Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve je tako. Ali vi ste namerno ubijali nase civile. Rusi to ne cine namerno. Inace bi svi ukro gradovi bili tepih bombardovani do temelja.

Nadam se da cete se predati i tako zaustaviti dalje patnje i stradanje civila. Jer znam da Rusi nece nikada. Jer su egzistencijalno ugrozeni vasim prisustvom u Ukrajini.

Ameri namjerno ubijali civile? Zato su civili svojim tijelima branili mostove?

Sve se bojim kako bi ti svojim tijelom branio most od Rusa.

Zapravo, košta jer u USA je sve u produktivnosti i svaka izmena zahteva neki dodatni rad što poskupljuje cenu.
Sa druge strane, ja se ne razumem u probleme železničkog saobraćaja i ne moram da znam te detalje ali je logično pitanje da li su bile kompatibilne US lokomotive i vagoni ruskim prugama.
Kako god, hvala na pojašnjenju.
Izgleda da je amerika bila toliko moderna da je to mogla, dok nemacka, verovatno zaostala tehnicki, nije bila u stanju....mada je to Hitleru stvorilo velike poteskoce u napredovanju osvajanja SSSR zbog nemogucnosti koriscenja svoje zeleznicke strukture.

Nad Zmijskim otokom uništena su još dva ukrajinska bombardera Su-24 i jedan helikopter Mi-24

🇬🇧📡 Danas u 9-15 sati ujutro na području sela Pogonovka (zapadno od Izjuma), naši sustavi protuzračne obrane oborili su jurišni zrakoplov Su-25 ukrajinskog ratnog zrakoplovstva.

Ruski sustavi protuzračne obrane su tijekom noći uništili još dva ukrajinska bombardera Su-24 i jedan helikopter Mi-24 ukrajinskih zračnih snaga iznad otoka Zmeiny, a kod Odese je oborena bespilotna letjelica Bayraktar-TB2.

Ukupno su tijekom dana na tom području uništena četiri ukrajinska zrakoplova, četiri helikoptera, uključujući tri s desantnim postrojbama, tri bespilotne letjelice Bayraktar-TB2 i jedan desantni jurišni čamac ukrajinske ratne mornarice.
Pogledajte prilog 1150185
zato je ukropska tviter bojna spamuje forum sa onim ruskim gubitcima na zmijskom ostrvu znaj da svaki put kada kreneu da spemuju o ruskim gubitcima na jednom podrucju odmah znaj da su to zapravo katastrofalni ukropski gubitci :hahaha:

.
Јбт, зар у свакој прилици мораш да исказујеш функционалну неписменост.

Умеш да прочиташ, али не разумеш.

Ништа ту није спонтано.

Истовремено су Украјинци окупили око 100К војске око Донбаса.

Јел требало да се праве блесави?

.
Znači ti i Informer vjerujete da bi Ukrajinci pokrenuli nekakvu "Ukrajinsku Oluju" baš u trenutnku kada je 300.000 ruske vojske na granici. Nisu mogli pričekati da bude nula ruskih vojnika na granici, to je bio taj idealan trenutak, ne prije i ne poslije. 1/logika

Pao Harkov jos 27.02, a mi ziveli u neznanju. :super:

158326_275335128_279792724_298479878999446_5307068576186444958_n.png

https://www.slobodnaevropa.org/a/lavrov-ukrajina-tenzije/31675803.html

Lavrov: Rusija ne želi rat sa Ukrajinom​

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je u petak da Moskva ne želi rat sa Ukrajinom i pozitivno se izjasnio o bezbednosnim predlozima dobijenim od Sjedinjenih Američkih Država (SAD), prenosi Rojters.

Ovo je lagao u vreme dok su se rusi ozbiljno pripremali za rat. Treba jos?
Ništa nije lagao , neko ko ne želi rat može da zna da je rat neizbežan pa se priprema , neizbežbnost nije u kontradikciji sa onim što bi želeo , ali te spoznaje su za tebe više sfere.

Znači ti i Informer vjerujete da bi Ukrajinci pokrenuli nekakvu "Ukrajinsku Oluju" baš u trenutnku kada je 300.000 ruske vojske na granici. Nisu mogli pričekati da bude nula ruskih vojnika na granici, to je bio taj idealan trenutak, ne prije i ne poslije. 1/logika
.
Па нису ту довели 100К војске на излет.

Осам година ни не покушавају да спроведу мировни план који је договорен и онда окупе 100К војске око територија побуњеника.

Ваљда ти је јасно да се ту се Украјина ништа не пита.

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back