Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
inace
nisam za nasilje , u bilo kom obliku ali ,
za ovo sto se desavalo kao i u bivsoj .
i jesam za smrtnu kaznu
zato i napisah to sto sam napisao.
i drago mi je da se slazemo da , ono sto znam u svojoj struci Psihopate se ne mogu rehabilovati , na zalost, sistemi u svetu su takvi da se nedovoljno novca ulaze u rad sa takvim osobama.
i onda imamo recedive , ponavljanje istih dela.
Za mene je onaj koji je sposoban pucati u čovjeka zavezanog za stup, psihopata svoje vrste. Isključimo one koji su neposredno žrtve osuđenika, ali zato takvima sudski sistem i ne daje priliku za osvetu, osim možda u nekim islamskim društvima, ali mi smo ipak iznad njih, zar ne?

Okej.
U Ukrajinskim omjerima, ako idemo konzervativno da ih ima 30 miliona, znači da bi ih u borbi trebalo izginuti 1,5 miliona.
A ebote, 'oćeš li jednom prestati sa kmečanjem? Dosadno je.

FVJEt_0XEAEAVNi

Okej.
U Ukrajinskim omjerima, ako idemo konzervativno da ih ima 30 miliona, znači da bi ih u borbi trebalo izginuti 1,5 miliona.
Да, али на руској страни нема хрвата и бугара, као што је било у WW1 на страни и у савезу са војском АУ монархије, тако да неће бити масовног убијања цивилног становништва.

Za mene je onaj koji je sposoban pucati u čovjeka zavezanog za stup, psihopata svoje vrste. Isključimo one koji su neposredno žrtve osuđenika, ali zato takvima sudski sistem i ne daje priliku za osvetu, osim možda u nekim islamskim društvima, ali mi smo ipak iznad njih, zar ne?
pogresne definicije o psipatiji koristis.
u normalnom drustvenom sistemu , gde i je reseno koji su to cinioci koje se mogu i podvezati pod , Olaksavajucim okolnostima, ne mogu nse i primenjivati u ovakvim ratnim situacijama
i ne, ne postoji olaksavajuci momenti.
zato i kazem , takvi i trebaju i biti , ono sto su i zasluzili.
i u Srbiji , imate lica koja su i ranije ubijali , odlezali odredjeno vreme i opet su iskoristili svoje" pravo" da nekome oduzme zivot.
i sta bi ti po tom pitanju uradio...
opet mu oprostiti...

Према изворима у Доњецку, до сада је убијено шест цивила; има много рањених. За сада се извештава да је преко 300 ракета и граната, углавном из хаубица МЛРС и М777 "Ураган" и "Град", погодило град.

Погођени су стамбени простори, пијаце, болница Вишњевски и црква Светог Владимира, сви окрузи су под ватром.

Koja su ovo shizofrena cepanja porusica:
1. Ukrajina je sama kao g...o na kiši
2. Ovo je praktično rat Rusije i NATO-a, jer NATO pruža svu moguću podršku Ukrajini

Odaberite jedno od ova dva.
ukrajina je sama kao ***** na kisi,prvo nesto procitaj informisi se pa repliciraj. Koliko je od sada poginulo Poljaka ,Engleza,...saveznckih vojnika ukrajine ?
Pametnjakovic je izvukao paralelu izmedju Srbije u 1.Sv.Ratu i Ukrajine danas ,sto moze samo totalni diletant. Srbija u 1.Sv.Ratu nije bila usamljena,Rusi su se odmah ukljucili u odbranu Srbije. Upadom Bugarske 1915. u Srbiji strada irska brigada koja je cuvala odstupnicu srpskoj vojsci.Srbija nije bila usamljena na terenu,uz nju su ratovali vojnici atante .
Ko danas gine uz ukrajince,ko je otvorio front da rastereti ukrajince? Tacno,citav zapad i nato su uz Ukrajinu,ali to znaci 200 000. mrtvih hoholja i 0.mrtvih nato vojniika.Prevedeno zvuci ovako "Lako je tudjim ukrajincem gloginje tresti"
Da,Ukrajina je prakticno sama kao g..o na kisi,zato nemaju ni promil sansi u odnosu na Srbiju u 1.Sv.Ratu

Ispravak netočnom navoda, tamo gdje dođe T 62 tamo je Rusija...
T62 je zakon tenk, treba ga imati svaka bolja kuća, svaki bolji domaćin...
Па то је још горе, значи ни против њих не сме НАТО.
Вероватно се највише плаше Т34, буди лоше успомене.
Зер гут Хер Пфердефлегер, задивљен сам вашим знањем.

pa lepo
eto , ovde se kace oko toga sto su olovkom izbrisali znak na kecapu.
e pa moraju , da se ufate za nesto
ali i kazu da se sada i drugacije naziva....a ukusno je

Russia's rebranded McDonald's restaurants are hastily scribbling out the golden arches on ketchup packets​

gdean@insider.com (Grace Dean) - 9h ago
React|

1655152269247.png

The chain's hurried rebranding shows its attempt to create restaurants that serve as McDonald's substitutes while not violating trademarks. Kirill Kudryavtsev/AFP via Getty Images
© Kirill Kudryavtsev/AFP via Getty ImagesThe chain's hurried rebranding shows its attempt to create restaurants that serve as McDonald's substitutes while not violating trademarks. Kirill Kudryavtsev/AFP via Getty Images
  • Russia's McDonald's restaurants opened on Sunday with a new name – Vkusno & tochka.
  • The chain's hurried rebranding means it is seemingly still using the same sauce packets.
  • Photos from the rebranded sites show sauce packets with the McDonald's logo scribbled out with pen

Према изворима у Доњецку, до сада је убијено шест цивила; има много рањених. За сада се извештава да је преко 300 ракета и граната, углавном из хаубица МЛРС и М777 "Ураган" и "Град", погодило град.

Погођени су стамбени простори, пијаце, болница Вишњевски и црква Светог Владимира, сви окрузи су под ватром.
posle svega ovoga , i imate gde sam i stavio kako se odobrava koriscenje francuski ...za ubijanje civila.
moja zapazanja je da bi sada trebalo , prestat da sa rukavicama i obazrivo unistavanje ratne tehnike ukrajinaca.
Da sa svim mogucim , kako i avijacijom , tako i sa raketama , uniste sve , sto je u okrugu od 300 km od Donjecka .
nadam se da su uoceni odakle su gadajali i sravniti ih sve.

meri se samo desetinama hiljadama mrtvih Ukrajinaca

Онима који су све ово закували, то су десетине хиљада мртвих Словена, што им је једино битно и добитно. А да ли са ове или оне стране фронта и нишана, њима је сасвим свеједно

Пре тачно 8 година Азов је заузео Мариупољ. Сваке године нацисти су славили овај дан. Сада мариупољски „Азов” не постоји. Милиони и милиони новца у ''Азов'' и године обуке и они су БРИСАНИ за 3 месеца...
FVJETwhXwAM8nKZ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back