena - efektivno ako se uzme recimo tacno 50 godina to znaci da je cca 2.5 godine bilo manje vise kako valja. Ali to ne zavisi od nas (to je glavno verovanje u svakom slucaju)

1764439401819.jpeg
:mrgreen:

Наше задовољство личним животом не зависи од онога ко је на власти.
skoro sasvim sigurno, osim naravno kad toj drzavi u kojoj zivis napravi se raspad, ratno stanje, sankcije, bombardovanje, politicke i ekonomske krize, inflacije i hiper inflacije, nestaisce, par-nepar, iskljucenja struje (da se izvozi) i niz slicnih opstih poboljsanja zivotnog kvaliteta.
Jednostavno odlucis da verujes da zivis na sedmom nebu. I sve je OK.

Vidim svi kukaju na trenutnu vlast i kako je Srbija pood čiszmom vladajuće stranke već 13 godina.

Da li postoji vreme posle raspada socijalističke Jugoslavije da je ovde bilo dobro?
ne cvilim ne kukam oduvek se snalazim kako znam i umem.na ovaj ili onaj nacin.
Ako cu realno zadnjih par godina mi najopustenije.nikad mi nije bilo lakše naći normalan posao.
Ovo sada kukaju,cvile a u sustini i ne znaju šta je muka.

I ja i cela Srbija i vaskoliko srpstvo smo bili najsreniji dok je Vučić nosao gajbe Šešelju!

Secam se da mi je @Jugoslav Čvarak pricao jos tada da bi popio celu gajbu !

Da se vrate ti dani :worth:

...

I ja i cela Srbija i vaskoliko srpstvo smo bili najsreniji dok je Vučić nosao gajbe Šešelju!

Secam se da mi je @Jugoslav Čvarak pricao jos tada da bi popio celu gajbu !

Da se vrate ti dani :worth:

...
😡

Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, sigurno nije "nosao gajbe Šešelju", već stoput je dokazano da u rukama nema gajbu Rogonje, već gomilu papira, za koju nije isključeno da je literatura za fakultet.

1000015214.jpg

🐈

Jedini period koji su moji zapamtili normalnim je bio period Ante Markovića .
Znam da su išli u inostranstvo , plaćali tamo dinarima , ćale prvi put otvorio firmu ( jer u komunizmu su bile stroge restrikcije ) , a svi ljudi su radili , sve firme su radile .
E naši tvrde da imaju " tajno znanje " da je to vreme bilo lose po Srbiju .

skoro sasvim sigurno, osim naravno kad toj drzavi u kojoj zivis napravi se raspad, ratno stanje, sankcije, bombardovanje, politicke i ekonomske krize, inflacije i hiper inflacije, nestaisce, par-nepar, iskljucenja struje (da se izvozi) i niz slicnih opstih poboljsanja zivotnog kvaliteta.
Jednostavno odlucis da verujes da zivis na sedmom nebu. I sve je OK.
Pa i dan danas imaš veliki procenat onih koji pričaju šuplju floskulu "prije je bilo bolje", kao, šta ima veze vožnja par nepar i redukcija struje kada si živio bezbrižan život.
Teža budaljenja.

Back