Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 31.462
Руски официр поред заплењеног америчког крша М777.
Хаубица ће бити дотерана и изложена скупа са осталим трофејима.
Усташе на апаратима
https://t.me/epoddubny/11532
Pogledajte prilog 1186861
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Руски официр поред заплењеног америчког крша М777.
Хаубица ће бити дотерана и изложена скупа са осталим трофејима.
Усташе на апаратима
https://t.me/epoddubny/11532
Pogledajte prilog 1186861
Ђоле, можда си као и Ђорђије добар на мегдану али танак си ми са умном работом.Pa cekaj sad si rekao da Ukrajina kao suverena drzava ima pravo da pristupi bilo kom paktu pa cak i NATO ali Kuba kao suverena drzava nije mogla da postavi ruske rakete na svom teritoriju?
Jel' ti imas obraza ili je u pitanju nedostatak mozga kad se pozivas na "suverenost" drzave u jednom slucaju a ignorises isto u drugom?
Padale bombe po tebi u Rusiji. Jel se kad zapitas zašto?Не серри! Немаш благе везе о било чему. Да си видео оно што сам ја видео не би овде сррао без везе.
Расплакао си се над нацистима, последњем олошу!
Запитај се зашто људи стоје у редовима за држављанство окупатора?
Не знам шта је поента у покушају вас који надувавате руске губитке а и вас који исте негирате, Русија скупо плаћа и тек ће да плаћа.
Ау Пролетер, шта си се узбудио ?Не серри! Немаш благе везе о било чему. Да си видео оно што сам ја видео не би овде сррао без везе.
Расплакао си се над нацистима, последњем олошу!
Запитај се зашто људи стоје у редовима за држављанство окупатора?
Izgleda da je sinoć razbijena linija odbrane.Руска војска је ушла у Северск, саопштило је Министарство унутрашњих послова ЛНР.
Tebe mrznja zaslepljuje i sve i svakoga gledas kroz svoju prizmu,prizmu mrznje.Da je Ruska vojska dosla na granicu Meksika i Amerike,sta bi se desilo...e isto se desava sada,zrtva,fasisticki placenici i zaplasen narod Ukraine.Мене не интересују руски циљеви, жао ми је што гине народ нама близак, него нешто дојмим да се накотили много вас који би сутра запуцали и на свој народ ако би вам Рус тако дошапнуо, застранили сте соколови.
Ђоле, можда си као и Ђорђије добар на мегдану али танак си ми са умном работом.
Ајде да пробамо опет, јел било НАТО ракета у Украјини ?
Мене не интересују руски циљеви, жао ми је што гине народ нама близак, него нешто дојмим да се накотили много вас који би сутра запуцали и на свој народ ако би вам Рус тако дошапнуо, застранили сте соколови.
Русија је своје онако бахате циљеве
Марија Антоанета није имала гаћице. То је касније измишљено.Не говоримо о Куби ни о боји гаћица Марије Антоанете, јасни су оквири и тема- Украјина.
Sad ti je gotovo...dirno si u Majcicu i prorusice, kao sto si spomenuo likvidirali bi svakoga ko ima sumnju u majcicu rusiju i tatka putkaНе говоримо о Куби ни о боји гаћица Марије Антоанете, јасни су оквири и тема- Украјина.

100 km, vrlo znakovito...Eksplozije u ruskoj helikopterskoj bazi kod Krima, preko 100km iza ruskih linija.
Ironija je da su tu stacionirani helikopteri jedinice iz Črnobajevke kod Hersona, gdje su više puta bili meta ukrajinskih napada.
То што ти имаш пројекцију 1943. у којој се КОМУНИСТИ из СССР боре против твог Љотића је проблем твоје психе а не одраз стварног стања на терену.Ау Пролетер, шта си се узбудио ?
Наравно, свака земља може, надам се да ће Укри инсталирати џиновски фалус и претећи га окренути ка Русији.Kolega rakete nisu bitne. Bitan je princip. Postavio si argument da Ukrajina kao suverena drzava moze da radi sta hoce. E sad ja tebe pitam da li se to iskljucivo odnosi na Ukrajinu ili vazi i za ostale zemlje?
Jednostavno pitanje a ti kao kisa oko Kragujevca.
Па јесте, Суперсила Москаља је два месеца освајала једну фабрику, изузетно војничко достигнуће, јуначка застава СССР уз покличе Алаху вије се диљем Украјине.Договори се са собом, за почетак. Теби смета што су нацисти из Азова денацификовани и испонижавани. Да се не лажемо, овде "свој народ" и то.
Аксел Ферсен каже- имала је!Марија Антоанета није имала гаћице. То је касније измишљено.
Наравно, свака земља може, надам се да ће Укри инсталирати џиновски фалус и претећи га окренути ка Русији.
Србин једини Словен који Руса воли, питаш га зашто, па зато !Sad ti je gotovo...dirno si u Majcicu i prorusice, kao sto si spomenuo likvidirali bi svakoga ko ima sumnju u majcicu rusiju i tatka putka
Ocekuj drvlje i kamenje![]()
Тја,то је био лов. Направили чеку око фабрике,горе пичи Свен Ват а доле гангрена. то је епизода, биће тога добри мој још. Мало Ахмат, мало Вагнер мало ТОС1АПа јесте, Суперсила Москаља је два месеца освајала једну фабрику, изузетно војничко достигнуће, јуначка застава СССР уз покличе Алаху вије се диљем Украјине.
Мени је мило кад и стара гарда дође, стари равногорци 9то мајашиТо што ти имаш пројекцију 1943. у којој се КОМУНИСТИ из СССР боре против твог Љотића је проблем твоје психе а не одраз стварног стања на терену.