Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa cekaj sad si rekao da Ukrajina kao suverena drzava ima pravo da pristupi bilo kom paktu pa cak i NATO ali Kuba kao suverena drzava nije mogla da postavi ruske rakete na svom teritoriju?

Jel' ti imas obraza ili je u pitanju nedostatak mozga kad se pozivas na "suverenost" drzave u jednom slucaju a ignorises isto u drugom?
Ђоле, можда си као и Ђорђије добар на мегдану али танак си ми са умном работом.

Ајде да пробамо опет, јел било НАТО ракета у Украјини ?

Не серри! Немаш благе везе о било чему. Да си видео оно што сам ја видео не би овде сррао без везе.
Расплакао си се над нацистима, последњем олошу!
Запитај се зашто људи стоје у редовима за држављанство окупатора?
Padale bombe po tebi u Rusiji. Jel se kad zapitas zašto?

Не серри! Немаш благе везе о било чему. Да си видео оно што сам ја видео не би овде сррао без везе.
Расплакао си се над нацистима, последњем олошу!
Запитај се зашто људи стоје у редовима за држављанство окупатора?
Ау Пролетер, шта си се узбудио ?

Мене не интересују руски циљеви, жао ми је што гине народ нама близак, него нешто дојмим да се накотили много вас који би сутра запуцали и на свој народ ако би вам Рус тако дошапнуо, застранили сте соколови.
Tebe mrznja zaslepljuje i sve i svakoga gledas kroz svoju prizmu,prizmu mrznje.Da je Ruska vojska dosla na granicu Meksika i Amerike,sta bi se desilo...e isto se desava sada,zrtva,fasisticki placenici i zaplasen narod Ukraine.
Kakva ljubav,ideali,ne postoji to......zastranio si ti zato sto borbu za egzistenciju,borbu od istrebljenja koju je zapocela Amerika i Nato vode Rusi trenutno a slucajno na teritoriji Ukraine.
Pusti ti bajke i balade o demokratiji,svetskom pravednom poretku....tome je kraj na svu srecu,ta kula od karata,ta najveca svetska manipulacija se rusi.

Ђоле, можда си као и Ђорђије добар на мегдану али танак си ми са умном работом.

Ајде да пробамо опет, јел било НАТО ракета у Украјини ?

Kolega rakete nisu bitne. Bitan je princip. Postavio si argument da Ukrajina kao suverena drzava moze da radi sta hoce. E sad ja tebe pitam da li se to iskljucivo odnosi na Ukrajinu ili vazi i za ostale zemlje?

Jednostavno pitanje a ti kao kisa oko Kragujevca.

Мене не интересују руски циљеви, жао ми је што гине народ нама близак, него нешто дојмим да се накотили много вас који би сутра запуцали и на свој народ ако би вам Рус тако дошапнуо, застранили сте соколови.
Русија је своје онако бахате циљеве

Договори се са собом, за почетак. Теби смета што су нацисти из Азова денацификовани и испонижавани. Да се не лажемо, овде "свој народ" и то.

ocigledno je sa se tresu gace kako narodima tako i politicko-industrijskim-vojnim elitama u EU...ima da budu gladni+ima da im bude hladno+ RUS ce tu i tamo nekad vise nakad manje da ih podlozi sa nekom konvencionalnom raketom manjeg-srednjeg-dugog dometa - svakome prema zaslugama..za pocetak - ceracemo se jos - jos nismo ni poceli...RUS je denacifikovao epicentar nacional-socijalizma i za 40 god upravljanja napravio naciju za uzor...bavili su se sportom,sahom,kulturom...DDR se nikad nije bunio provivu SSSR-a 1945-1990...+ imali su kisele krastavce u najobicnijoj tegli koja je bila 5x ukusnija nego kopija iz Zapadne Njemacke

Kolega rakete nisu bitne. Bitan je princip. Postavio si argument da Ukrajina kao suverena drzava moze da radi sta hoce. E sad ja tebe pitam da li se to iskljucivo odnosi na Ukrajinu ili vazi i za ostale zemlje?

Jednostavno pitanje a ti kao kisa oko Kragujevca.
Наравно, свака земља може, надам се да ће Укри инсталирати џиновски фалус и претећи га окренути ка Русији.

Договори се са собом, за почетак. Теби смета што су нацисти из Азова денацификовани и испонижавани. Да се не лажемо, овде "свој народ" и то.
Па јесте, Суперсила Москаља је два месеца освајала једну фабрику, изузетно војничко достигнуће, јуначка застава СССР уз покличе Алаху вије се диљем Украјине.

Па јесте, Суперсила Москаља је два месеца освајала једну фабрику, изузетно војничко достигнуће, јуначка застава СССР уз покличе Алаху вије се диљем Украјине.
Тја,то је био лов. Направили чеку око фабрике,горе пичи Свен Ват а доле гангрена. то је епизода, биће тога добри мој још. Мало Ахмат, мало Вагнер мало ТОС1А

То што ти имаш пројекцију 1943. у којој се КОМУНИСТИ из СССР боре против твог Љотића је проблем твоје психе а не одраз стварног стања на терену.
Мени је мило кад и стара гарда дође, стари равногорци 9то мајаши 😊

Tužno je šta su izginuli za američki interes

FXjq8oDWQAMdehv

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back