Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidiš, ja sam to govorio pre 3 meseca i ti si me mazao gofnima.

Sada kada to isto ako ne i gore, kaže NATO odnosno Stolnteberg ti se praviš blesav.

Hajde sada lepo kaži i NATO da Ukrajina neće da pregovara i da će nastaviti da se bori do zadnjeg raspoloživog borca.

Razlika između JUČE (kada sam ja to govorio) i DANAS (kada to kaže Stoltenberg) i SUTRA (kada to konačno shvati i Zelenski) meri se samo desetinama hiljadama mrtvih Ukrajinaca i km2 izgubljene teritorije, sve na štetu Ukrajine.

Da li postoji bilo ko razuman, svestan, realan ko može da misli i da se nada da će nastavak rata doneti nešto korisno za Ukrajinu, povratak teritorija, uništenje neprijatelja, bilo šta
Koliko je Srba u WW1 izginulo boreći se za svoju državu?
Ako može procentualno s obzirom na ukupnu populaciju.

Јбт. како се НАТО бламира мене срамота да читам.
Страшно.
И то је онај супер јаки запад?
Русија их за три месеца бацила на колена а ни метка на њих није испалила.
Одједом као Украјина одлучује хаха

Мерхаба Чао Линг
Pa rekli su zilion puta vrlo jasno: oko Krima se može pregovarati.
Ostalo naravno ne.

inace
nisam za nasilje , u bilo kom obliku ali ,
za ovo sto se desavalo kao i u bivsoj .
i jesam za smrtnu kaznu
zato i napisah to sto sam napisao.
i drago mi je da se slazemo da , ono sto znam u svojoj struci Psihopate se ne mogu rehabilovati , na zalost, sistemi u svetu su takvi da se nedovoljno novca ulaze u rad sa takvim osobama.
i onda imamo recedive , ponavljanje istih dela.
Osudi ga na doživotnu pa nemaš recidive.

Преговарају сами са собом.
Нема преговора, тамо где дође Т72 то је Русија, а Абрамс и Леопард немају муда.
Tamo gdje dođe T72 koji nije kabriolet*

Kad bi se oni nešto pitali. Imali su šansu do decembra 2021, tad im se nije pregovaralo.
Mda. A sada im se pregovara?

"The Zolote cauldron has reportedly been closed and cut off from the neighbouring town of Gorskoe." (from Donbass Devushka)

1655149022168.png
:bravo:

Koliko je Srba u WW1 izginulo boreći se za svoju državu?
Ako može procentualno s obzirom na ukupnu populaciju.
U borbi je stradalo oko 66.000. U zarobljenistvu 80.000. Od bolesti i iscrpljenosti, još nekih 35.000 boraca. Ukupno: 180.000.
Procentualno u samoj borbi oko 5% stanovnistva.
Veliki zrtve je Srbija imala u civilnom stanovništvu, sto od tifusa, sto od okupatarskog terora.

U borbi je stradalo oko 66.000. U zarobljenistvu 80.000. Od bolesti i iscrpljenosti, još nekih 35.000 boraca. Ukupno: 180.000.
Procentualno u samoj borbi oko 5% stanovnistva.
Veliki zrtve je Srbija imala u civilnom stanovništvu, sto od tifusa, sto od okupatarskog terora.
Okej.
U Ukrajinskim omjerima, ako idemo konzervativno da ih ima 30 miliona, znači da bi ih u borbi trebalo izginuti 1,5 miliona.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back