blue beam
Aktivan član
- Poruka
- 1.193
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.22.3.
Lavrov: "We are not planning to attack other countries. We didn't attack Ukraine in the first place".
Sirina pruge u odnosu na evropu je malo veca , pa postoje posebni cvorovi gde se prebacuje roba na druge vagone. Cuo sam negde pre 20 godina da imaju taj problem i da to kosta dodatno transport. Cudi me da nisu to resili posle toliko godinaIzgleda da je amerika bila toliko moderna da je to mogla, dok nemacka, verovatno zaostala tehnicki, nije bila u stanju....mada je to Hitleru stvorilo velike poteskoce u napredovanju osvajanja SSSR zbog nemogucnosti koriscenja svoje zeleznicke strukture.
Ima da planu ko cackalica
.Normalno da nisu doveli vojsku na izlet, pa ako je Plenković znao točan datum ruske agresije, znao je i Zelenskij.
Ууу, па тамо је био већи пичвајз.
![]()
Nacizam je ono što kaže Putin.Prvo nauči šta je nacizam jer po tvojoj premudroj izjavi nacisti su Amerika, ceo NATO uključujući i tvoju Hrvatsku. Kad odete sa okupiranog dela Srbije prestajete da budete nacisit. Da ponovim, po tvojoj tvrdnji.
Pa sto im je veca kad cak i spejs satl svoju velicinu odredjuje u odnosu na razmak sina.....i velicinu tunela...Sirina pruge u odnosu na evropu je malo veca , pa postoje posebni cvorovi gde se prebacuje roba na druge vagone. Cuo sam negde pre 20 godina da imaju taj problem i da to kosta dodatno transport. Cudi me da nisu to resili posle toliko godina
Ima da planu ko cackalica
"ти пожали, ка' да си помога'..." ПП Његошhttps://www.index.hr/vijesti/clanak...nak_vijesti_najnovije_d#brid_cp_Brid_52008452
NATO-ov potrčko u Kijevu sevodnja.
Ja, doduše, nemam love da ti pomognem, ali imaš moju podršku i drugarski stisak ruke.
Milica Rakic je sedela na noši kada je americka aviobomba od 500 kila pala na glavu i ubila je. Mozes li da nam pojasnis sta je ona to branila u tom trenutku i zasto pilot koji je pocinio taj zlocin nije uhapsen i osudjen? I bez lobotomije molim. Normalan odgovor??? Mozda???Ameri namjerno ubijali civile? Zato su civili svojim tijelima branili mostove?
Sve se bojim kako bi ti svojim tijelom branio most od Rusa.
Akcija evakuacije civila iz Azovstala je završena. Dalje je sve jasno.Azov štakori se javljaju uživo iz kanalizacije.
Lažrov je potpuno irelevantan, pogodi zašto. Nitko s njime ne želi razgovarati, opet pogodi zašto. Pusti ti tu filozofiju "I Hitler je bio Židov", "Povlačimo se i porazili smo Zapad bez ispaljenog metka". Predsjednik Dume je vrlo precizno rekao: Putin nikada ne laže, on samo govori vojne dezinformacije!.
Па у контексту питања да ли планирају напад на друге земље, то није напад.
Ако неко.угрожава твоју сигурност и игнорише упозорења, логично је очекивати да нећеш чекати да први крене.
И онда те неко пита, јел ћеш ти овако и нас да нападнеш?
Наравно да хоћеш, али не планираш тако да се понашаш, ако те нико не угрожава..
Јбт, научите да читате са разумевањем.
.
Kolateralna žrtva, ne misliš li ozbiljno da je NATO bombom od 500kg gađao upravo Milicu.Milica Rakic je sedela na noši kada je americka aviobomba od 500 kila pala na glavu i ubila je. Mozes li da nam pojasnis sta je ona to branila u tom trenutku i zasto pilot koji je pocinio taj zlocin nije uhapsen i osudjen? I bez lobotomije molim. Normalan odgovor??? Mozda???
Е тај нам треба. И он и колеге. Пошто такви стручњаци нису радили свој посао како треба све ове године треба их упутити на прве линије на Северски Доњецк.Viši vojni stručnjak na ruskoj državnoj televiziji ustvrdio je da mobilizacijom neće biti postignuto puno, budući da se zastarjelo oružje ne može lako natjecati s oružjem i opremom koje je isporučio NATO u rukama Ukrajine, a popunjavanje ruskog vojnog arsenala neće biti ni brzo ni lako.
čemu žurba ???Ovim tempom Rusi ce osvojiti Ivano Frankovsk 2246.