Ratko Mladić heroj?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pričaš gluposti,nije bilo uspešnih pregovora i niko nije manjina dok se na određenoj teritoriji ne uspostave mehanizmi države.U to vreme države nije bilo a pored Hrvata kakvi su pojedini na forumu ni u Bosni vrlo brzo neće biti više od par stotina hiljada.

ajmo polako.
dali je cro u svojim granicama postojala kao clanica u sfrj? jeste

kako onda odjednom da je nema.......objasni sebi,ne trebas meni

Kako je on to rušio Varaždin?Da je upotrebio deo oružja koje je imao od Varaždina ne bi ostalo ni ''V''...nije morao ništa posebno samo da uništi vodovod,poštu i eto tako neke običnom stanovništvu važne objekte,tek da gospoda Hrvati osete kako je bez vode i struje.Ako je imao napalm kao što je bilo u mestima gde sam ja služio tek onda mu ne bi mogli ništa.

ti si , batice, vidim neki zesci vojni analiticar........:dash:

cuj , analiticar...........najmanje marsal.....takticki genije............

yebote, sve "heroji na magarcu" kako bi rekao jedan nas pisac.....:think:

pa ja , za razliku od tebe ne delim savete kako je trebalo ratovati.........:roll:

naravno da sam video skladista i municije i oruzja......znas, ima ovde ljudi koji su i sluzili vojni rok..........;)
Ne delim savete kako treba ratovati samo sam imao prilike da vidim kako izgleda dejstvo
delića oružja istog tipa kao što je predao general u Varaždinu.Ne kažem da ne bih pomislio isto što i on kada se ne bih plašio da predam Hrvatima i dva zarđala noža.
To što si služio vojni rok ne znači da su te pustili u unutrašnjost magacina sa naoružanjem.

ovo nas je jako poplasilo ali nasi specijalci su ga unistili prije nego je poceo borbeno djelovati:hahaha::cool:
Sto se tice sudjenja to je bio princip automatizma ili administracije,Tuzilac digne optuznicu.optuzeni se ne pojavi na sudu,tuzilac kaze 11god.i to je to.kad bude ili ako bude dostupan RH vlastima dolazi do obnove procesa utvrdi se da je ok i optuznica pada i to je to:cool:

Srbima je heroj, a kako ostali gledaju na njega ni njemu ni nama nije bitno. :roll:

ratko-mladic-je-tijekom-rata-u_14233.jpg

SVI SU SRBI RATKOVI VOJNICI :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back