Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ukropi pojačavaju linije u Donbasu

Количество погибших ВСУ-шников перевалило ОТМЕТКУ 80 тыс солдат и очень мало офицеров...

FXkKvt4XkAECpNP

Poslednja izmena:
⚔ Руска војска је ушла у СОЛЕДАР и СЕВЕРСК. Наше трупе су ушле у предграђе Соледара. Када потпуно заузмемо овај град, тада ће се пресећи пут између Северска и Артјомовска (Бахмута), а сам Северск ће се врло брзо наћи у оперативном, а потом и потпуном опкољавању.

Pogledajte prilog 1187092 :bravo:
Ma buraz ovo smo do sad gledali bezbroj puta, a dosta sam puta pisao o Ukropskoj taktici . Ukropine se uopste ne trude da drze linije na otvorenom, Rusi vrlo brzo napreduju od grada da grada ali se Ukropi ušanče u gradu i koriste sve prednosti urbane odbrane . Severdoneck i Lisacnsk su brzo pali jer im je priprijetilo opkoljavanje a ovde toga nema bar ne za sada . Ocekujem ja 10 tak dana posla oko Soledara i Sverska a do kraja mjeseca i Artemovsk, I da se zavrsi Slavljansk i Kramatorsk do kraja Avgusta

ovakav nacin pisanja i je bio poznat samo kod jaguarke.
e sada , pa , bas si i nedostajala , od kada si se oprostila sa mozgovitiuesem
Mr. Marsi go easy on her. Fortunately people like her provide a valuable medical service.
I see her as an insanity meter. The depth that people agree or disagree with her is a measure of their sanity or insanity

Kuba je odabrala da ima USA bazu u svojoj zemlji?
i da USA sankcioniše bilo koju svetsku firmu koja pokuša da trguje sa Kubom,
Nešto si ti pobrkao.

U tom slučaju i Ukrajna je odabrala da Rusija ne sarađuje sa njima i da sprovede specijalnu operaciju :ok:
Po ugovoru iz 1903 Amerika moze tamo ostati dokle god pozeli uz placanje kirije ali da se ne mesaju u unutrasnje uredjenje drzave sto su Ameri ispostovali za vreme revpolucije. Komunisti su ranije pretili da ce ih isterati silom ali od toga nema nista.

Kuba je odabrala da ima USA bazu u svojoj zemlji?
i da USA sankcioniše bilo koju svetsku firmu koja pokuša da trguje sa Kubom,
Nešto si ti pobrkao.

U tom slučaju i Ukrajna je odabrala da Rusija ne sarađuje sa njima i da sprovede specijalnu operaciju :ok:
Ukrajina je imala dogovor o ruskoj bazi u Sevastopolju s tim da je nezavisna drzava sto Rusi nisu ispostovali dok se Amerikanci drze dogovora iz 1903 , nisu sprecavali Kastra da izvede revoluciju a mogli su to vrlo lako s obzirom na snage stacionirane u Guantanamo-u.

E, da, to mi pricao za te cizme Valjanke, nesto valjda kako sam razumeo kao od vune pa se to sve prosije i zasije, i neke specijalne zimske jakne, jedan drugi drugar mi prico, otiso jedan iz Srbije sa nekom jaknom zimskom obicnom i kad izaso na -30,40 jakna pocela da se skuplja oko ruku. z:D
Нећете веровати али када уђете у радњу са зимским јакнама имате на декларацији до ког минуса је предвиђена. Код мене није страшно, иде до -35. Већ источније то сматрају благом зимом.

Ukrajina je imala dogovor o ruskoj bazi u Sevastopolju s tim da je nezavisna drzava sto Rusi nisu ispostovali dok se Amerikanci drze dogovora iz 1903 , nisu sprecavali Kastra da izvede revoluciju a mogli su to vrlo lako s obzirom na snage stacionirane u Guantanamo-u.
Hebo pamet Ko zna čemu ta služi. :mrgreen:
U Ukrajini je amerika 2014 izvršila drzavni udar ili ne?
Kuba je sama odabrala..Kao sto je i usa odabrala da sa njima ne saradjuje, sto je njeno pravo, a ti ga zovi blokadom.....Kubanci inace i dalje neprestano prelaze u USA...
i rusija je sama odabrala. i narod Krima je sam odabrao. isto tako narod LNN i DNR. I Galicije će. Inače ukropi beže iz ukrajine i pre rata i sad. velikim delom i u rusiju.

Главе су нам секли неки други муслимани, не Чечени. Они (Чечени) су клали младе руске војнике по брдима у Чеченији.
Што се тиче Украјине, унијати нису били на нашој страни у ратовима 91-95, чак и они који су са Унпрофором били су више нагињали Хрватима.
Што се тиче нагињања Русији, не треба велика памет, само се трреба сетити 91-95 и 99 и веома лако ће се препознати против кога ћемо бити. Па германи су мењали устав да би војника слали у Србију (СРЈ) на КиМ. Амери су нас константно уништавали (могао би да прочиташ по коју од Дарка Танасковића). Све околне земље су дозволиле не само прелет већ и базе, слетања ради опскрбе. То ми нису пријаттељи и никад неће бити.
Знамо како нам је било под санкцијама и ми ником не смемо санкције уводити ако желимо добро тм народу, не вођству тог народа већ народу.
Много већа је игранка око Украјине од тога како ти желиш и покушаваш да прикажеш, сукоб у Украјини је од много већег значаја него да је локални сукоб, зато сви кмече од ЕУ до Америке.
800 Украјинаца је било у ВРС, ето недавно један доби и улицу у Прњавору. Не морате то да знате, ни да цените.
Тај који води “умерене” ваше Чечене, добио је цвет Сребренице од муфтије Церића и сматра то геноцидом.
Ти “умерени” чечени следе Алахов пут и јуришају на православне у Украјини као и они у Босни, уз покличе “Алаху екбер” и “Текбир” , али дојмим да је то оно што вас ложи.
Што се санкција тиче, па Русија је нама увела санкције 1992, без неке сентименталности, без срама су продавали оружје Хрватској и одликовали њихове политичаре. Знамо и како су јуначки побегли са Косова по наређењу тренутног Императора, тако да су то неки детаљи и неке нијансе које деле вас и мене.
Немам много љубави, ово што имам дајем само Србији, не могу као ви да волим више Русију и Кадирова од своје земље.

800 Украјинаца је било у ВРС, ето недавно један доби и улицу у Прњавору. Не морате то да знате, ни да цените.
Тај који води “умерене” ваше Чечене, добио је цвет Сребренице од муфтије Церића и сматра то геноцидом.
Ти “умерени” чечени следе Алахов пут и јуришају на православне у Украјини као и они у Босни, уз покличе “Алаху екбер” и “Текбир” , али дојмим да је то оно што вас ложи.
Што се санкција тиче, па Русија је нама увела санкције 1992, без неке сентименталности, без срама су продавали оружје Хрватској и одликовали њихове политичаре. Знамо и како су јуначки побегли са Косова по наређењу тренутног Императора, тако да су то неки детаљи и неке нијансе које деле вас и мене.
Немам много љубави, ово што имам дајем само Србији, не могу као ви да волим више Русију и Кадирова од своје земље.
znaš li ti da su ukrajinci bili večinom u vojsci NDH...tako angažirani da su molili hitlera da formiraju posebnu jedinicu ali je ovaj odbio zbog međunarodnih regulativa ma kako to smiješno danas zvučalo...u borbama u zimu 41 - 42 bili su aktivni učesnici u borbenim antisrpskim kampanjama...inače i da meni netko taj dan da cvijet srebrenice i to ću učiniti iz čiste ljudskosti jer nitko ne negira zločin ali da je streljanje genocid?...aha rusi su uveli sankcije...a da pričekamo bombardiranje srpskih civila od strane rusa...silovanje od strane ruskih muslimana srpskih pravoslavki i ubijanje srpskih pravoslavaca...i otimanje teritorija e onda su rusi iskvareni kao NATO radnici i njihove podguzne muhe.

inače može jedno pitanje koliko je hrvata bilo u vojsci VRS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back