Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.207
Degenerik nije onesposobio oruzje vec ga je u kompletu predao ustasama.
Da smo drzava koja nismo, ovaj bi popio metak u vugla cim bi zakoracio u Srbiju.
"Heroj", haha. Ti kojima je ovaj heroj su veoma posebni ljudi.
32. "varaždinski" korpus JNA predao je (22.IX.) 79 tenkova, 48 borbenih vozila gusjeničara, 18 borbenih vozila s protuavionskim mitraljezima, 6 topova proizvodnje GVOZDIK, 6 višecjevnih bacača raketa (VBR) tipa Plamen, 4 VBR tipa Oganj, 18 haubica od 155 mm, 18 haubica od 152 mm s pripadajućim prijevoznim sredstvima, više stotina minobacača raznih kalibara te pješačko naoružanje (duge i kratke cijevi) za 8-9 brigada i više tisuća tona streljiva i eksploziva;
Da smo drzava koja nismo, ovaj bi popio metak u vugla cim bi zakoracio u Srbiju.
"Heroj", haha. Ti kojima je ovaj heroj su veoma posebni ljudi.
Da, stvarno, eksploziv se moze detonirati... Na bezbednoj udaljenosti naravno... Ali moze... Pa ne znam, onda je pitanje samo da li je imao dovoljno vremena da sve to oruzije unishti... Mislim nisam bio tamo, pa ne znam... OK, ti mislish da je moglo, ali ipak je to mnogo oruzija... Sve to da prebrojish samo ti treba pola dana...
A ne znam... Je*em li ga... Sa jedne strane, predajesh ispravno oruzije u ruke neprijatelju, a vadish tri stotine klinaca iz frke, sa time shto ce posle neprijatelj to oruzije da iskoristi i verovatno ubije josh vishe... Sa druge strane, ne dajesh oruzije neprijatelju, ali gubish klince... Ne znam, je*em li ga... U principu gubish, okreni - obrni... Nije tako laka odluka...