Blau
Iskusan
- Poruka
- 6.756
Па није баш нешто то показао на терену.2022 је у могућности.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па није баш нешто то показао на терену.2022 је у могућности.
Колико буде требало. Украјина је само прва на листи.Vjerojatno i hoće, drugo nisu u stanju.
Боље ти је да ћутиш него да се брукаш овако идиотским постом!Ruski jezik ni danas nije zabranjen.Civila je poginulo mnogo man je nego muslimanskih u Bosni....Bio laboratorija ima u svakoj zemlji pregrst, ali one ne sluze naravno tome cemu vi obmanjujete javnost da sluze...U Nato Ukrajina ne da nije mogla da udje, nego nije mogla ni aplikaciju da podnese....U eu je mogla da aplicira te to i cini, a u nato ni dan danas ne...
Uglavnom Rusija sigurno nije imala vise razloga da napadne Ukrajinu nego Hitler Poljsku...
Znaju i Rusi da su se prebacili u Ukrajini, sad samo laju iz straha.Колико буде требало. Украјина је само прва на листи.
Ако си као западни медији очекивао за недељу дана руску заставу на рајхстагу, ( и ја сам се понадао томе али је нереално) 21 је век, нема више ура и јуриш. Ратује се економски, војно и политички. За сада им иде одлично на сва три фронта.Па није баш нешто то показао на терену.
Није суверена ако јој политику води САД! База у Очакову је увелико грађена а то што ти то не знаш, то ме баш и не чуди!Јел Украјина суверена држава? Слажемо се да јесте, онда она има право да буде члан којег хоће савеза, па и НАТО.
Е сад, Украјина НИЈЕ била ни на путу да постане члан НАТО!
Није било никаквих ракета, није било ничега, дакле ако је Путин напао Укре да не уђу у НАТО добио је исти, због своје глупости у Финској, која са Шведском никад не би ушла у НАТО да није било овог рата и руске агресије.
Zx16 je primjer ko iz knjige kako na nekoga utječe propaganda. Isključio mozak i ne bi prstom mrdnuo da provjeri činjenice, vjeruje slijepo što mu autoritet govori.Боље ти је да ћутиш него да се брукаш овако идиотским постом!
Bila je i Kuba nezavisna i sueverena drzava pa Ameri skoro ne pocese treci svetski rat zbog ruskih raketa.Јел Украјина суверена држава? Слажемо се да јесте, онда она има право да буде члан којег хоће савеза, па и НАТО.
Е сад, Украјина НИЈЕ била ни на путу да постане члан НАТО!
Није било никаквих ракета, није било ничега, дакле ако је Путин напао Укре да не уђу у НАТО добио је исти, због своје глупости у Финској, која са Шведском никад не би ушла у НАТО да није било овог рата и руске агресије.

Па добро, ако вас то теши и чини веселим онда у реду.Ако си као западни медији очекивао за недељу дана руску заставу на рајхстагу, ( и ја сам се понадао томе али је нереално) 21 је век, нема више ура и јуриш. Ратује се економски, војно и политички. За сада им иде одлично на сва три фронта.
Питам опет, јел било ракета у Украјини ?Bila je i Kuba nezavisna i sueverena drzava pa Ameri skoro ne pocese treci svetski rat zbog ruskih raketa.
Apsolutno nebitno. Kuba je bila suverena drzava i moze da im bilo cije rakete na svoj teritoriju pa i ruske.Питам опет, јел било ракета у Украјини ?
Није суверена ако јој политику води САД! База у Очакову је увелико грађена а то што ти то не знаш, то ме баш и не чуди!
Прескочио си ми гомилу мојих питања?
С обзиром да си лош саговорник, тотално неупућен, ниво глупих кроасана, и немој се трудити да ми одговараш. Не желим да читам имбецилне постове.
Дакле није било ракета.Apsolutno nebitno. Kuba je bila suverena drzava i moze da im bilo cije rakete na svoj teritoriju pa i ruske.
U cemu je problem?
Ја не знам који су руски циљеви, кажу да су тек почели, за почетак је то скроз у реду. Ако ти знаш руске циљеве онда си боље обавештен.Па добро, ако вас то теши и чини веселим онда у реду.
Русија је своје онако бахате циљеве са почетка рата свела само на Донбас, са три правца, свела се на један. О оним срамотним епизодама са “Москвом” и јуначким повлачењима код Сумија, Кијева и Харкова не морамо трошити речи.
Дакле није било ракета.
Хвала Ђоле.
Мене не интересују руски циљеви, жао ми је што гине народ нама близак, него нешто дојмим да се накотили много вас који би сутра запуцали и на свој народ ако би вам Рус тако дошапнуо, застранили сте соколови.Ја не знам који су руски циљеви, кажу да су тек почели, за почетак је то скроз у реду. Ако ти знаш руске циљеве онда си боље обавештен.
Не говоримо о Куби ни о боји гаћица Марије Антоанете, јасни су оквири и тема- Украјина.Dakle princip suverene drzave i pravo izbora se po tebi samo primenjuje kad je na stetu Rusije? Hvala i tebi. Licemerno da ali bar iskreno ako nista drugo.
Не говоримо о Куби ни о боји гаћица Марије Антоанете, јасни су оквири и тема- Украјина.
Не серри! Немаш благе везе о било чему. Да си видео оно што сам ја видео не би овде сррао без везе.Зашто један Србин, као ти, не воли Украјину ?
Па то је земља која није признала Косово, зашто ако јој политику води САД?
То је народ који је 1999 био уз нас, који је ратовао 90тих на нашој страни, а ти поздрављаш њихово убијање и агресију на њихову земљу.
Нечасно је то.