Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ruski jezik ni danas nije zabranjen.Civila je poginulo mnogo man je nego muslimanskih u Bosni....Bio laboratorija ima u svakoj zemlji pregrst, ali one ne sluze naravno tome cemu vi obmanjujete javnost da sluze...U Nato Ukrajina ne da nije mogla da udje, nego nije mogla ni aplikaciju da podnese....U eu je mogla da aplicira te to i cini, a u nato ni dan danas ne...
Uglavnom Rusija sigurno nije imala vise razloga da napadne Ukrajinu nego Hitler Poljsku...
Боље ти је да ћутиш него да се брукаш овако идиотским постом!

Па није баш нешто то показао на терену.
Ако си као западни медији очекивао за недељу дана руску заставу на рајхстагу, ( и ја сам се понадао томе али је нереално) 21 је век, нема више ура и јуриш. Ратује се економски, војно и политички. За сада им иде одлично на сва три фронта.

Јел Украјина суверена држава? Слажемо се да јесте, онда она има право да буде члан којег хоће савеза, па и НАТО.
Е сад, Украјина НИЈЕ била ни на путу да постане члан НАТО!
Није било никаквих ракета, није било ничега, дакле ако је Путин напао Укре да не уђу у НАТО добио је исти, због своје глупости у Финској, која са Шведском никад не би ушла у НАТО да није било овог рата и руске агресије.
Није суверена ако јој политику води САД! База у Очакову је увелико грађена а то што ти то не знаш, то ме баш и не чуди!
Прескочио си ми гомилу мојих питања?
С обзиром да си лош саговорник, тотално неупућен, ниво глупих кроасана, и немој се трудити да ми одговараш. Не желим да читам имбецилне постове.

Јел Украјина суверена држава? Слажемо се да јесте, онда она има право да буде члан којег хоће савеза, па и НАТО.
Е сад, Украјина НИЈЕ била ни на путу да постане члан НАТО!
Није било никаквих ракета, није било ничега, дакле ако је Путин напао Укре да не уђу у НАТО добио је исти, због своје глупости у Финској, која са Шведском никад не би ушла у НАТО да није било овог рата и руске агресије.
Bila je i Kuba nezavisna i sueverena drzava pa Ameri skoro ne pocese treci svetski rat zbog ruskih raketa.

Ако си као западни медији очекивао за недељу дана руску заставу на рајхстагу, ( и ја сам се понадао томе али је нереално) 21 је век, нема више ура и јуриш. Ратује се економски, војно и политички. За сада им иде одлично на сва три фронта.
Па добро, ако вас то теши и чини веселим онда у реду.
Русија је своје онако бахате циљеве са почетка рата свела само на Донбас, са три правца, свела се на један. О оним срамотним епизодама са “Москвом” и јуначким повлачењима код Сумија, Кијева и Харкова не морамо трошити речи.

Није суверена ако јој политику води САД! База у Очакову је увелико грађена а то што ти то не знаш, то ме баш и не чуди!
Прескочио си ми гомилу мојих питања?
С обзиром да си лош саговорник, тотално неупућен, ниво глупих кроасана, и немој се трудити да ми одговараш. Не желим да читам имбецилне постове.

Зашто један Србин, као ти, не воли Украјину ? 😊
Па то је земља која није признала Косово, зашто ако јој политику води САД?
То је народ који је 1999 био уз нас, који је ратовао 90тих на нашој страни, а ти поздрављаш њихово убијање и агресију на њихову земљу.
Нечасно је то.

Па добро, ако вас то теши и чини веселим онда у реду.
Русија је своје онако бахате циљеве са почетка рата свела само на Донбас, са три правца, свела се на један. О оним срамотним епизодама са “Москвом” и јуначким повлачењима код Сумија, Кијева и Харкова не морамо трошити речи.
Ја не знам који су руски циљеви, кажу да су тек почели, за почетак је то скроз у реду. Ако ти знаш руске циљеве онда си боље обавештен.

Ја не знам који су руски циљеви, кажу да су тек почели, за почетак је то скроз у реду. Ако ти знаш руске циљеве онда си боље обавештен.
Мене не интересују руски циљеви, жао ми је што гине народ нама близак, него нешто дојмим да се накотили много вас који би сутра запуцали и на свој народ ако би вам Рус тако дошапнуо, застранили сте соколови.

Не говоримо о Куби ни о боји гаћица Марије Антоанете, јасни су оквири и тема- Украјина.

Pa cekaj sad si rekao da Ukrajina kao suverena drzava ima pravo da pristupi bilo kom paktu pa cak i NATO ali Kuba kao suverena drzava nije mogla da postavi ruske rakete na svom teritoriju?

Jel' ti imas obraza ili je u pitanju nedostatak mozga kad se pozivas na "suverenost" drzave u jednom slucaju a ignorises isto u drugom?

Зашто један Србин, као ти, не воли Украјину ? 😊
Па то је земља која није признала Косово, зашто ако јој политику води САД?
То је народ који је 1999 био уз нас, који је ратовао 90тих на нашој страни, а ти поздрављаш њихово убијање и агресију на њихову земљу.
Нечасно је то.
Не серри! Немаш благе везе о било чему. Да си видео оно што сам ја видео не би овде сррао без везе.
Расплакао си се над нацистима, последњем олошу!
Запитај се зашто људи стоје у редовима за држављанство окупатора?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back