Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FVH4wlnVsAABPAR

12. 6. 22. Украјински дечак је постао херој нацијe након што је искористио своју дрон-играчку и открио руску војску која се кретала према Кијеву и која је захваљујући њему уништена.

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

1655143283152.png

Да појасним. Испоставило се да су САД скоро 100% зависне од руског уранијума кад долази до наоружања.
Од 90-их надаље, САД је испишала и угасила своја постројења за обогаћивање уранијума пошто је куповина од Русије била јефтинија

WTF САД ће бити денуклеаризован за пар деценија???

О и такође САД нема могућности да рециклира/користи уранијум након што му истекне... А не могу се ни осамосталити у снабдевању нуклеарних електрана, што је једноставније радити од набављања обогаћеног уранијума за оружја. Који је Америма...

О, а "инсајдер трејдинг" уранијумом је почела већ пре него што је план објављен... АХАХАХАХАХАХА
1655143654671.png

******, они користе америчке бојеве главе као гориво у нуклеарним електранама

Poslednja izmena:
Umjesto da kažu ovo je Rusija i evo mira

Vidiš, ja sam to govorio pre 3 meseca i ti si me mazao gofnima.

Sada kada to isto ako ne i gore, kaže NATO odnosno Stolnteberg ti se praviš blesav.

Hajde sada lepo kaži i NATO da Ukrajina neće da pregovara i da će nastaviti da se bori do zadnjeg raspoloživog borca.

Razlika između JUČE (kada sam ja to govorio) i DANAS (kada to kaže Stoltenberg) i SUTRA (kada to konačno shvati i Zelenski) meri se samo desetinama hiljadama mrtvih Ukrajinaca i km2 izgubljene teritorije, sve na štetu Ukrajine.

Da li postoji bilo ko razuman, svestan, realan ko može da misli i da se nada da će nastavak rata doneti nešto korisno za Ukrajinu, povratak teritorija, uništenje neprijatelja, bilo šta

12. 6. 22. Украјински дечак је постао херој нацијe након што је искористио своју дрон-играчку и открио руску војску која се кретала према Кијеву и која је захваљујући њему уништена.

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Ovo je prica za dizanje morala I ne odgovara istini

Nije dobro da dnr lnr sprovodi neke skroz teske kaznene mere prema plaćenicima i zarobljenicima jer to smanjuje njihov ugled u svetu.
U tom slučaju se izjednače obe strane u sukobu , a treba da se izdignu od drugih . Sprovodjenje drastičnih mera
nije u trendu sadašnjeg svetskog društva.
Ništa tu nije drastično. Zločin i kazna.
Kazna za počinjene zločine je odgovarajuća, propisana Zakonom.
Tražiš da se Zakoni ne poštuju?

Ne znam zasto mi ovaj kotao kod severodonjecka lici na misolovku.kao da ih namerno Rusi forsiraju da stalno dovlace nove i nove snage da bi im unistili sto vise dobrih jedinica jer definitivno je vatrena moc tu samo na jednoj strani 9vo granatiranje donjecka od strane ukrajinaca je bez vojnickog znacaja i mozda gresim ali kao da hoce da ih isprovociraju da napadnu avdjevku koja je definitivno kljuc odbrane tamo i najutvrdjenije mesto u kotlu.
Capture+_2022-06-13-19-28-33~2.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back